會員登入
 用戶名:
 密 碼:
忘記密碼 忘記密碼   免費註冊 免費註冊  

CUeasy 討論區

位置 > 徵友區 > 同性蜜友 > TB Club ~

主題工具 分享
舊 2007-11-07, 09:23 PM   #81
普通會員 女

千仔4000的頭像

註冊日期: 07-11-03
資產: 4 金幣
發短訊息給 千仔4000 發 MSN 訊息給 千仔4000
預設 回覆: TB Club ~

點解你個xanga睇到一次之後就睇唔到??
千仔4000離線中   回覆時引用此文章
舊 2007-11-08, 10:45 PM   #82
中級會員 女

傑詩的頭像

註冊日期: 06-10-21
資產: 394 金幣
發短訊息給 傑詩 發 ICQ 訊息給 傑詩 發 MSN 訊息給 傑詩

引用:
作者: 千仔4000
妳是問我嗎...??
傑詩離線中   回覆時引用此文章
舊 2007-11-08, 10:55 PM   #83
中級會員 女

傑詩的頭像

發短訊息給 傑詩 發 ICQ 訊息給 傑詩 發 MSN 訊息給 傑詩

引用:
哦..我明了...個xanga都好耐打過啦..都唔知點解....
舊 2007-11-09, 05:55 PM   #84
普通會員 女

千仔4000的頭像

Icon54 回覆: TB Club ~

一入就彈個"sorry"出嚟!!!
舊 2007-11-09, 08:03 PM   #85
中級會員 女

傑詩的頭像

引用:
一入就彈個"sorry"出嚟!!!
O..icic..出現句sorry..係因為唔俾人copy...野..又或者你按了滑鼠的右鍵麻""?
舊 2007-11-12, 05:25 PM   #86
普通會員 女

千仔4000的頭像

我咩制都無禁到噃!!

總之一入就彈咯!!
舊 2007-11-15, 09:22 PM   #87
初級會員 女

pipi的頭像

註冊日期: 07-01-20
資產: 63 金幣
發短訊息給 pipi 發 MSN 訊息給 pipi

yo~我唔係TB..
不過我對e+ ge男人越來越無興趣...
好高興認識你...
cafany@msn.com

pipi的自我介紹純粹識朋友
pipi離線中   回覆時引用此文章
舊 2007-11-15, 09:30 PM   #88
中級會員 女

傑詩的頭像

引用:
作者: pipi
yo~我唔係TB..
不過我對e+ ge男人越來越無興趣...
好高興認識你...
cafany@msn.com

點解以家d女仕...都會覺得男人做錯事之後....妳們就會都會對男仕感到無興趣?
我係個TB...我唔係想幫男仕說什麼好話...只不過...都想大家清楚自己的取向才選擇自己的伴侶...!!
不要介意我的說話...
我亦好高興認識妳...
舊 2007-11-21, 11:17 PM   #89
中級會員 女

傑詩的頭像

唔知大家到了三十歲到,會唔會重係TB呢...?
舊 2007-11-23, 03:24 PM   #90
初級長老 男

凌駕者的頭像

註冊日期: 06-12-11
資產: 12175 金幣
發短訊息給 凌駕者

引用:
作者: 傑詩
唔知大家到了三十歲到,會唔會重係TB呢...?
雙性得唔得呀

凌駕者的自我介紹**『...凌駕者之凌駕篇... 』**
站立於情義之端.週旋於愛恨之間.
世人眼光又如何.世界改變又何幹.
可凌駕世上萬物.可超越凡夫俗子.
得到一切才明白.失去所有才醒覺.
忽略身邊人與事.忽視塵世錯與對.
人生沒有盡如意.同樣沒有兩其美.
懂得珍惜與可惜.過去由它而過去.
懂得把握與放手.該要揮手時揮手.
====================
我的名號是【凌】【駕】【者】
====================

