會員登入
 用戶名:
 密 碼:
忘記密碼 忘記密碼   免費註冊 免費註冊  

CUeasy 討論區

位置 > 徵友區 > 同性蜜友 > TBG Club~

主題工具 分享
舊 2007-12-09, 04:13 AM   #101
中級會員 女

傑詩的頭像

註冊日期: 06-10-21
資產: 394 金幣
發短訊息給 傑詩 發 ICQ 訊息給 傑詩 發 MSN 訊息給 傑詩
預設 回覆: TBG Club~

引用:
作者: milkymilky
我想搵個tbg做女朋友呀??
下..................
你會否知道TBG點解麻.........??
傑詩離線中   回覆時引用此文章
舊 2007-12-09, 04:19 AM   #102
中級會員 女

傑詩的頭像

發短訊息給 傑詩 發 ICQ 訊息給 傑詩 發 MSN 訊息給 傑詩
Icon12 回覆: TBG Club~charlottelpy

引用:
作者: charlottelpy
想找一個成熟穩重的TB,但真的很難...
maybe la....不過我個人就覺得唔會話難唔難既...
有時d野都好睇緣份呢____!
唔好諗到咁灰...事在人為呢___!
舊 2007-12-09, 04:16 PM   #103
普通會員 女

bbtung的頭像

註冊日期: 07-12-09
資產: 2 金幣
發短訊息給 bbtung
Icon24 回覆: TBG Club~

我係tbg...
我新會員黎架
tb or tbg @ me
msn:
tung22411@hotmail.com
做個fd =]
bbtung離線中   回覆時引用此文章
舊 2007-12-09, 04:58 PM   #104
中級會員 女

傑詩的頭像

Icon12 回覆: TBG Club~bbtung

引用:
作者: bbtung
我係tbg...
我新會員黎架
tb or tbg @ me
msn:
tung22411@hotmail.com
做個fd =]
好歡迎妳...=)
希望妳會多d上黎十卜下~
舊 2007-12-13, 02:58 AM   #105
普通會員 男

lifeXbuoy的頭像

註冊日期: 07-12-13
資產: 16 金幣
發短訊息給 lifeXbuoy 發 MSN 訊息給 lifeXbuoy

我係岩岩重傷完既TB

life-buoy@hotmail.com
lifeXbuoy離線中   回覆時引用此文章
舊 2008-01-05, 10:43 PM   #106
中級會員 女

傑詩的頭像

引用:
作者: lifeXbuoy
我係岩岩重傷完既TB

life-buoy@hotmail.com

妳再入黎時...別忘記...我呢個老友仔!!
2008年啦一齊忘記過去唔開心的事。。。
一切從新的開始<。。。
舊 2008-01-07, 03:11 PM   #107
普通會員 女

jennyching的頭像

註冊日期: 08-01-07
資產: 8 金幣
發短訊息給 jennyching 發 MSN 訊息給 jennyching

你好..
TBG一個=]
交個朋友啦..^^
hokaching@hotmail.com
jennyching離線中   回覆時引用此文章
舊 2008-01-09, 08:08 PM   #108
中級會員 女

傑詩的頭像

引用:
作者: jennyching
你好..
TBG一個=]
交個朋友啦..^^
hokaching@hotmail.com
好歡迎妳”””=)
舊 2008-01-15, 03:34 PM   #109
普通會員 女

bluenoodles的頭像

註冊日期: 07-12-10
資產: 36 金幣
發短訊息給 bluenoodles 發 MSN 訊息給 bluenoodles

hihi...我都想識朋友...add我bluenoodlesmc@hotmail.com
bluenoodles離線中   回覆時引用此文章
舊 2008-01-19, 12:33 AM   #110
中級會員 女

傑詩的頭像

引用:
作者: bluenoodles
hihi...我都想識朋友...add我bluenoodlesmc@hotmail.com

ncie to me 2 ~
u is tbg ?"
舊 2008-01-20, 11:18 PM   #111
普通會員 女

yanyanlai的頭像

註冊日期: 08-01-07
資產: 2 金幣

hihi, i am yan ar...多多指教
yanyanlai離線中   回覆時引用此文章
舊 2008-01-23, 08:56 AM   #112
中級會員 女

