會員登入
 用戶名:
 密 碼:
忘記密碼 忘記密碼   免費註冊 免費註冊  

CUeasy 討論區

位置 > 會員通訊 > 告示/意見 > admin有人走數!!

主題工具 分享
舊 2006-06-27, 09:57 AM   #41
高級會員 男

chunhang100的頭像

註冊日期: 06-06-21
資產: 225 金幣
發短訊息給 chunhang100
預設 回覆: admin有人走數!!

引用:
作者: 速龍
關我咩事~~又唔係我叫佢唔好比~~
我都無話係邊個,我話佢地,咁有無講過話速龍兩個字先,你唔好搞錯喎
chunhang100離線中   回覆時引用此文章
舊 2006-06-27, 10:41 AM   #42
團長 女

toby1023的頭像

註冊日期: 05-01-31
資產: 5000858 金幣
發短訊息給 toby1023

chunhang100
你是誰啊

toby1023的自我介紹CU 奇人千奇百怪,唔做會員認真嘥晒...

(以下係CU多年來怪K人仕榜,排名不分先後)

(1)天水圍低B版李小龍
(2)要女唔要仔既咸濕運動選手
(3)女版歐錦棠之十大索女
(4)滿口聖經又要招ONS既淫賤亞伯
(5)REMEMBER...一人分析兩個既思覺失調陽光先生
(6)攬住碌蔗"趙"完鬆既超級國寶
(7)供屋可以養四隻大狗既癲狂大話男
(8)衰左可以再衰重色輕友越大越學壞既排毒小姐
(9)樣貌出神入化口不擇言既哨牙非人
(10)你隻手臭唔臭既青山低B男
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

歡迎各大大提供人名表~~謝謝~~XD
toby1023離線中   回覆時引用此文章
舊 2006-06-27, 11:45 AM   #43
高級會員 男

引用:
作者: toby1023
chunhang100
你是誰啊
唔係就係prodigal囉......不過係公司會用第二個acct咁話些.....
舊 2006-06-27, 11:59 AM   #44
高級會員 女

yuyukiki的頭像

註冊日期: 06-04-05
資產: 976344 金幣
發短訊息給 yuyukiki 發 MSN 訊息給 yuyukiki
Icon36 回覆: admin有人走數!!

引用:
作者: chunhang100
我都無話係邊個,我話佢地,咁有無講過話速龍兩個字先,你唔好搞錯喎
撩架打........

yuyukiki的自我介紹o(≧ω≦)o
;╭。☆齱D...............齱腹C╮

yuyukiki離線中   回覆時引用此文章
舊 2006-06-27, 12:30 PM   #45
高級會員 男

引用:
作者: yuyukiki
撩架打........
唔係我,係佢地.....
舊 2006-10-28, 07:28 AM   #46
高級會員 男

觀龍1996的頭像

註冊日期: 04-12-03
資產: 913 金幣
發短訊息給 觀龍1996

好彩D錢唔係真既姐!
如果係恆生銀行用得果D就慘喇!
點解呢度唔裝番間專門處理錢銀瓜葛既法庭既?
觀龍1996離線中   回覆時引用此文章

主題工具 搜尋本主題

進階搜尋
顯示模式 對此主題評分
對此主題評分:

發文章規則
不可以發表新主題
不可以回覆主題
不可以上傳附件
不可以編輯您的文章

BBCode開啟
[IMG]代碼開啟