會員登入
 用戶名:
 密 碼:
忘記密碼 忘記密碼   免費註冊 免費註冊  

CUeasy 討論區

位置 > 徵友區 > 同性蜜友 > TBG Club~

主題工具 分享
舊 2007-09-20, 12:15 AM   #41
普通會員 女

戀之誼的頭像

註冊日期: 07-07-05
資產: 18 金幣
發短訊息給 戀之誼 發 MSN 訊息給 戀之誼
預設 回覆: TBG Club~

引用:
作者: 傑詩
本人都好耐無返來啦...

你都知牙???肯定掛住識女仔啦>.<
呵呵""""我都好耐冇返黎啦~~~
戀之誼離線中   回覆時引用此文章
舊 2007-09-21, 05:56 PM   #42
中級會員 女

KAYIN的頭像

註冊日期: 07-08-21
資產: 226 金幣
發短訊息給 KAYIN 發 MSN 訊息給 KAYIN

引用:
作者: vivian0111
唉...我都唔知講...
總之我真係愈黎愈討厭男生!!

路過下啦^^~
好同意你GE講法!!
真係就黎對男仔死心啦TT

KAYIN的自我介紹重新開始吧。
總是沒法子忘記他的一舉一動。
他的一聲呼喊,
令早已沒有關係的我們又再次舉攏。

那管他愛我的外在,
還是我的內在,
我愛的就是他的一整個人。

為了成全自己的心,
即使將來要再次痛哭也沒打緊。
忘記自己曾被傷害,
才可以再一次誠心愛上這個壞人。
KAYIN離線中   回覆時引用此文章
舊 2007-09-21, 06:08 PM   #43
高級會員 女

72009的頭像

註冊日期: 07-05-08
資產: 1964 金幣
發短訊息給 72009

引用:
夠竟,當一個女孩喜歡了一個tb,是會怎樣~?
要怎樣知道女孩是否喜歡自己?!

我都想知~add左你~

72009的自我介紹當我唔開心既時候…我會舉高隻手…望上個天…
我發覺…其實o係呢個世界上我真係好渺小…
諗返轉頭…呢件令我唔開心既事…
o係我既人生中都好渺小…
渺小到…就好似…一粒沙咁…

在對的時間,遇見對的人,是一生幸福;在對的時間,遇見錯的人,是一場心傷;在錯的時間,遇见見錯的人,是一段荒唐;在錯的時間,遇見對的人,是一陣嘆息。

72009離線中   回覆時引用此文章
舊 2007-09-21, 06:39 PM   #44
中級會員 女

傑詩的頭像

註冊日期: 06-10-21
資產: 394 金幣
發短訊息給 傑詩 發 ICQ 訊息給 傑詩 發 MSN 訊息給 傑詩

引用:
作者: 戀之誼
你都知牙???肯定掛住識女仔啦>.<
呵呵""""我都好耐冇返黎啦~~~
哈哈....唔會掛...妳唔俾我掛住妳呢...^^=!!
傑詩離線中   回覆時引用此文章
舊 2007-09-21, 06:53 PM   #45
中級會員 女

傑詩的頭像

發短訊息給 傑詩 發 ICQ 訊息給 傑詩 發 MSN 訊息給 傑詩

引用:
作者: KAYIN
路過下啦^^~
好同意你GE講法!!
真係就黎對男仔死心啦TT
其實討厭男生...並唔一定要自己喜歡女生...
都是想清楚自己的性向還好...
舊 2007-09-21, 06:59 PM   #46
中級會員 女

傑詩的頭像

引用:
作者: 72009
我都想知~add左你~
好多謝妳會反映我呢個論點...可是同樣都想找到真的答案__??
舊 2007-09-23, 12:53 AM   #47
中級會員 女

KAYIN的頭像

引用:
其實討厭男生...並唔一定要自己喜歡女生...
都是想清楚自己的性向還好...

