會員登入
 用戶名:
 密 碼:
忘記密碼 忘記密碼   免費註冊 免費註冊  

CUeasy 討論區

位置 > 徵友區 > 同性蜜友 > TB Club ~

主題工具 分享
舊 2007-07-24, 02:16 PM   #41
中級會員 女

傑詩的頭像

註冊日期: 06-10-21
資產: 394 金幣
發短訊息給 傑詩 發 ICQ 訊息給 傑詩 發 MSN 訊息給 傑詩
預設 回覆: TB Club ~

要怎樣才對一個Tbg好?~
傑詩離線中   回覆時引用此文章
舊 2007-08-06, 01:51 PM   #42
中級會員 女

傑詩的頭像

發短訊息給 傑詩 發 ICQ 訊息給 傑詩 發 MSN 訊息給 傑詩

愛上你太可笑嗎,連自己都不相信
其實渴望太想得到愛,一切是我太急進
你太愛你的世界,埋沒空間怎麼進
還是照樣這麼喜歡你,但你的心怎會信

☆心中有萬個問號,為何從未互相傾訴
怎麼一起到老,你我面前像沒去路
然而對你百般討好,一切也會為你做到
只不過渴望回報,而你當沒看到☆

△留住你會否比分開更好,還是我需要畫上句號
怎麼要在這分手一刻對我好,離別你會否比一起更糟
還是我需要換個態度,喜歡你便要懂得習慣這一套△

放棄你太可笑嗎,連自己都不相信
如若你學會珍惜一切,怎會導致你失寵
每秒也會想到你,其實怎麼可操縱
留下了是那一點心痛,事實我傷得比你重

重唱 ☆ △

愛上你卻令我這麼的生氣,你知道嗎 我如何吞聲忍氣
放棄你自問我不甘心拋棄,再愛一次會否更可悲
講愛你未及最初相識的你,就算賭氣我對你也算是未離未棄
無奈到最後我承受不起

離別你也許比一起更好,臨別再一次互相擁抱
收起眼淚你不要菴看到

重唱 △

我覺得呢首歌既歌詞,好中,又好聽~
大家知道呢首歌名嗎??
舊 2007-08-06, 02:45 PM   #43
中級會員 女

紙皮BabE的頭像

註冊日期: 07-03-20
資產: 218 金幣
發短訊息給 紙皮BabE

引用:
作者: 傑詩
愛上你太可笑嗎,連自己都不相信
其實渴望太想得到愛,一切是我太急進
你太愛你的世界,埋沒空間怎麼進
還是照樣這麼喜歡你,但你的心怎會信

☆心中有萬個問號,為何從未互相傾訴
怎麼一起到老,你我面前像沒去路
然而對你百般討好,一切也會為你做到
只不過渴望回報,而你當沒看到☆

△留住你會否比分開更好,還是我需要畫上句號
怎麼要在這分手一刻對我好,離別你會否比一起更糟
還是我需要換個態度,喜歡你便要懂得習慣這一套△

放棄你太可笑嗎,連自己都不相信
如若你學會珍惜一切,怎會導致你失寵
每秒也會想到你,其實怎麼可操縱
留下了是那一點心痛,事實我傷得比你重

重唱 ☆ △

愛上你卻令我這麼的生氣,你知道嗎 我如何吞聲忍氣
放棄你自問我不甘心拋棄,再愛一次會否更可悲
講愛你未及最初相識的你,就算賭氣我對你也算是未離未棄
無奈到最後我承受不起

離別你也許比一起更好,臨別再一次互相擁抱
收起眼淚你不要菴看到

重唱 △

我覺得呢首歌既歌詞,好中,又好聽~
大家知道呢首歌名嗎??

