會員登入
 用戶名:
 密 碼:
忘記密碼 忘記密碼   免費註冊 免費註冊  

CUeasy 討論區

位置 > 徵友區 > 同性蜜友 > Pure CluB~

主題工具 分享
舊 2007-12-01, 04:16 AM   #21
中級會員 女

傑詩的頭像

註冊日期: 06-10-21
資產: 394 金幣
發短訊息給 傑詩 發 ICQ 訊息給 傑詩 發 MSN 訊息給 傑詩
預設 回覆: Pure CluB~

引用:
作者: 人王
你意思係, 你係pure(扮演女角), 但同時係tb(男女都啱)
我想問
如果一個男仔, 只like女仔, 但唔介意個女仔係咪les
有冇專稱架?
我唔係pure, 係TB!!
TB只會喜歡女仕...而TB個各色係比較男性化....!!
如果個女仔les..要睇下傾向邊...
傑詩離線中   回覆時引用此文章
舊 2007-12-01, 04:31 AM   #22
中級長老 男

人王的頭像

註冊日期: 04-12-10
資產: 402564 金幣
發短訊息給 人王 發 MSN 訊息給 人王

引用:
作者: 傑詩
我唔係pure, 係TB!!
TB只會喜歡女仕...而TB個各色係比較男性化....!!
如果個女仔les..要睇下傾向邊...

呵呵, 咁你未幾嬲我?
我話你靚, 等於話個男仔靚女....
人王離線中   回覆時引用此文章
舊 2007-12-01, 04:47 AM   #23
中級會員 女

傑詩的頭像

發短訊息給 傑詩 發 ICQ 訊息給 傑詩 發 MSN 訊息給 傑詩

引用:
呵呵, 咁你未幾嬲我?
我話你靚, 等於話個男仔靚女....

Ok la...無關係la....我都無必要嬲!!
舊 2007-12-01, 05:00 AM   #24
中級長老 男

人王的頭像

引用:

Ok la...無關係la....我都無必要嬲!!

可唔可以俾d女性d既相我睇架?
舊 2007-12-01, 05:18 AM   #25
中級會員 女

傑詩的頭像

Icon36 回覆: Pure CluB~

引用:
可唔可以俾d女性d既相我睇架?
無喎...唔可以....(唔好問點解)
舊 2007-12-01, 05:27 AM   #26
中級長老 男

人王的頭像

引用:
無喎...唔可以....(唔好問點解)

好, 唔問
支持你搵倒愛人~~
得閒同我吹下水喇
舊 2007-12-01, 05:32 AM   #27
中級會員 女

傑詩的頭像

引用:
好, 唔問
支持你搵倒愛人~~
得閒同我吹下水喇
好....下次啦....不過..吹下水就唔好無呢區啦!
如果咪會俾版主...out走....
多謝你既持支....
舊 2007-12-01, 05:36 PM   #28
普通會員 女

kellychingching的頭像

註冊日期: 07-04-24
資產: 1 金幣
發短訊息給 kellychingching 發 MSN 訊息給 kellychingching

姐係雙性咁解

kellychingching的自我介紹hi~大家好呀,我叫清清亞,今年16歲啦!E+讀緊書,想識多d朋友仔亞,男女都無所謂傢!得閑眯add我囖!如果你係人仔台ge話,我地仲可以sms亞……
kellychingching離線中   回覆時引用此文章
舊 2007-12-01, 06:07 PM   #29
中級會員 女

傑詩的頭像

引用:
作者: kellychingching
姐係雙性咁解
唔同...雙性指/一位女仕>又喜歡女,又喜歡男!!
舊 2007-12-25, 09:07 PM   #30
普通會員 女

arccc的頭像

註冊日期: 07-04-29
資產: 17 金幣
發短訊息給 arccc

HIHI~~~
我係pure呀...懋識tbg  or  pure 朋友
MSN:mandylove0601@hotmail.com
arccc離線中   回覆時引用此文章
舊 2007-12-30, 11:16 PM   #31
普通會員 女

ppm2007的頭像

註冊日期: 07-06-30
資產: 6 金幣
發短訊息給 ppm2007

HIHI,

我都想認識您們, 有的(PURE)我已ADD了!