嗯嗯...
所以我而家男女都得啊XD

他的一聲呼喊,

那管他愛我的外在,
還是我的內在,

為了成全自己的心,
忘記自己曾被傷害,
舊 2007-09-24, 05:00 AM   #48
中級會員 女

傑詩的頭像

引用:
嗯嗯...
所以我而家男女都得啊XD
但妳唔覺...如果咁樣...會唔會傷害其他人...男生同TB是兩種類別!!
妳要明白自己處於咩取向...要諗清楚...
或者最終受傷害maybe是自己!!
舊 2007-09-24, 03:49 PM   #49
普通會員 女

註冊日期: 07-02-12
資產: 336 金幣
發短訊息給 iamwan
Icon14 回覆: TBG Club~

I like boy and like girl~support u*

iamwan的自我介紹Halo...我叫wan,多多指教!!

iamwan離線中   回覆時引用此文章
舊 2007-09-26, 11:09 AM   #50
普通會員 女

chloee的頭像

註冊日期: 07-09-21
資產: 9 金幣
發短訊息給 chloee 發 MSN 訊息給 chloee

我係TBG..以前係鍾意男仔ka..不過男仔已經信唔過..
msn:wish_c@hotmail.com
想識多d朋友..有機會既搵返個人錫

chloee的自我介紹唔熟d人覺得我好靜..熟左就會傾得埋..
有幾次唔好既經歷..依家只想有一個真正重視我既人..陪住我
chloee離線中   回覆時引用此文章
舊 2007-09-26, 09:50 PM   #51
普通會員 女

kaimikekai的頭像

註冊日期: 07-09-26
資產: 3 金幣
發短訊息給 kaimikekai

喂...我都係個tb...有興趣一齊做fd...msn︰wickiewingwickie@hotmail.com
kaimikekai離線中   回覆時引用此文章
舊 2007-09-26, 11:26 PM   #52
普通會員 女

SINbb的頭像

註冊日期: 07-09-26
資產: 1 金幣
發短訊息給 SINbb

我係tbg
be a fd!
msn:SIN_BB_2007@HOTMAIL.COM
SINbb離線中   回覆時引用此文章
舊 2007-09-28, 10:16 AM   #53
中級會員 女

傑詩的頭像

引用:
作者: chloee
我係TBG..以前係鍾意男仔ka..不過男仔已經信唔過..
msn:wish_c@hotmail.com
想識多d朋友..有機會既搵返個人錫
Hi chloee,雖然妳信唔過d男仔,係妳還未找到個直正對妳好的人,妳要知道一個女仔黎講最終都係同男生一齊可能會更幸福,妳清楚知道妳真正的取向麻...
舊 2007-10-01, 12:31 PM   #54
普通會員 女

蝶戀妍的頭像

註冊日期: 07-10-01
資產: 7 金幣
發短訊息給 蝶戀妍

msn∼gobby5201314@hotmail.com
tbg一名
想搵tb
蝶戀妍離線中   回覆時引用此文章
舊 2007-10-02, 06:43 PM   #55
中級會員 女

KAYIN的頭像

引用:
但妳唔覺...如果咁樣...會唔會傷害其他人...男生同TB是兩種類別!![/left]
妳要明白自己處於咩取向...要諗清楚...
或者最終受傷害maybe是自己!!

好confuse...
真的真的被傷夠了...
一腳踏兩船佢都試過...
喊到喊夠了啊"
但係最後被鬧既都係我...
轉過頭黎屈我鐘意第二個...
仲係要白痴咁中個頭埋去...
心灰意冷...

見到個死黨以前同我一樣...
最後都放棄左男仔...
但係佢活得比我開心!
很亂...
真係唔知應該要點樣做...

