會員登入
 用戶名:
 密 碼:
忘記密碼 忘記密碼   免費註冊 免費註冊  

CUeasy 討論區

位置 > 潮人地帶 > 吃喝玩樂 > 大排檔呀~~~~急要

主題工具 分享
舊 2007-12-23, 10:39 AM   #1
貴賓會員 男

呀謎的頭像

註冊日期: 06-06-30
資產: 2529 金幣
發短訊息給 呀謎 發 MSN 訊息給 呀謎
預設 大排檔呀~~~~急要

我想知...邊到有好食ge 大排檔....
地點係邊唔緊要...最緊要好食

呀謎的自我介紹大家好~~~好要濳水啦....有緣再見~~~~886 ~

信咩人都好~~~千其千其唔好信我.....

為何每個人都會對愛情充滿...憧憬.....

請大家...好會体諒~關心~包容~接納和誠實
唔會以為相信人.....係易事...他比自殺更難.....

我唔介意人同我講真話...但介意人呃我...
唔想講直接同我講唔想講....就可以了....我唔迫人的

我係
採花大盜
呀謎離線中   回覆時引用此文章
舊 2007-12-23, 12:47 PM   #2
總版主 女

速龍的頭像

註冊日期: 04-12-02
資產: 5001189 金幣
發短訊息給 速龍
預設 回覆: 大排檔呀~~~~急要

石結尾街有兩間都唔差嫁~~
速龍離線中   回覆時引用此文章
舊 2007-12-23, 09:48 PM   #3
高級長老 男

prodigal的頭像

註冊日期: 04-12-03
資產: 4996199 金幣
發短訊息給 prodigal 發 MSN 訊息給 prodigal

大排檔,,緊係廟街啦,,,,

prodigal的自我介紹變左個鐘意影相的影相老
有關資,可登入以下網址
https://picasaweb.google.com/117915733951070663438
msn:chunhang100@hotmail.com
prodigal離線中   回覆時引用此文章
舊 2007-12-23, 10:34 PM   #4
中級會員 男

JJim的頭像

註冊日期: 07-11-30
資產: 285 金幣
發短訊息給 JJim 發 MSN 訊息給 JJim

引用:
作者: prodigal
冬天去食煲仔飯,正

JJim的自我介紹Nice to Meet You!`
JJim離線中   回覆時引用此文章
舊 2007-12-24, 01:39 AM   #5
貴賓會員 男

呀謎的頭像

引用:
作者: 速龍
石結尾街有兩間都唔差嫁~~
近邊到GA ....詳細D 丫
唔該速龍妹~~HEHE

呀謎的自我介紹大家好~~~好要濳水啦....有緣再見~~~~886 ~

我係
採花大盜
舊 2007-12-24, 01:39 AM   #6
貴賓會員 男

呀謎的頭像

引用:
作者: prodigal
我都食得七七八八啦

我係
採花大盜
舊 2007-12-24, 02:31 AM   #7
團長 女

LEGO的頭像

註冊日期: 04-12-08
資產: 1186167 金幣
發短訊息給 LEGO

粉嶺祥華村(火車站穿商場到)最右邊o個檔, 大碟好味+抵食

上水石湖墟(都近火車站)就打冷, 好味, d野分量唔多, 但又平又好食~

2度都同cu人去過, 都一致覺得唔錯~

LEGO的自我介紹一個人很寂寞,
卻很幸慶能做回自己,
與真實的自己作伴.
LEGO離線中   回覆時引用此文章
舊 2007-12-24, 03:34 AM   #8
榮譽會員 男