TIMMY - 臨別擁抱
紙皮BabE離線中   回覆時引用此文章
舊 2007-08-06, 11:38 PM   #44
中級會員 女

傑詩的頭像

引用:
作者: 紙皮BabE
TIMMY - 臨別擁抱
yes...妳們覺得很好聽嗎??"
舊 2007-08-24, 10:51 PM   #45
普通會員 男

zzac的頭像

註冊日期: 07-08-24
資產: 5 金幣
發短訊息給 zzac
Icon48 回覆: TB Club ~

zzac離線中   回覆時引用此文章
舊 2007-08-28, 07:05 AM   #46
普通會員 男

mcdullson的頭像

註冊日期: 07-08-27
資產: 8 金幣
發短訊息給 mcdullson
Icon52 回覆: TB Club ~

我係tb...想識多Dfd...
我既msn : chichi_clever@hotmail.com
mcdullson離線中   回覆時引用此文章
舊 2007-08-28, 08:16 AM   #47
普通會員 男

笨杰的頭像

註冊日期: 07-08-28
資產: 7 金幣
發短訊息給 笨杰

禾都想同梨地做個fd~→禾係tb黎架~
msn:kitloveyou13@hotmail.com^~^→
笨杰離線中   回覆時引用此文章
舊 2007-08-30, 12:05 PM   #48
普通會員 女

發毛蕃茄的頭像

註冊日期: 07-08-30
資產: 11 金幣
發短訊息給 發毛蕃茄

我都好想識多d TB fd呀><"
我d朋友個個都唔讚成我鐘意女仔
想搵多d支持我
msn : yeeman_yiu@hotmail.com
發毛蕃茄離線中   回覆時引用此文章
舊 2007-09-01, 11:44 AM   #49
普通會員 女

貓貓豬的頭像

註冊日期: 07-09-01
資產: 3 金幣
發短訊息給 貓貓豬

我係見習tbg呀!!我都好想識tb呀!!
timkennykitty@hotmail.com
貓貓豬離線中   回覆時引用此文章
舊 2007-09-01, 06:27 PM   #50
中級會員 女

傑詩的頭像

引用:
作者: 貓貓豬
我係見習tbg呀!!我都好想識tb呀!!
timkennykitty@hotmail.com

什麼叫見習TBG, .....tbg都有得見習>?
係就係,唔係就唔係..... 咁咪要識d見習tb//!!
舊 2007-09-02, 02:24 AM   #51
中級會員 女

傑詩的頭像

本人有忙要大家可以幫幫手!!
唔該!唔該!!

就係~係http://www.blogo.tw/呢個網頁裡播放的是那一首歌!!
勁好聽...希望各位幫幫小弟忙_
舊 2007-09-02, 11:47 AM   #52
中級長老 男

步驚雲的頭像

註冊日期: 06-05-30
資產: 40289 金幣
發短訊息給 步驚雲

tb~~~~~~

步驚雲的自我介紹本能驅使我制裁社會中的敗類

步驚雲離線中   回覆時引用此文章
舊 2007-09-02, 10:26 PM   #53
普通會員 女

KeUnGMY的頭像

註冊日期: 07-09-02
資產: 5 金幣
發短訊息給 KeUnGMY 發 MSN 訊息給 KeUnGMY

KeUnGMY離線中   回覆時引用此文章
舊 2007-09-04, 04:19 AM   #54
普通會員 男

嘻嘻哈哈哈的頭像

註冊日期: 07-09-03
資產: 8 金幣
發短訊息給 嘻嘻哈哈哈

安安唷!!可以認識妳嗎?
不過你的字.有些看不太懂......
嘻嘻哈哈哈離線中   回覆時引用此文章
舊 2007-09-05, 01:15 AM   #55
普通會員 女

amy0724的頭像

註冊日期: 07-09-05
資產: 1 金幣
發短訊息給 amy0724

大家好,我都係tbg黎架"
我都想識多d tb:amy2003262000@yahoo.com.hk
amy0724離線中   回覆時引用此文章
舊 2007-09-12, 11:22 PM   #56
普通會員 女

方某某的頭像

註冊日期: 07-09-12
資產: 2 金幣
發短訊息給 方某某

大家好~~

我係tb,想識多d朋友

msn:gundam_seed0226@hotmail.com
方某某離線中   回覆時引用此文章
舊 2007-09-13, 09:48 AM   #57
初級長老 女

charlottelpy的頭像

註冊日期: 07-05-03
資產: 1161220 金幣
發短訊息給 charlottelpy

以前係tbg,不過tb實在太少,一直都搵唔到tb男朋友...所以呢幾年被迫轉返正常...但...我都係覺得tb好過男仔好多~

charlottelpy的自我介紹我係超級豬扒怪~

我又肥又矮又樣衰仲要爛面~

相片經過特別處理,
所以請不要再PM我,你會後悔的!

