會員登入
 用戶名:
 密 碼:
忘記密碼 忘記密碼   免費註冊 免費註冊  

CUeasy 討論區

位置 > 徵友區 > 同性蜜友 > TB Club ~

主題工具 分享
舊 2007-09-13, 01:31 PM   #61
初級長老 女

charlottelpy的頭像

註冊日期: 07-05-03
資產: 1161220 金幣
發短訊息給 charlottelpy
預設 回覆: TB Club ~

引用:
作者: cybergrasses
LES Bar... 係香港, 好似得幾間架咋喎.. 咁係咪真係完全唔俾男仔入黎架

係呀~得幾間咋...試過有男仔俾double錢可以入~

charlottelpy的自我介紹我係超級豬扒怪~

我又肥又矮又樣衰仲要爛面~

相片經過特別處理,
所以請不要再PM我,你會後悔的!

我的最愛係我個寶貝女,
佢叫豆豉,2006年1月27日出世,
沒任何一樣0野可能取代到佢0既位置,
有女萬事足!

仲有個寶貝仔,佢叫鯪魚~
2007年7月10日出世,
係一個超級嗲精~

得閒入嚟我個blog睇吓啦~
http://hk.myblog.yahoo.com/doushi-lanyu
charlottelpy離線中   回覆時引用此文章
舊 2007-09-13, 02:14 PM   #62
總版主 男

cybergrasses的頭像

註冊日期: 04-12-04
資產: 22786 金幣
發短訊息給 cybergrasses 發 ICQ 訊息給 cybergrasses 發 MSN 訊息給 cybergrasses

引用:
作者: charlottelpy
係呀~得幾間咋...試過有男仔俾double錢可以入~

原來都係要睇錢做人...

cybergrasses的自我介紹打從十八後,我的個人理念係 : 千金散盡還復來
因為我深信 : 天生我才必有用 ....

就算我可能只係一舊叉燒咁笨
======================
就到廿八,我的個人理念係 :
吃得苦中苦
嗒糖易過人

百忍可成金,我要學做有魅力的大男人

cybergrasses離線中   回覆時引用此文章
舊 2007-09-13, 02:41 PM   #63
初級長老 女

charlottelpy的頭像

註冊日期: 07-05-03
資產: 1161220 金幣
發短訊息給 charlottelpy

引用:
作者: cybergrasses
原來都係要睇錢做人...

都係好多年前嘅事lu~起碼都七年前....而家變成點,我真係唔知...

charlottelpy的自我介紹我係超級豬扒怪~

我又肥又矮又樣衰仲要爛面~

相片經過特別處理,
所以請不要再PM我,你會後悔的!

我的最愛係我個寶貝女,
佢叫豆豉,2006年1月27日出世,
沒任何一樣0野可能取代到佢0既位置,
有女萬事足!

仲有個寶貝仔,佢叫鯪魚~
2007年7月10日出世,
係一個超級嗲精~

得閒入嚟我個blog睇吓啦~
http://hk.myblog.yahoo.com/doushi-lanyu
charlottelpy離線中   回覆時引用此文章
舊 2007-09-13, 11:11 PM   #64
中級會員 女

傑詩的頭像

註冊日期: 06-10-21
資產: 394 金幣
發短訊息給 傑詩 發 ICQ 訊息給 傑詩 發 MSN 訊息給 傑詩

其實只要有緣份,搵一個中意既人,並唔難!
或許搵一個中意自己的人,可能還有點難道!
當雙方都十分愛對方,但要兩人要在一齊還更難...

此文章於 2007-09-21 07:21 PM 被 傑詩 編輯.
傑詩離線中   回覆時引用此文章
舊 2007-09-21, 09:12 PM   #65
中級會員 女

傑詩的頭像

發短訊息給 傑詩 發 ICQ 訊息給 傑詩 發 MSN 訊息給 傑詩

引用:
作者: 傑詩
要怎樣才對一個Tbg好?~
有無人可以教我怎樣好...
舊 2007-09-24, 08:14 PM   #66
普通會員 男

cindy1107hk的頭像

註冊日期: 07-09-19
資產: 35 金幣
發短訊息給 cindy1107hk

我係B黎架!做個fd丫!
cindy1107hk離線中   回覆時引用此文章
舊 2007-09-25, 09:39 PM   #67
普通會員 女

chloee的頭像

註冊日期: 07-09-21
資產: 9 金幣
發短訊息給 chloee 發 MSN 訊息給 chloee

引用:
其實只要有緣份,搵一個中意既人,並唔難!
或許搵一個中意自己的人,可能還有點難道!
當雙方都十分愛對方,但要兩人要在一齊還更難...
好同意!!!!!
有時你鍾意既,人地唔鍾意你..你唔鍾意既就鍾意你...
唉∼

chloee的自我介紹唔熟d人覺得我好靜..熟左就會傾得埋..
有幾次唔好既經歷..依家只想有一個真正重視我既人..陪住我
chloee離線中   回覆時引用此文章
舊 2007-09-26, 10:08 PM   #68
普通會員 女

kaimikekai的頭像

註冊日期: 07-09-26
資產: 3 金幣
發短訊息給 kaimikekai

我係tb...好想同你地做fd...add晒你地喇...如果有漏add返我吖...msn︰wickiewingwickie@hotmail.com
kaimikekai離線中   回覆時引用此文章
舊 2007-09-28, 10:23 AM   #69
中級會員 女

傑詩的頭像

引用:
作者: chloee
好同意!!!!!
有時你鍾意既,人地唔鍾意你..你唔鍾意既就鍾意你...
唉∼
但...就算妳中意人,又唔知人地係咪真係中意自己?只有自己憑感覺在測想!
"若大家都中意對方,可是都不可在一齊,這還是一個困苦..."
舊 2007-09-28, 11:35 AM   #70
中級會員 女

小霸王的頭像

註冊日期: 07-09-06
資產: 214 金幣
發短訊息給 小霸王

引用:
但...就算妳中意人,又唔知人地係咪真係中意自己?只有自己憑感覺在測想!
"若大家都中意對方,可是都不可在一齊,這還是一個困苦..."

