會員登入
 用戶名:
 密 碼:
忘記密碼 忘記密碼   免費註冊 免費註冊  

CUeasy 討論區

位置 > 徵友區 > 同性蜜友 > TBG Club~

主題工具 分享
舊 2007-11-23, 03:56 AM   #81
中級會員 女

傑詩的頭像

註冊日期: 06-10-21
資產: 394 金幣
發短訊息給 傑詩 發 ICQ 訊息給 傑詩 發 MSN 訊息給 傑詩
預設 回覆: TBG Club~

引用:
作者: 貓貓愛
這樣ar 我add你ar
好...等妳@...^^...
傑詩離線中   回覆時引用此文章
舊 2007-11-23, 03:59 AM   #82
高級會員 女

貓貓愛的頭像

註冊日期: 07-08-04
資產: 700 金幣
發短訊息給 貓貓愛

引用:
作者: 傑詩
好...等妳@...^^...

我add佐你la
貓貓愛離線中   回覆時引用此文章
舊 2007-11-23, 04:01 AM   #83
中級會員 女

傑詩的頭像

發短訊息給 傑詩 發 ICQ 訊息給 傑詩 發 MSN 訊息給 傑詩

引用:
作者: 貓貓愛
我add佐你la
收到啦...妳都中意車麻...??
舊 2007-11-23, 04:06 AM   #84
高級會員 女

貓貓愛的頭像

註冊日期: 07-08-04
資產: 700 金幣
發短訊息給 貓貓愛

引用:
收到啦...妳都中意車麻...??

係好鍾意車車特別係跑車車
貓貓愛離線中   回覆時引用此文章
舊 2007-11-23, 07:23 PM   #85
普通會員 女

baybee的頭像

註冊日期: 07-11-23
資產: 4 金幣
發短訊息給 baybee

bay_bee@hotmail.com 我都想做個朋友.
add我啦
baybee離線中   回覆時引用此文章
舊 2007-11-25, 12:37 PM   #86
普通會員 女

戀之誼的頭像

註冊日期: 07-07-05
資產: 18 金幣
發短訊息給 戀之誼 發 MSN 訊息給 戀之誼

好耐都冇返過上黎啦___]]]]]]
戀之誼離線中   回覆時引用此文章
舊 2007-11-26, 05:52 PM   #87
中級會員 女

傑詩的頭像

引用:
作者: baybee
bay_bee@hotmail.com 我都想做個朋友.
add我啦
welcome to u...~
u is tb or tbg?
舊 2007-11-26, 05:57 PM   #88
中級會員 女

傑詩的頭像

引用:
作者: 戀之誼
好耐都冇返過上黎啦___]]]]]]
係呢....去近排去左邊到拍拖先....XD
妳忘記我了......
舊 2007-11-27, 04:28 AM   #89
普通會員 女

戀之誼的頭像

引用:
係呢....去近排去左邊到拍拖先....XD

妳忘記我了......

冇拖拍牙禾"""邊有忘記李""""
系李吾要禾喇>.<
舊 2007-11-27, 11:46 AM   #90
資深會員 男

VickyWah的頭像

註冊日期: 05-03-06
資產: 273 金幣
發短訊息給 VickyWah
Icon49 回覆: TBG Club~

上黎八吓tb同出面有咩唔同先

VickyWah的自我介紹************************
當我們再次在cu遇見時...
可能已經忘記了對方是誰..??
或許我.....應該不屬於這個年代的人.
或許你.....應該不會記得我這樣的人.
我....只不過係無數cu中的一個過客.
你....只可能係眾多cu中識得我的人.

生於,一個活在黑白之間的灰色人.
喜歡,亦正亦邪亦中亦奸亦好亦壞.

VickyWah離線中   回覆時引用此文章
舊 2007-11-29, 12:35 AM   #91
中級會員 女

傑詩的頭像

引用:
冇拖拍牙禾"""邊有忘記李""""
系李吾要禾喇>.<
HaHa.....
點會呢...
舊 2007-11-29, 12:37 AM   #92
中級會員 女

傑詩的頭像

引用:
作者: VickyWah
上黎八吓tb同出面有咩唔同先
無咩唔同!!
都係人一個!!
舊 2007-11-29, 11:35 AM   #93
資深會員 男

VickyWah的頭像

註冊日期: 05-03-06
資產: 273 金幣
發短訊息給 VickyWah
Icon49 回覆: TBG Club~

引用:
無咩唔同!!
都係人一個!!

