會員登入
 用戶名:
 密 碼:
忘記密碼 忘記密碼   免費註冊 免費註冊  

CUeasy 討論區

位置 > 徵友區 > 同性蜜友 > TB Club ~

主題工具 分享
舊 2008-01-10, 11:05 PM   #101
中級長老 女

Ah Shin的頭像

註冊日期: 07-08-05
資產: 122515 金幣
發短訊息給 Ah Shin
預設 回覆: TB Club ~

我之前都試過自己自插右眼o既左眼角..... 一時跣手.........
跟住呢年幾以內,有時都會痛的,尤其是瞓醒想擘大眼果刻..... 係黐住左眼皮扯番開果隻..... 醫生話瞓醒果刻對眼係最乾的,兼且我自己咁插隻眼係插鬆左d細胞所以果度d保護能力薄左所以會乾得濟果陣扯住痛....
引用:
作者: 傑詩
睇唔到野既感覺,我感受過了
雙眼受傷了,好難爭開雙眼,因為眼部係最敏感位置,

我都是一個受得痛的人,但果種真無法忍受得到~
傷口唔係好大,都會好快好返!

我以家都算好彩....如果咪都唔會入返黎CU!

Ah Shin的自我介紹嘿~~

我比任何人懂性!!

Don't wanna get hurt,
so again I taint another with despair
Ah Shin離線中   回覆時引用此文章
舊 2008-01-10, 11:57 PM   #102
普通會員 男

zxcvbnmyoyoyo的頭像

註冊日期: 08-01-10
資產: 6 金幣
發短訊息給 zxcvbnmyoyoyo

大家好~~我新黎架~~多多指教~~
zxcvbnmyoyoyo離線中   回覆時引用此文章
舊 2008-01-11, 01:23 AM   #103
中級長老 女

Ah Shin的頭像

你是TB啊?

引用:
作者: zxcvbnmyoyoyo

我比任何人懂性!!

so again I taint another with despair
舊 2008-01-11, 08:18 AM   #104
普通會員 男

引用:
作者: Ah Shin
你是TB啊?
YES~~~nice to meet u
舊 2008-01-11, 10:02 AM   #105
中級長老 女

Ah Shin的頭像

hihi..... nice to meet you too.....

會怪我搭訕嗎??

引用:
YES~~~nice to meet u

我比任何人懂性!!

舊 2008-01-12, 12:18 AM   #106
普通會員 男

引用:
hihi..... nice to meet you too.....

會怪我搭訕嗎??
HIHI~唔會呀~~

我都想識多d朋友仔~~
舊 2008-01-12, 12:19 AM   #107
中級長老 女

Ah Shin的頭像

咁就好了~
咁我會放心搭訕了~~ yeah~~
引用:
HIHI~唔會呀~~

我都想識多d朋友仔~~

我比任何人懂性!!

舊 2008-01-12, 01:01 AM   #108
普通會員 男

引用:
咁就好了~
咁我會放心搭訕了~~ yeah~~
hahah~但我唔知講咩好啦~~~

我唔係好識講野
舊 2008-01-12, 11:48 PM   #109
中級會員 女

傑詩的頭像

註冊日期: 06-10-21
資產: 394 金幣
發短訊息給 傑詩 發 ICQ 訊息給 傑詩 發 MSN 訊息給 傑詩

引用:
我之前都試過自己自插右眼o既左眼角..... 一時跣手.........
跟住呢年幾以內,有時都會痛的,尤其是瞓醒想擘大眼果刻..... 係黐住左眼皮扯番開果隻..... 醫生話瞓醒果刻對眼係最乾的,兼且我自己咁插隻眼係插鬆左d細胞所以果度d保護能力薄左所以會乾得濟果陣扯住痛....
嘩.....妳好似嚴重過我.."
妳就插親,我都係磨損.."
重要係呢年幾以內!?
咁以家呢...好返未啊...重有無事?
以後要小心啦....
傑詩離線中   回覆時引用此文章
舊 2008-01-12, 11:50 PM   #110
中級會員 女

