會員登入
 用戶名:
 密 碼:
忘記密碼 忘記密碼   免費註冊 免費註冊  

CUeasy 討論區

位置 > 徵友區 > 同性蜜友 > TB Club ~

主題工具 分享
舊 2007-04-04, 05:11 PM   #21
中級會員 女

傑詩的頭像

註冊日期: 06-10-21
資產: 394 金幣
發短訊息給 傑詩 發 ICQ 訊息給 傑詩 發 MSN 訊息給 傑詩
預設 回覆: TB Club ~

大家好~
有無TB or TBG會學滑浪風帆??!
因為本人正有此意!...有興趣者與本人相討下~

此文章於 2008-01-10 06:26 AM 被 傑詩 編輯.
傑詩離線中   回覆時引用此文章
舊 2007-04-09, 03:44 PM   #22
普通會員 女

妙少的頭像

註冊日期: 07-04-05
資產: 8 金幣
發短訊息給 妙少 發 MSN 訊息給 妙少

hi hi,我想識多d 朋友仔.
msn:crazy_crazy_girl1031@hotmail.com
妙少離線中   回覆時引用此文章
舊 2007-06-04, 04:55 PM   #23
中級會員 女

傑詩的頭像

發短訊息給 傑詩 發 ICQ 訊息給 傑詩 發 MSN 訊息給 傑詩

大家好...I 'm tb...今天係我的生日,所以都黎留個言~
舊 2007-06-04, 04:56 PM   #24
中級會員 女

傑詩的頭像

希望大家別望6月4日的日子啦...多謝支持~
舊 2007-06-07, 08:42 PM   #25
榮譽會員 女

aerislee的頭像

註冊日期: 07-05-10
資產: 1847 金幣
發短訊息給 aerislee 發 MSN 訊息給 aerislee

雖然遲左d... 但生日快樂呀~~
我都想識tb/tbg呀...
雖然我暫都都未係... 將來的事好難講嘛~~
aerislee離線中   回覆時引用此文章
舊 2007-06-10, 10:48 PM   #26
普通會員 女

chiangcch88的頭像

註冊日期: 07-06-10
資產: 1 金幣
發短訊息給 chiangcch88

我都係tb...想識多D朋友
msn:chiangcch88@hotmail.com
chiangcch88離線中   回覆時引用此文章
舊 2007-06-11, 01:26 AM   #27
普通會員 女

heiyiu的頭像

註冊日期: 07-06-10
資產: 0 金幣
發短訊息給 heiyiu

我係tb..
msn..hei_yiu_1011@hotmail.com
heiyiu離線中   回覆時引用此文章
舊 2007-06-14, 09:08 PM   #28
普通會員 男

小俊軒的頭像

註冊日期: 07-05-02
資產: 21 金幣
發短訊息給 小俊軒 發 MSN 訊息給 小俊軒

add埋我做個add啦- -
我係bi不過個個話我似Tbg- -|||
chunhin6010@hotmail.com

小俊軒的自我介紹歈腄@ 搳蛂釱腄@歈裐歈腄@搳蛂蛂釱
矙齱@ 矙歈裐齱@矙矙矙齱@矙搳蛂釱
矙齱@ 矙矙矙齱@矙矙矙齱@矙耤蛂釱
矙齱@ 矙矙矙齱@矙矙矙齱@矙搳蛂釱
矙裺腄@矙裺潁齱@矙裺潁齱@矙耤蛂釱
耤釱憛@耤蛂釱憛@耤蛂釱憛@耤蛂蛂釱
小俊軒離線中   回覆時引用此文章
舊 2007-06-15, 07:07 PM   #29
普通會員 女

TINGS525的頭像

註冊日期: 05-10-01
資產: 14 金幣
發短訊息給 TINGS525

halo=)
TINGS525離線中   回覆時引用此文章
舊 2007-06-16, 11:50 AM   #30
總版主 男

cybergrasses的頭像

註冊日期: 04-12-04
資產: 22786 金幣
發短訊息給 cybergrasses 發 ICQ 訊息給 cybergrasses 發 MSN 訊息給 cybergrasses

其實男仔識 TB 或 TBG.. 都唔算過份啊 ?
我意思係,純粹識個朋友,當了解多一種性別的想法呀...之類

cybergrasses的自我介紹打從十八後,我的個人理念係 : 千金散盡還復來
因為我深信 : 天生我才必有用 ....

就算我可能只係一舊叉燒咁笨
======================
就到廿八,我的個人理念係 :
吃得苦中苦
嗒糖易過人

百忍可成金,我要學做有魅力的大男人

cybergrasses離線中   回覆時引用此文章
舊 2007-06-18, 03:49 PM   #31
中級會員 女

傑詩的頭像

引用:
作者: aerislee
雖然遲左d... 但生日快樂呀~~
我都想識tb/tbg呀...
雖然我暫都都未係... 將來的事好難講嘛~~
多謝哂~~不過...點解係(我暫都都未係),性向呢d野...係就係...唔係就唔係..??
如果本性係女...就應該做返自己角色!!
舊 2007-06-18, 03:53 PM   #32
中級會員 女

傑詩的頭像

引用:
作者: 小俊軒
add埋我做個add啦- -
我係bi不過個個話我似Tbg- -|||
chunhin6010@hotmail.com

我見妳張相...妳個樣好熟口面../妳住邊樹??
舊 2007-06-18, 03:56 PM   #33
中級會員 女

傑詩的頭像

引用:
作者: cybergrasses
其實男仔識 TB 或 TBG.. 都唔算過份啊 ?
我意思係,純粹識個朋友,當了解多一種性別的想法呀...之類
唔過份既...不過了解黎做咩呢...有用麻?...
舊 2007-06-18, 04:01 PM   #34
中級會員 女

傑詩的頭像

引用:
作者: RickyWong
hi,大家好呀,我叫Ricky做過朋友呀,

rickywong_333@hotmail.com

妳好啊呀!我都認識左個朋友又係叫ricky...同樣佢都係雙子座!!
我會見過妳嗎...hehe..
舊 2007-06-18, 04:08 PM   #35
中級會員 女

傑詩的頭像

其實可以係呢到留個言...認識下先add人msn...如果咪...add左人又忘記左就唔好啦!
舊 2007-06-18, 04:10 PM   #36
中級會員 女

傑詩的頭像

引用:
作者: TINGS525
halo=)
妳好啊~~哈...妳又係雙子座""
舊 2007-06-18, 04:14 PM   #37
中級會員 女

傑詩的頭像

引用:
作者: yingying2006
hi~
我都想認識多d新朋友, 男女都歡迎~
我係tbg黎ga...
HI...我叫Kids.....可以點叫妳 !!
舊 2007-07-23, 03:50 PM   #38
中級會員 女

傑詩的頭像

係Tb就留msn la~
舊 2007-07-23, 04:23 PM   #39
中級會員 女

紙皮BabE的頭像

註冊日期: 07-03-20
資產: 218 金幣
發短訊息給 紙皮BabE

引用:
作者: 傑詩
想應識您地!
MSN~forever_kids1986@yahoo.com.hk
多多指教~@!
我都係TB"

我又要同你做朋友 *3*
紙皮BabE離線中   回覆時引用此文章
舊 2007-07-23, 05:12 PM   #40
中級會員 女

傑詩的頭像

引用:
作者: 紙皮BabE
我又要同你做朋友 *3*
妳是tbg or tb??!

主題工具 搜尋本主題

進階搜尋
顯示模式 對此主題評分
對此主題評分:

發文章規則
不可以發表新主題