但兩個女人一齊搞,...
講真,都幾想見識一吓

VickyWah的自我介紹************************
當我們再次在cu遇見時...
可能已經忘記了對方是誰..??
或許我.....應該不屬於這個年代的人.
或許你.....應該不會記得我這樣的人.
我....只不過係無數cu中的一個過客.
你....只可能係眾多cu中識得我的人.

生於,一個活在黑白之間的灰色人.
喜歡,亦正亦邪亦中亦奸亦好亦壞.

VickyWah離線中   回覆時引用此文章
舊 2007-11-29, 03:53 PM   #94
普通會員 女

戀之誼的頭像

引用:
HaHa.....
點會呢...

又會唔會囉""""今年過一個lonely 既聖誕=.=
舊 2007-11-29, 05:43 PM   #95
中級會員 女

傑詩的頭像

引用:
作者: VickyWah
但兩個女人一齊搞,...
講真,都幾想見識一吓
無必要見識...你又唔係Lesbian,又唔係Gay,
所以都同你無關....不如你見識d對你有用既野啦....
舊 2007-11-29, 05:56 PM   #96
中級會員 女

傑詩的頭像

引用:
又會唔會囉""""今年過一個lonely 既聖誕=.=
更加唔會啦....大時大節...每個人都會出黎玩返晚...
妳還有朋友麻?? 還有我呢個朋友麻??
舊 2007-12-04, 09:30 AM   #97
初級長老 女

charlottelpy的頭像

註冊日期: 07-05-03
資產: 1161220 金幣
發短訊息給 charlottelpy

曾經係tbg...不過tb太難識...唉....

charlottelpy的自我介紹我係超級豬扒怪~

我又肥又矮又樣衰仲要爛面~

相片經過特別處理,
所以請不要再PM我,你會後悔的!

我的最愛係我個寶貝女,
佢叫豆豉,2006年1月27日出世,
沒任何一樣0野可能取代到佢0既位置,
有女萬事足!

仲有個寶貝仔,佢叫鯪魚~
2007年7月10日出世,
係一個超級嗲精~

得閒入嚟我個blog睇吓啦~
http://hk.myblog.yahoo.com/doushi-lanyu
charlottelpy離線中   回覆時引用此文章
舊 2007-12-05, 01:38 AM   #98
中級會員 女

傑詩的頭像

引用:
作者: charlottelpy
曾經係tbg...不過tb太難識...唉....
但...現在呢??不會的麻...
舊 2007-12-07, 11:26 AM   #99
初級會員 男

milkymilky的頭像

註冊日期: 07-08-25
資產: 161 金幣
發短訊息給 milkymilky 發 MSN 訊息給 milkymilky

引用:

我想搵個tbg做女朋友呀??

milkymilky的自我介紹我想識女朋友 hello我係一個肥仔有份好普通好普通的工(搵唔到咩錢)唔靚仔 我平時都係去踢下波打下排球或者遊車河 冇不良的嗜好因為生活圈子細的關係所以上來係想識朋友(女仔)希望可以有人分享喜、怒、哀、樂一齊過以後的日子如果大家唔介意我唔靚仔又肥的話請比個機會我啦!! 希望可以成功啦!!請msn或e-mail我啦e-mail同msn係一樣 MSN-alvinho1011@熱郵.com
milkymilky離線中   回覆時引用此文章
舊 2007-12-07, 08:10 PM   #100
初級長老 女

charlottelpy的頭像

註冊日期: 07-05-03
資產: 1161220 金幣
發短訊息給 charlottelpy

引用:
想找一個成熟穩重的TB,但真的很難...

charlottelpy的自我介紹我係超級豬扒怪~

我又肥又矮又樣衰仲要爛面~

相片經過特別處理,
所以請不要再PM我,你會後悔的!

我的最愛係我個寶貝女,
佢叫豆豉,2006年1月27日出世,
沒任何一樣0野可能取代到佢0既位置,
有女萬事足!

仲有個寶貝仔,佢叫鯪魚~
2007年7月10日出世,
係一個超級嗲精~

得閒入嚟我個blog睇吓啦~
http://hk.myblog.yahoo.com/doushi-lanyu
charlottelpy離線中   回覆時引用此文章

主題工具 搜尋本主題

進階搜尋
顯示模式 對此主題評分
對此主題評分:

發文章規則
不可以發表新主題
不可以回覆主題
不可以上傳附件
不可以編輯您的文章

BBCode開啟
[IMG]代碼開啟