他的一聲呼喊,

那管他愛我的外在,
還是我的內在,

為了成全自己的心,
忘記自己曾被傷害,
舊 2007-10-04, 08:11 PM   #56
初級會員 女

新寵兒小菲女的頭像

註冊日期: 07-04-03
資產: 96 金幣
發短訊息給 新寵兒小菲女

引用:
夠竟,當一個女孩喜歡了一個tb,是會怎樣~?
要怎樣知道女孩是否喜歡自己?!

當一個女孩愛上了一個tb......跟一個男人愛上一個女人的感覺一樣
無時無刻想住她..........很想擁有她................

新寵兒小菲女的自我介紹禾叫菲如 . 乜刀中意反 . 反 . 反禾唔悶得既...唔係禾會悶悶悶悶悶屎既....唔反唔知身體巧..... 中意識朋友仔仔仔滴...男女矛所謂... 做個FRIENDS LA~嘩卡卡..無相唔覆既BOR....

從不管對錯,這是錯覺還是吸引??

*從來自覺遲鈍短路.....卻讓人滿心歡喜

不會阻你喜歡我...想愛不愛偏愛理不理
禾想為所欲為...可以嗎??禾是蠻橫細路...☆+﹏☆

*+*-*+萬千寵愛在一身,有點受寵若驚+*-*+* Baby Lover

My Blog: http://hk.myblog.yahoo.com/loveprincesss-vienie

Msn space:http://vienie318.spaces.live.com

新寵兒小菲女離線中   回覆時引用此文章
舊 2007-10-04, 09:38 PM   #57
中級會員 女

小霸王的頭像

註冊日期: 07-09-06
資產: 214 金幣
發短訊息給 小霸王

引用:
作者: 新寵兒小菲女
當一個女孩愛上了一個tb......跟一個男人愛上一個女人的感覺一樣
無時無刻想住她..........很想擁有她................

" 無時無刻想住她..........很想擁有她................" 無錯啦 ~ 好同意 , 感覺就係咁樣 ... 但其實當你鍾意左一個人既時候都會有咁既感覺呢 ...

小霸王的自我介紹我站在海岸的一角, 遠望著彼方,
細嘗杯中物 , 如今只談風月不談情...
小霸王離線中   回覆時引用此文章
舊 2007-10-09, 02:27 AM   #58
中級會員 女

傑詩的頭像

引用:
好confuse...
真的真的被傷夠了...
一腳踏兩船佢都試過...
喊到喊夠了啊"
但係最後被鬧既都係我...
轉過頭黎屈我鐘意第二個...
仲係要白痴咁中個頭埋去...
心灰意冷...

見到個死黨以前同我一樣...
最後都放棄左男仔...
但係佢活得比我開心!
很亂...
真係唔知應該要點樣做...
其實在戀愛上都會有同樣必經路程,
曾經經過的路就當是一個考驗,過去就過去...
唔開心的事諗都無用,
以家最緊要係做一d之後的日子可以令自己開心的事,
不必再想那麼多,實際一點為自己未來的生活過得充實一點還好,
選擇一條開心的路!..
其實就算遇到唔開心的事,只要用自己的角度看化一點,
睇通一點,有咩事情做起來都不會難到自己!
總之,送一句~無野係搞佢唔點!
舊 2007-10-09, 02:31 AM   #59
中級會員 女

傑詩的頭像

引用:
作者: 新寵兒小菲女
反而,我覺得唔一樣....兩樣野喎!!
舊 2007-10-09, 02:37 AM   #60
中級會員 女

傑詩的頭像

引用:
作者: 小霸王
" 無時無刻想住她..........很想擁有她................" 無錯啦 ~ 好同意 , 感覺就係咁樣 ... 但其實當你鍾意左一個人既時候都會有咁既感覺呢 ...
我都好同意,但呢d都係當中意一個人既時候一般會出現既感覺....

主題工具 搜尋本主題

進階搜尋
顯示模式 對此主題評分
對此主題評分:

發文章規則
不可以發表新主題
不可以回覆主題
不可以上傳附件
不可以編輯您的文章

BBCode開啟
[IMG]代碼開啟