我的最愛係我個寶貝女,
佢叫豆豉,2006年1月27日出世,
沒任何一樣0野可能取代到佢0既位置,
有女萬事足!

仲有個寶貝仔,佢叫鯪魚~
2007年7月10日出世,
係一個超級嗲精~

得閒入嚟我個blog睇吓啦~
http://hk.myblog.yahoo.com/doushi-lanyu
charlottelpy離線中   回覆時引用此文章
舊 2007-09-13, 10:36 AM   #58
總版主 男

cybergrasses的頭像

註冊日期: 04-12-04
資產: 22786 金幣
發短訊息給 cybergrasses 發 ICQ 訊息給 cybergrasses 發 MSN 訊息給 cybergrasses

引用:
作者: charlottelpy
以前係tbg,不過tb實在太少,一直都搵唔到tb男朋友...所以呢幾年被迫轉返正常...但...我都係覺得tb好過男仔好多~
tb 一向都唔易發現到的

cybergrasses的自我介紹打從十八後,我的個人理念係 : 千金散盡還復來
因為我深信 : 天生我才必有用 ....

就算我可能只係一舊叉燒咁笨
======================
就到廿八,我的個人理念係 :
吃得苦中苦
嗒糖易過人

百忍可成金,我要學做有魅力的大男人

cybergrasses離線中   回覆時引用此文章
舊 2007-09-13, 12:01 PM   #59
初級長老 女

charlottelpy的頭像

註冊日期: 07-05-03
資產: 1161220 金幣
發短訊息給 charlottelpy

引用:
作者: cybergrasses
tb 一向都唔易發現到的

以前成日落les bar,識到好多,不過個個都係玩玩吓...上網識過,又係玩...都唔知邊度搵...

charlottelpy的自我介紹我係超級豬扒怪~

我又肥又矮又樣衰仲要爛面~

相片經過特別處理,
所以請不要再PM我,你會後悔的!

我的最愛係我個寶貝女,
佢叫豆豉,2006年1月27日出世,
沒任何一樣0野可能取代到佢0既位置,
有女萬事足!

仲有個寶貝仔,佢叫鯪魚~
2007年7月10日出世,
係一個超級嗲精~

得閒入嚟我個blog睇吓啦~
http://hk.myblog.yahoo.com/doushi-lanyu
charlottelpy離線中   回覆時引用此文章
舊 2007-09-13, 12:03 PM   #60
總版主 男

cybergrasses的頭像

註冊日期: 04-12-04
資產: 22786 金幣
發短訊息給 cybergrasses 發 ICQ 訊息給 cybergrasses 發 MSN 訊息給 cybergrasses

引用:
作者: charlottelpy
以前成日落les bar,識到好多,不過個個都係玩玩吓...上網識過,又係玩...都唔知邊度搵...

LES Bar... 係香港, 好似得幾間架咋喎.. 咁係咪真係完全唔俾男仔入黎架

cybergrasses的自我介紹打從十八後,我的個人理念係 : 千金散盡還復來
因為我深信 : 天生我才必有用 ....

就算我可能只係一舊叉燒咁笨
======================
就到廿八,我的個人理念係 :
吃得苦中苦
嗒糖易過人

百忍可成金,我要學做有魅力的大男人

cybergrasses離線中   回覆時引用此文章

主題工具 搜尋本主題

進階搜尋
顯示模式 對此主題評分
對此主題評分:

發文章規則