傑詩的頭像

引用:
作者: yanyanlai
hihi, i am yan ar...多多指教
多多指教yan~
好歡迎妳~
多d上黎十卜下~

傑詩的自我介紹K)勇於嘗試新事物新環境新挑戰。
I)你的脾氣頗大,EQ指數比較低,有時會控制不住情緒。
D)你很難相信別人,信任兩個字對你來說,有點重。
S)思想比較古老,不太肯嘗試新東西。
人生當中的道理~》前方是絕路,希望在轉角《
舊 2008-01-24, 03:26 AM   #113
中級會員 女

傑詩的頭像

在現今...還會找到真愛?

舊 2008-01-27, 06:34 PM   #114
普通會員 女

戀之誼的頭像

註冊日期: 07-07-05
資產: 18 金幣
發短訊息給 戀之誼 發 MSN 訊息給 戀之誼

引用:
作者: 傑詩
在現今...還會找到真愛?

做咩諗野諗到咁灰牙你...
我識既你唔系咁架bor””
miss u
戀之誼離線中   回覆時引用此文章
舊 2008-01-28, 03:56 AM   #115
中級會員 女

傑詩的頭像

引用:
作者: 戀之誼
做咩諗野諗到咁灰牙你...
我識既你唔系咁架bor””
miss u
好耐都無見妳上黎添...><
....唉...呢幾排多左d感情而煩....
不過...係以家呢兩日裡....
我才明白...真愛並不是要去尋找!
而是原頭是由自己一手去付出.....

舊 2008-01-28, 02:17 PM   #116
普通會員 女

戀之誼的頭像

引用:
好耐都無見妳上黎添...><
....唉...呢幾排多左d感情而煩....
不過...係以家呢兩日裡....
我才明白...真愛並不是要去尋找!
而是原頭是由自己一手去付出.....

哈...系咪好掛住我呢???
其實都要搵同付出架””
旦系收穫系點..冇人會知”””
唔好咁唔開心啦
舊 2008-01-29, 12:50 AM   #117
中級會員 女

傑詩的頭像

引用:
哈...系咪好掛住我呢???
其實都要搵同付出架””
旦系收穫系點..冇人會知”””
唔好咁唔開心啦
咁耐都無見妳喎=]
除了去尋找+付出之外,我今天又發現多一樣野...
就係...收穫係點...就是讓自己所付出的一切來證明...
好似愈講愈遠咁...唔知妳明唔明呢"
我以家好好多啦,多謝妳~(戀之誼)

舊 2008-01-31, 02:15 PM   #118
普通會員 女

戀之誼的頭像

引用:
咁耐都無見妳喎=]
除了去尋找+付出之外,我今天又發現多一樣野...
就係...收穫係點...就是讓自己所付出的一切來證明...
好似愈講愈遠咁...唔知妳明唔明呢"
我以家好好多啦,多謝妳~(戀之誼)

少玩所以冇上黎.....
付出同收穫未必會平衡架
咁當然你付出得越多,,,你想要既收穫會越易得到
旦系未必次次都系咁架""""

唔使多謝....朋友黎丫嘛
舊 2008-02-03, 03:19 AM   #119
中級會員 女

傑詩的頭像

引用:
少玩所以冇上黎.....
付出同收穫未必會平衡架
咁當然你付出得越多,,,你想要既收穫會越易得到
旦系未必次次都系咁架""""

唔使多謝....朋友黎丫嘛
如果我愛一個,也許我的付出,
而並不是要需要對方什麼收獲!
只是想證明什麼是愛~
但是每一次的,到最後都係對方變了心而放棄~
那在愛裡真是沒有一生一世的公路?

舊 2008-02-03, 10:07 PM   #120
普通會員 女

橘梓的頭像

註冊日期: 08-02-03
發短訊息給 橘梓 發 MSN 訊息給 橘梓

HIHI~我都算係一個g~
msn:gigichan04@hotmail.com
橘梓離線中   回覆時引用此文章