會員登入
 用戶名:
 密 碼:
忘記密碼 忘記密碼   免費註冊 免費註冊  

CUeasy 討論區

位置 > 徵友區 > 同性蜜友 > TBG Club~

主題工具 分享
舊 2008-02-03, 11:37 PM   #121
中級會員 女

傑詩的頭像

註冊日期: 06-10-21
資產: 394 金幣
發短訊息給 傑詩 發 ICQ 訊息給 傑詩 發 MSN 訊息給 傑詩
預設 回覆: TBG Club~

引用:
作者: 橘梓
HIHI~我都算係一個g~
msn:gigichan04@hotmail.com
g,不過係girl,並不是tbg?定還是係朱扒,那隻piG?
不過都係講下笑咁呢,希望妳不要介意,

不過有時有d野要介紹清楚會好d既!

傑詩的自我介紹K)勇於嘗試新事物新環境新挑戰。
I)你的脾氣頗大,EQ指數比較低,有時會控制不住情緒。
D)你很難相信別人,信任兩個字對你來說,有點重。
S)思想比較古老,不太肯嘗試新東西。
人生當中的道理~》前方是絕路,希望在轉角《
傑詩離線中   回覆時引用此文章
舊 2008-02-12, 02:20 PM   #122
普通會員 女

pochaccomf的頭像

註冊日期: 08-01-25
資產: 5 金幣
發短訊息給 pochaccomf 發 MSN 訊息給 pochaccomf
Icon12 回覆: TBG Club~

nice to meet u~pochacco_ooh@hotmail.com
pochaccomf離線中   回覆時引用此文章
舊 2008-03-09, 09:12 PM   #123
普通會員 女

註冊日期: 08-03-08
資產: 65 金幣
發短訊息給 SZEBI 發 MSN 訊息給 SZEBI

SZEBI離線中   回覆時引用此文章
舊 2008-03-13, 11:13 PM   #124
普通會員 女

Wyatt17的頭像

註冊日期: 08-03-13
資產: 21 金幣
發短訊息給 Wyatt17

i want to make friends..
Lonely.lovely1992@hotmail.com
Wyatt17離線中   回覆時引用此文章
舊 2008-03-22, 07:01 PM   #125
普通會員 男

kathyz的頭像

註冊日期: 08-03-22
資產: 9 金幣
發短訊息給 kathyz

haaa
add我啦;))
siu_kat0222@hotmail.com
kathyz離線中   回覆時引用此文章
舊 2008-03-23, 05:41 PM   #126
普通會員 女

天空的K的頭像

註冊日期: 08-03-10
資產: 70 金幣
發短訊息給 天空的K 發 MSN 訊息給 天空的K

hal0..
be fd 0nly!!
msn:conniewong1993@hotmail.com

天空的K的自我介紹╭[AH`K™]╮

**琲熒贗X 有一天妳會懂★
msn:conniewong1993@hotmail.com

天空的K離線中   回覆時引用此文章
舊 2008-03-26, 05:58 PM   #127
普通會員 女

prettylulu80的頭像

註冊日期: 07-05-03
資產: 0 金幣
發短訊息給 prettylulu80

prettylulu80的自我介紹女仔一個,找女仔
傾計、行街、玩乜都得
男仔唔好煩我
prettylulu80離線中   回覆時引用此文章
舊 2008-03-28, 09:38 PM   #128
普通會員 女

siukoi的頭像

註冊日期: 08-03-28
資產: 8 金幣
發短訊息給 siukoi

hi`我係小歌:]

係tbg.add我做左朋友仔^^

siukoi_b@hotmail.com
siukoi離線中   回覆時引用此文章
舊 2008-04-04, 06:12 AM   #129
普通會員 女

bbtong的頭像

註冊日期: 08-02-25
資產: 45 金幣
發短訊息給 bbtong

引用:
作者: 傑詩
想應識您地!

多多指教~@!
我都係TB者!

HI

我想識你地TOO

特別係 傑詩
bbtong離線中   回覆時引用此文章
舊 2008-04-17, 04:52 AM   #130
普通會員 女

NicoleCole的頭像

註冊日期: 08-04-17
資產: 22 金幣
發短訊息給 NicoleCole

Halo ~ 我都係 TBG ~
好想同你地做個朋友呢 ~

My MSN : NicoleCole_G@hotmail.com

NicoleCole的自我介紹說起 當天 松柏樹裡刻字

我想 一天 同行延續故事
NicoleCole離線中   回覆時引用此文章
舊 2008-05-02, 12:55 AM   #131
普通會員 女

bluenoodles的頭像

註冊日期: 07-12-10
資產: 36 金幣
發短訊息給 bluenoodles 發 MSN 訊息給 bluenoodles

我都好想識Dtb朋友..有興趣add我...
bluenoodlesmc@hotmail.com
bluenoodles離線中   回覆時引用此文章
舊 2008-05-04, 10:15 PM   #132
普通會員 女

miugg的頭像

註冊日期: 08-05-02
資產: 4 金幣
發短訊息給 miugg

唔好扔底我呀add嘛我miuby@hotmail.com
miugg離線中   回覆時引用此文章
舊 2008-05-12, 12:59 AM   #133
普通會員 女

katy44的頭像

註冊日期: 08-05-12
資產: 14 金幣
發短訊息給 katy44

hihi...我都好想同你地做朋友呀....

