會員登入
 用戶名:
 密 碼:
忘記密碼 忘記密碼   免費註冊 免費註冊  

CUeasy 討論區

位置 > 徵友區 > 同性蜜友 > TB Club ~

主題工具 分享
舊 2006-10-28, 02:17 PM   #1
中級會員 女

傑詩的頭像

註冊日期: 06-10-21
資產: 394 金幣
發短訊息給 傑詩 發 ICQ 訊息給 傑詩 發 MSN 訊息給 傑詩
Icon14 TB Club ~

想應識您地!
多多指教~@!
我都係TB"

此文章於 2008-01-10 06:22 AM 被 傑詩 編輯.
傑詩離線中   回覆時引用此文章
舊 2006-10-28, 02:28 PM   #2
中級會員 女

傑詩的頭像

發短訊息給 傑詩 發 ICQ 訊息給 傑詩 發 MSN 訊息給 傑詩
預設 回覆: TB Club ~

TB者想應識朋友仔就黎留個msn!!

此文章於 2006-10-28 03:00 PM 被 傑詩 編輯.
舊 2006-10-28, 02:58 PM   #3
高級會員 男

tky33的頭像

註冊日期: 06-08-28
資產: 297 金幣
發短訊息給 tky33 發 MSN 訊息給 tky33

同你做朋友?
tky33離線中   回覆時引用此文章
舊 2006-10-28, 03:17 PM   #4
中級會員 女

傑詩的頭像

引用:
作者: tky33
同你做朋友?
你都唔係TB?!
舊 2006-10-31, 11:34 AM   #5
中級會員 女

傑詩的頭像

入到黎..請支持下啦...留個言!!thx!!
舊 2006-11-12, 05:21 AM   #6
普通會員 男

熙熙的頭像

註冊日期: 06-11-10
資產: 22 金幣
發短訊息給 熙熙 發 ICQ 訊息給 熙熙 發 MSN 訊息給 熙熙

我係個男仔,如果做朋友可以嗎??
因為我想識一些tb的女性朋友??
因為我識的朋友沒有人是tb的,
可以做個朋友嗎 ^^

熙熙的自我介紹 分分鐘需要你
願我會查火箭 帶你到天空去
在太空中兩人住
活到一千歲 都一般心醉
有你在身邊多樂趣
共你雙雙對 好得戚好得意
地LUM天崩當閒事
就算翻風雨 只需睇到你
似見陽光千萬里
有了你開心o的 也都稱心滿意
咸魚白菜也好好味
我與你永共鈙 分分鐘需要你
你似是陽光空氣
扮靚o的皆因你 癲癲o地皆因你
為你甘心作傻事
扮o下猩猩叫 睇到也都笑
有你在身邊多樂趣
若有朝失o左你 花開都不美
願到荒島去長住
做個假的你 天天都相對
對木頭公仔做戲
熙熙離線中   回覆時引用此文章
舊 2006-11-16, 12:06 PM   #7
普通會員 女

註冊日期: 05-11-19
資產: 576 金幣
發短訊息給 yingying2006

引用:
作者: 熙熙
可以做個朋友嗎 ^^

hi~
我都想認識多d新朋友, 男女都歡迎~
我係tbg黎ga...

yingying2006的自我介紹我叫盈盈* 最近多左個新花名: 傻婆 ><"
我個性熱情好動... 咩都笑餐飽...^^ 

我唔煙唔酒唔粗口,唔D唔K唔fing頭ga -->(我唔係話讚自己乖,而係想話俾大家知我無不良嗜好)

我有個嗜好... 我好鐘意拎自己鐘意既歌黎填上新詞, 內容都係圍繞失戀同一d唔開心既故事, 可能o係我既感情世界從來都係傷心比開心多啦!! 唔知有無人同我一樣既呢?
yingying2006離線中   回覆時引用此文章
舊 2006-11-19, 12:03 AM   #8
普通會員 女

kobu的頭像

註冊日期: 06-11-16
資產: 19 金幣
發短訊息給 kobu

hi,做個朋友丫?好嗎?
kobu離線中   回覆時引用此文章
舊 2006-11-21, 02:30 PM   #9
中級會員 女

ka302wing的頭像

註冊日期: 04-12-14
資產: 364 金幣
發短訊息給 ka302wing 發 ICQ 訊息給 ka302wing 發 AIM 訊息給 ka302wing 發 MSN 訊息給 ka302wing