ppm2007的自我介紹大家好! 機會錯過了就沒有, 所以好想珍惜機會認識一個互相了解的人。我是初出矛蘆的小老師,心地善良及健談(只是自稱, 是否事實由你話**琲颳a....)
ppm2007離線中   回覆時引用此文章
舊 2008-01-05, 03:31 AM   #32
資深會員 女

Meiji的頭像

註冊日期: 04-12-01
資產: 8111 金幣
發短訊息給 Meiji

PURE HERE

Meiji的自我介紹心。掉進了深海
Meiji離線中   回覆時引用此文章
舊 2008-01-05, 09:45 AM   #33
中級長老 女

Ah Shin的頭像

註冊日期: 07-08-05
資產: 122515 金幣
發短訊息給 Ah Shin

在這兒,我顯得比你們老很多...........

Ah Shin的自我介紹嘿~~

我比任何人懂性!!

Don't wanna get hurt,
so again I taint another with despair
Ah Shin離線中   回覆時引用此文章
舊 2008-01-05, 01:16 PM   #34
資深會員 男

KoMa的頭像

註冊日期: 06-10-03
資產: 733 金幣
發短訊息給 KoMa 發 MSN 訊息給 KoMa

我覺得男仔唔應該0係度留言既..因為無必要囉..

KoMa的自我介紹single now>.<
KoMa離線中   回覆時引用此文章
舊 2008-01-05, 11:19 PM   #35
中級會員 女

傑詩的頭像

咁耐無入黎...都有人入十卜...太好...
希望以後都係咁就好啦
舊 2008-01-10, 03:59 PM   #36
中級會員 女

傑詩的頭像

引用:
作者: arccc
HIHI~~~
我係pure呀...懋識tbg  or  pure 朋友
MSN:mandylove0601@hotmail.com

好歡迎妳,多d上黎十卜下~~
舊 2008-01-10, 04:01 PM   #37
中級會員 女

傑詩的頭像

引用:
作者: Ah Shin
在這兒,我顯得比你們老很多...........

都係認識朋友,不分年齡麻,都好歡迎妳=)
舊 2008-01-10, 04:03 PM   #38
中級會員 女

傑詩的頭像

引用:
作者: KoMa
我覺得男仔唔應該0係度留言既..因為無必要囉..
是的,是的
但你留左喎....
算唔算無必要呢?(開玩笑 )
舊 2008-01-25, 06:39 AM   #39
普通會員 女

陳柏樂的頭像

註冊日期: 07-11-22
資產: 8 金幣
發短訊息給 陳柏樂

我好似係第一次留言~唔緊要la~~
我想識pure既朋友~~係pure既唔該add我丫!!!
chanpalok@hotmail.com
陳柏樂離線中   回覆時引用此文章
舊 2008-01-28, 04:02 AM   #40
中級會員 女

傑詩的頭像

引用:
作者: 陳柏樂
我好似係第一次留言~唔緊要la~~
我想識pure既朋友~~係pure既唔該add我丫!!!
chanpalok@hotmail.com

每個人總會有第一次既...
無第一次,又點會知道以後的結果呢"
我都希望多d pure既朋友上黎呢個TP十卜下!

傑詩的自我介紹K)勇於嘗試新事物新環境新挑戰。
I)你的脾氣頗大,EQ指數比較低,有時會控制不住情緒。
D)你很難相信別人,信任兩個字對你來說,有點重。
S)思想比較古老,不太肯嘗試新東西。
人生當中的道理~》前方是絕路,希望在轉角《

主題工具 搜尋本主題

進階搜尋
顯示模式 對此主題評分
對此主題評分:

發文章規則
不可以發表新主題
不可以回覆主題
不可以上傳附件
不可以編輯您的文章

BBCode開啟