傑詩 ~ 係非常之痛苦 ... 果仲痛咩都代替唔到 , 明明愛對方都唔可以一齊 , 明明知道大家係埋一齊會好幸福 .... 但有D野避免唔到 , 係時間 ... 時間令兩個深愛對方既人分開 ... 再變得陌生 , 呢種感覺就更加痛 ....

小霸王的自我介紹我站在海岸的一角, 遠望著彼方,
細嘗杯中物 , 如今只談風月不談情...
小霸王離線中   回覆時引用此文章
舊 2007-09-30, 07:51 AM   #71
初級會員 女

敏怡的頭像

註冊日期: 06-05-14
資產: 286 金幣
發短訊息給 敏怡 發 AIM 訊息給 敏怡 發Yahoo!訊息給 敏怡

我可以嗎
引用:
想應識您地!
MSN~forever_kids1986@yahoo.com.hk
多多指教~@!
我都係TB"

敏怡離線中   回覆時引用此文章
舊 2007-10-01, 01:31 AM   #72
中級會員 女

傑詩的頭像

引用:
作者: 敏怡
我可以嗎
可以...
舊 2007-10-05, 02:31 PM   #73
普通會員 男

bs0929的頭像

註冊日期: 07-10-05
資產: 7 金幣
發短訊息給 bs0929

做朋友,,我都係tb

CK_0929@hotmail.com
bs0929離線中   回覆時引用此文章
舊 2007-10-09, 02:10 AM   #74
中級會員 女

傑詩的頭像

引用:
作者: 小霸王
傑詩 ~ 係非常之痛苦 ... 果仲痛咩都代替唔到 , 明明愛對方都唔可以一齊 , 明明知道大家係埋一齊會好幸福 .... 但有D野避免唔到 , 係時間 ... 時間令兩個深愛對方既人分開 ... 再變得陌生 , 呢種感覺就更加痛 ....
小霸王, 無錯,..!!係妳才明白,難道妳也遇過這樣事情發生.....?
舊 2007-10-30, 03:08 PM   #75
中級會員 女

傑詩的頭像

哈哈....黎緊31/10的萬聖節本人會去海洋公園__
唔知...有無人仕會同我一樣都係31/10去呢...?
舊 2007-11-03, 12:32 PM   #76
普通會員 男

siuyuennn的頭像

註冊日期: 07-11-03
資產: 1 金幣
發短訊息給 siuyuennn

你地好呀.
第一次泥
做frd丫=)
siuyuennn@hotmail.com
siuyuennn離線中   回覆時引用此文章
舊 2007-11-03, 08:24 PM   #77
普通會員 女

LEMON儀的頭像

資產: 22 金幣
發短訊息給 LEMON儀

你好呀 ~ 我唔算係 tbg 既....

同我做fd 喇 :: jenny11394@hotmail.com

LEMON儀的自我介紹本人 檸檬儀 , 好鍾意識朋友仔 。﹏。
肯做我朋友仔嗎 ?!?!
LEMON儀離線中   回覆時引用此文章
舊 2007-11-03, 08:32 PM   #78
普通會員 女

千仔4000的頭像

資產: 4 金幣
發短訊息給 千仔4000 發 MSN 訊息給 千仔4000
Icon51 回覆: TB Club ~

我都係TB....失咗戀都有3個月!!

但都好似剛失戀咁!!

超慘!!

有緣大家做個FD吧!!
千仔4000離線中   回覆時引用此文章
舊 2007-11-06, 06:42 PM   #79
中級會員 女

傑詩的頭像

引用:
作者: 千仔4000
我都係TB....失咗戀都有3個月!!

但都好似剛失戀咁!!

超慘!!

有緣大家做個FD吧!!

傻啦..我好明白妳感受...有d野要過去...無謂再諗咁多...
您好..我都可以係一個傾聽者...哈...
舊 2007-11-06, 11:28 PM   #80
普通會員 男

ngpong0513的頭像

註冊日期: 07-10-21
資產: 68 金幣
發短訊息給 ngpong0513 發 MSN 訊息給 ngpong0513

sorry!我入黎睇睇~仲有想識一d鐘意同性的朋友~~~吾好介意

ngpong0513的自我介紹如果可以恨你 全力痛恨你
連遇上亦要躲避
無非{想/要}放下你 還是掛念你
誰又會及我傷悲
前事最怕有人提起
就算怎麼伸盡手臂
我們亦有一些距離

你太遠 該怎麼 說對不起
你太近 一轉身 卻已高飛
快樂也許太短 似場流星雨
一眨眼 就如幻愛怕又記起

我情愿我狠心憎你