傑詩的頭像

發短訊息給 傑詩 發 ICQ 訊息給 傑詩 發 MSN 訊息給 傑詩

引用:
妳好吖...不過...記住要介紹自己清楚點"
如果咪又當妳係男仕""
舊 2008-01-13, 01:45 AM   #111
普通會員 男

引用:
妳好吖...不過...記住要介紹自己清楚點"
如果咪又當妳係男仕""
點先係清楚先..

||
舊 2008-01-13, 03:03 AM   #112
中級會員 女

傑詩的頭像

引用:
點先係清楚先..

||
~最好就講明係tb "
舊 2008-01-14, 01:19 AM   #113
普通會員 男

引用:
~最好就講明係tb "
入得黎呢個club ..應該都知la掛
舊 2008-01-19, 12:36 AM   #114
中級會員 女

傑詩的頭像

引用:
入得黎呢個club ..應該都知la掛
係就係,不過有d男仕都會入黎,都是怕有點亂~
希望妳唔好介意';'
舊 2008-01-20, 01:58 PM   #115
普通會員 男

引用:
係就係,不過有d男仕都會入黎,都是怕有點亂~
希望妳唔好介意';'
咁又真係好難分到ge~~

我都驚有時係到識到人都唔知佢真正身份係咩~~
舊 2008-01-21, 02:02 AM   #116
cpw
普通會員 女

cpw的頭像

註冊日期: 08-01-21
資產: 42 金幣
發短訊息給 cpw

可以交個朋友嗎?
MSN: cpw229@hotmail.com
cpw離線中   回覆時引用此文章
舊 2008-01-23, 08:54 AM   #117
中級會員 女

傑詩的頭像

引用:
作者: cpw
可以交個朋友嗎?
MSN: cpw229@hotmail.com

...U is TB??

傑詩的自我介紹K)勇於嘗試新事物新環境新挑戰。
I)你的脾氣頗大,EQ指數比較低,有時會控制不住情緒。
D)你很難相信別人,信任兩個字對你來說,有點重。
S)思想比較古老,不太肯嘗試新東西。
人生當中的道理~》前方是絕路,希望在轉角《
舊 2008-02-24, 06:51 PM   #118
普通會員 女

lijacky310的頭像

註冊日期: 07-08-15
資產: 21 金幣
發短訊息給 lijacky310
Icon12 回覆: TB Club ~

你好,我是個TB!
想找女朋友...

有意既ADD我啦...yukyuk310@hotmail.com
lijacky310離線中   回覆時引用此文章
舊 2008-03-04, 11:06 PM   #119
普通會員 女

林小希的頭像

註冊日期: 08-03-04
資產: 0 金幣
發短訊息給 林小希

我係個b黎!!*v*
wetwet_pqpq@hotmail.com
林小希離線中   回覆時引用此文章
舊 2008-03-05, 11:21 PM   #120
中級會員 女

傑詩的頭像

引用:
作者: lijacky310
你好,我是個TB!
想找女朋友...

有意既ADD我啦...yukyuk310@hotmail.com

引用:
作者: 林小希
我係個b黎!!*v*
wetwet_pqpq@hotmail.com

呢排都好久無入黎~
多左好多人~
好歡迎您們!!

傑詩的自我介紹K)勇於嘗試新事物新環境新挑戰。
I)你的脾氣頗大,EQ指數比較低,有時會控制不住情緒。
D)你很難相信別人,信任兩個字對你來說,有點重。
S)思想比較古老,不太肯嘗試新東西。
人生當中的道理~》前方是絕路,希望在轉角《

主題工具 搜尋本主題

進階搜尋
顯示模式 對此主題評分
對此主題評分:

發文章規則
不可以發表新主題
不可以回覆主題
不可以上傳附件
不可以編輯您的文章

BBCode開啟