凌駕者離線中   回覆時引用此文章
舊 2007-11-24, 02:21 AM   #91
中級會員 女

傑詩的頭像

引用:
作者: 凌駕者
雙性得唔得呀
點樣雙性法...我講緊係TB...TBG..或者可能都可以...
TB wow....?!
舊 2007-11-27, 02:24 AM   #92
普通會員 男

ping8889897的頭像

註冊日期: 07-11-20
資產: 3 金幣
發短訊息給 ping8889897

你地好
我都係tb
請多多指教
ping8889897離線中   回覆時引用此文章
舊 2007-11-27, 03:16 AM   #93
中級會員 女

傑詩的頭像

引用:
作者: ping8889897
你地好
我都係tb
請多多指教
好歡迎您~朋友..."
您有咩論點都好歡迎您提出...
多d入黎十卜下... ThX
舊 2007-12-06, 01:35 AM   #94
普通會員 女

jerry0382的頭像

註冊日期: 07-12-04
資產: 2 金幣
發短訊息給 jerry0382 發 MSN 訊息給 jerry0382
Icon42 回覆: TB Club ~

hi all....新人報到
jerry0382離線中   回覆時引用此文章
舊 2007-12-06, 07:07 AM   #95
中級會員 女

傑詩的頭像

引用:
作者: jerry0382
hi all....新人報到
好歡迎妳jerry!!
希望妳都會多D入黎十卜下...thx..
舊 2007-12-31, 07:37 PM   #96
普通會員 男

飯頭的頭像

註冊日期: 07-12-31
資產: 7 金幣
發短訊息給 飯頭

我係TB黎
想識d岩傾o既fd
tb,,tbg無所謂
add我=)
kandy618_2006@hotmail.com

**傑詩,,我add左你啦
想同你做fd

此文章於 2007-12-31 07:49 PM 被 飯頭 編輯.
飯頭離線中   回覆時引用此文章
舊 2008-01-05, 10:48 PM   #97
中級會員 女

傑詩的頭像

引用:
作者: 飯頭
我係TB黎
想識d岩傾o既fd
tb,,tbg無所謂
add我=)
kandy618_2006@hotmail.com

**傑詩,,我add左你啦
想同你做fd
我都係今日先知....好歡迎妳~(飯頭)
舊 2008-01-05, 11:04 PM   #98
中級會員 女

傑詩的頭像

各位...我Kids向大家講sing...
<<2008年快樂>>
其實本人剛巧倒數08年之後的第一日就出事
就係眼睛的眼角膜受傷....睇唔到野.....
直到現在終於可以開返雙眼,都係睇野無咁清,但總好過睇唔到....
so本人向大家要抱個歉
~~~>>雖然遲左...總好左唔講=)
舊 2008-01-09, 09:44 PM   #99
中級長老 女

Ah Shin的頭像

註冊日期: 07-08-05
資產: 122515 金幣
發短訊息給 Ah Shin

眼角膜受傷...... 好嚴重喎....
仲有冇方法睇得清楚d?? 會唔會遲下會好番晒ga??
引用:
作者: 傑詩
各位...我Kids向大家講sing...
<<2008年快樂>>
其實本人剛巧倒數08年之後的第一日就出事
就係眼睛的眼角膜受傷....睇唔到野.....
直到現在終於可以開返雙眼,都係睇野無咁清,但總好過睇唔到....

so本人向大家要抱個歉

~~~>>雖然遲左...總好左唔講=)

Ah Shin的自我介紹嘿~~

我比任何人懂性!!

Don't wanna get hurt,
so again I taint another with despair
Ah Shin離線中   回覆時引用此文章
舊 2008-01-10, 04:13 PM   #100
中級會員 女

傑詩的頭像

引用:
作者: Ah Shin
眼角膜受傷...... 好嚴重喎....
仲有冇方法睇得清楚d?? 會唔會遲下會好番晒ga??
睇唔到野既感覺,我感受過了
雙眼受傷了,好難爭開雙眼,因為眼部係最敏感位置,

我都是一個受得痛的人,但果種真無法忍受得到~
傷口唔係好大,都會好快好返!

我以家都算好彩....如果咪都唔會入返黎CU!

主題工具 搜尋本主題

進階搜尋
顯示模式 對此主題評分
對此主題評分:

發文章規則
不可以發表新主題
不可以回覆主題
不可以上傳附件
不可以編輯您的文章

BBCode開啟
[IMG]代碼開啟