我都想識D朋友!!~唔知無人想同我做fd ar??~

ka302wing的自我介紹唔知唔知,乜都唔知^^
ka302wing離線中   回覆時引用此文章
舊 2006-11-22, 03:18 PM   #10
中級會員 女

傑詩的頭像

Icon14 回覆: TB Club ~

引用:
作者: 熙熙
可以做個朋友嗎 ^^
hihi....~~有緣相遇~~
舊 2006-12-04, 10:42 PM   #11
普通會員 男

HYJLY的頭像

註冊日期: 06-11-23
資產: -9 金幣
發短訊息給 HYJLY

我是tb..我有add 了你,但是你好像都没上网哦!!希望有机会跟你聊天哦。。。nice to meet you
HYJLY離線中   回覆時引用此文章
舊 2006-12-05, 08:14 AM   #12
普通會員 女

cytlwf的頭像

註冊日期: 06-10-03
資產: 104 金幣
發短訊息給 cytlwf 發 MSN 訊息給 cytlwf 發Yahoo!訊息給 cytlwf

hihi~msn:cytlwf@hotmail.com
i am girl~hope dont mind^^

cytlwf的自我介紹其實諗唔到架~
唔....覺得自己係一個好奇怪既人囉!
人地又難捉摸我,我自己都難捉摸自己!
cytlwf離線中   回覆時引用此文章
舊 2006-12-07, 12:21 AM   #13
普通會員 女

ivan19840712的頭像

註冊日期: 06-12-07
資產: 10 金幣
發短訊息給 ivan19840712

你地好
我都係tb 黎嫁
我叫ivan 請多多指教
ivan19840712離線中   回覆時引用此文章
舊 2006-12-09, 09:00 PM   #14
高級會員 男

睇靚相的頭像

註冊日期: 05-11-29
資產: 38818 金幣
發短訊息給 睇靚相 發 MSN 訊息給 睇靚相

引用:
作者: ivan19840712
你地好
我都係tb 黎嫁
我叫ivan 請多多指教

ivan好似係男仔名黎架囉......
睇靚相離線中   回覆時引用此文章
舊 2007-03-10, 09:29 PM   #15
普通會員 女

happylove15的頭像

註冊日期: 07-03-10
資產: 10 金幣
發短訊息給 happylove15

happylove15離線中   回覆時引用此文章
舊 2007-03-10, 10:33 PM   #16
普通會員 女

RickyWong的頭像

註冊日期: 06-11-18
資產: 7 金幣
發短訊息給 RickyWong 發 ICQ 訊息給 RickyWong 發 MSN 訊息給 RickyWong
Icon61 回覆: TB Club ~

hi,大家好呀,我叫Ricky做過朋友呀,

rickywong_333@hotmail.com
RickyWong離線中   回覆時引用此文章
舊 2007-03-11, 09:30 PM   #17
普通會員 女

MABLE的頭像

註冊日期: 07-03-11
資產: 1 金幣
發短訊息給 MABLE 發 MSN 訊息給 MABLE

想同大家做個FD,
MSN""MABLE701@MSN.COM
MABLE離線中   回覆時引用此文章
舊 2007-03-15, 08:38 PM   #18
中級會員 女

傑詩的頭像

引用:
作者: HYJLY
我是tb..我有add 了你,但是你好像都没上网哦!!希望有机会跟你聊天哦。。。nice to meet you

您好..您所指是我嗎...您msn係咩...!!?
舊 2007-03-18, 12:25 PM   #19
gut
普通會員 女

gut的頭像

註冊日期: 07-03-18
資產: 5 金幣
發短訊息給 gut

hi 我叫小吉..好鍾意踢波架.
我地啱啱組織緊一隊新球隊,所以想招募新球員,唔識踢都唔緊要架,我地旨在快樂足球,同埋一班人一齊玩得開心.
有意就打比我啦.....91202002
gut離線中   回覆時引用此文章
舊 2007-03-20, 01:28 PM   #20
普通會員 男

大陳的頭像

註冊日期: 07-03-01
資產: 5 金幣
發短訊息給 大陳
Icon15 回覆: TB Club ~

63444760alan
大陳離線中   回覆時引用此文章

主題工具 搜尋本主題