msn:katy_tlk@yahoo.com.hk
katy44離線中   回覆時引用此文章
舊 2008-05-15, 01:32 AM   #134
中級會員 女

傑詩的頭像

發短訊息給 傑詩 發 ICQ 訊息給 傑詩 發 MSN 訊息給 傑詩
Icon12 回覆: TBG Club~

引用:
作者: pochaccomf
nice to meet u~pochacco_ooh@hotmail.com
引用:
作者: SZEBI
引用:
作者: Wyatt17
i want to make friends..
Lonely.lovely1992@hotmail.com
引用:
作者: kathyz
haaa
add我啦;))
siu_kat0222@hotmail.com
引用:
作者: 天空的K
hal0..
be fd 0nly!!
引用:
作者: prettylulu80
pretty_lulu80@hotmail.com
引用:
作者: siukoi
hi`我係小歌:]

係tbg.add我做左朋友仔^^

siukoi_b@hotmail.com

引用:
作者: NicoleCole
Halo ~ 我都係 TBG ~
好想同你地做個朋友呢 ~

My MSN : NicoleCole_G@hotmail.com[/QUOTE]
[QUOTE=bluenoodles]我都好想識Dtb朋友..有興趣add我...
bluenoodlesmc@hotmail.com</div> ...uby@hotmail.com
引用:
作者: katy44
hihi...我都好想同你地做朋友呀....

msn:katy_tlk@yahoo.com.hk

好耐都無上黎,都仍有人支持,多謝大家
希望各大朋友都可以在這裡分享您們的趣事~
有共同話題,好有可能都可以認識到更多朋友麻

舊 2008-05-15, 01:39 AM   #135
中級會員 女

傑詩的頭像

預設 回覆: bbtong

引用:
作者: bbtong
HI

我想識你地TOO

特別係 傑詩
哈...
妳黎,我都好開心...
但為何要特別係ME??
如果妳再上黎,留個言俾我話我知~

thx"

此文章於 2008-05-15 01:40 AM 被 傑詩 編輯. 原因: =)
舊 2008-05-20, 01:43 AM   #136
普通會員 女

EmilyC的頭像

註冊日期: 08-05-19
資產: 10 金幣
發短訊息給 EmilyC

hello* 我都想識d frd
purplecamp001@hotmail.com
EmilyC離線中   回覆時引用此文章
舊 2008-05-21, 09:49 AM   #137
中級會員 女

傑詩的頭像

Icon54 回覆: EmilyC

引用:
作者: EmilyC
hello* 我都想識d frd
purplecamp001@hotmail.com

妳是TBG??

舊 2008-05-25, 11:01 AM   #138
普通會員 男

jackycheung123的頭像

註冊日期: 07-05-18
資產: -41 金幣
發短訊息給 jackycheung123 發 MSN 訊息給 jackycheung123

可係做朋友??但我係男OK MA??如果可以的請ADD我^^"吾得就當囉分LA^^
MSN係JACKYCHOI007@HOTMAIL.COM
jackycheung123離線中   -50 金幣 回覆時引用此文章
舊 2008-05-25, 01:43 PM   #139
總版主 男

陸奧的頭像

註冊日期: 05-07-01
資產: 39802 金幣
發短訊息給 陸奧

引用:
作者: jackycheung123
可係做朋友??但我係男OK MA??如果可以的請ADD我^^"吾得就當囉分LA^^
MSN係JACKYCHOI007@HOTMAIL.COM

同性蜜友區已清楚列明此區為男女同志留言之地 而樓主亦清楚地把tp定為"TBG CLUB"

如非男女同志者 請別胡亂留言 影響此區正常交友之會員 如想認識異性朋友 請到適合的

討論區發表文章及留言 謝謝合作!

陸奧的自我介紹You Never Try , You Never Know.......
陸奧離線中   回覆時引用此文章
舊 2008-06-07, 12:54 AM   #140
普通會員 女

yan1124的頭像

註冊日期: 08-06-03
資產: 23 金幣
發短訊息給 yan1124

HI各位~我係阿yan~tbg一名!
留個msn俾你地add我呀~
歡迎各位tb同tbg add我呀!
yan1124離線中   回覆時引用此文章

主題工具 搜尋本主題

進階搜尋
顯示模式 對此主題評分
對此主題評分:

發文章規則
不可以發表新主題
不可以回覆主題
不可以上傳附件
不可以編輯您的文章

BBCode開啟
[IMG]代碼開啟