懷仁的頭像

註冊日期: 07-04-02
資產: 2467 金幣
發短訊息給 懷仁

引用:
作者: 呀謎
近邊到GA ....詳細D 丫
唔該速龍妹~~HEHE
石硤尾街近南昌街琤芼行

懷仁的自我介紹徵女友一名,18-26歲在職女性,無不良嗜好乖女,唔八婆唔講人是非唔大使,大眼下巴尖,小肥無問題,會諗住結婚,尊重私隱,唔介意我170高。身邊有朋友同事親戚合以上條件又未拍拖,歡迎介紹,純八掛者免問。
有意pm
懷仁離線中   回覆時引用此文章
舊 2007-12-24, 04:09 AM   #9
普通會員 男

mantakumi1001的頭像

註冊日期: 07-11-10
資產: 0 金幣
發短訊息給 mantakumi1001

火炭,禾輋都ok
mantakumi1001離線中   回覆時引用此文章
舊 2007-12-25, 02:08 AM   #10
初級長老 男

~Shine~Gemini~的頭像

資產: 191694 金幣
發短訊息給 ~Shine~Gemini~ 發 ICQ 訊息給 ~Shine~Gemini~

引用:
作者: mantakumi1001
火炭,禾輋都ok
冇錯~火炭的泰源真係好正 , 可惜地點幾隔涉.......
諗起都想食......

~Shine~Gemini~的自我介紹雙子座60% x 天蠍座40% = 雙子的活潑開朗 / 天蠍的深藏不露

有咩星座問題就同我傾啦∼!

南宮雙兒見參!!!!
~Shine~Gemini~離線中   回覆時引用此文章
舊 2007-12-25, 02:08 AM   #11
初級長老 男

發短訊息給 ~Shine~Gemini~ 發 ICQ 訊息給 ~Shine~Gemini~

引用:
作者: LEGO
粉嶺祥華村(火車站穿商場到)最右邊o個檔, 大碟好味+抵食

上水石湖墟(都近火車站)就打冷, 好味, d野分量唔多, 但又平又好食~

2度都同cu人去過, 都一致覺得唔錯~
俾你捷足先登tim.....
咁啊~聯和墟囉~~~~~新街市都唔錯的~~~~~!

~Shine~Gemini~的自我介紹雙子座60% x 天蠍座40% = 雙子的活潑開朗 / 天蠍的深藏不露

南宮雙兒見參!!!!
舊 2007-12-26, 03:38 AM   #12
團長 女

LEGO的頭像

發短訊息給 LEGO

引用:
作者: ~Shine~Gemini~
俾你捷足先登tim.....
咁啊~聯和墟囉~~~~~新街市都唔錯的~~~~~!

你成日都話o個邊多野食架啦~

卻很幸慶能做回自己,
與真實的自己作伴.
舊 2007-12-26, 10:31 AM   #13
中級長老 男

Brownderson的頭像

註冊日期: 06-01-26
資產: 22472 金幣
發短訊息給 Brownderson

沙田禾輋陳根記

Brownderson的自我介紹Doesn't matter how hard I try
Brownderson離線中   回覆時引用此文章
舊 2007-12-27, 06:59 PM   #14
貴賓會員 女

vivian0111的頭像

註冊日期: 06-11-03
資產: 7353 金幣
發短訊息給 vivian0111

沙田陳根記

vivian0111的自我介紹

兩年前同兩年後犯下同一個錯誤..
無法彌補...心痛得很
vivian0111離線中   回覆時引用此文章
舊 2007-12-28, 04:25 AM   #15
初級長老 男

引用:
作者: vivian0111
沙田陳根記
陳根記係咪有小籠飽食果間~~~~~~我試過好正!!

南宮雙兒見參!!!!
舊 2007-12-28, 04:26 AM   #16
初級長老 男

引用:
作者: LEGO
你成日都話o個邊多野食架啦~

咁你幾時得閒黎作客先~~~~~~?

南宮雙兒見參!!!!
舊 2008-01-03, 01:40 AM   #17
團長 女

LEGO的頭像

發短訊息給 LEGO

引用:
作者: ~Shine~Gemini~
咁你幾時得閒黎作客先~~~~~~?
等陳先生聯絡聯絡∼∼

卻很幸慶能做回自己,
與真實的自己作伴.

主題工具 搜尋本主題

進階搜尋
顯示模式 對此主題評分
對此主題評分:

發文章規則
不可以發表新主題
不可以回覆主題