會員登入
 用戶名:
 密 碼:
忘記密碼 忘記密碼   免費註冊 免費註冊  

CUeasy 討論區

位置 > 分享特區 > 音樂歌詞 > 回憶總是跳躍的(如果有死link請通知我)第一版有目錄架

主題工具 分享
舊 2005-09-24, 01:25 PM   #41
中級長老 男

小小唉的頭像

註冊日期: 04-12-01
資產: 4720 金幣
發短訊息給 小小唉
預設 回覆: 回憶總是跳躍的(如果有死link請通知我)

引用:
作者: toby1023
唔好玩既~咁快

咁又真係快左d既~

小小唉的自我介紹有能力 就有價值

關於愛情...我們都無能為力
小小唉離線中   回覆時引用此文章
舊 2005-09-25, 12:01 AM   #42
初級長老 女

小珊瑚(泡泡)的頭像

資產: 285230 金幣
發短訊息給 小珊瑚(泡泡)

嘩..連"我要"呢首歌都有...
咁有無葉玉x果首.......歌詞係"來吧我甚麼都應承"果首呀..?

小珊瑚(泡泡)的自我介紹~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
我個寶貝仔o係2009年1月5日出o左世喇!~^_*
回憶計時器:六年~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
小珊瑚(泡泡)離線中   回覆時引用此文章
舊 2005-09-25, 12:08 AM   #43
高級會員 男

my709394的頭像

註冊日期: 05-09-22
資產: 7673 金幣
發短訊息給 my709394

引用:
作者: 小珊瑚(泡泡)
嘩..連"我要"呢首歌都有...
咁有無葉玉x果首.......歌詞係"來吧我甚麼都應承"果首呀..?
擋不住的風情

來吧 要甚麼都應承
來吧 我甚麼都聽命
但你別心急痴情
來吧 有事情是要事前弄清

如欲吻吧點水蜻蜓
如欲抱吧高低我定
別要自已枉聰明
無謂再自嗚是個大情聖

*手 要聽我命令
咀 要跟我談情
心 要菴溫馨
才任由少許不正經

#誰若破壞先旨聲明
誰若破壞君子協定
未會受本小姐歡迎
無謂再自嗚是個大情聖

來吧 我是千般風情
來吧 我是騷得要命
因望你在苦忍表情
來吧 繼續無謂半路來夢醒

還未夠吧加點騷勁
還未夠吧腰肢再檸
如若破壞卿卿規定
無謂再自嗚是個大情聖

重唱 *,#
my709394離線中   回覆時引用此文章
舊 2005-09-25, 12:28 AM   #44
初級長老 女

小珊瑚(泡泡)的頭像

我講笑之嘛...乜真係搵歌詞俾我架...!~

小珊瑚(泡泡)的自我介紹~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
回憶計時器:六年~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
舊 2005-09-25, 12:29 AM   #45
團長 女

toby1023的頭像

註冊日期: 05-01-31
資產: 5000858 金幣
發短訊息給 toby1023

我要李莉莉個首~~乜野~~~

(無論氣溫興空調,我此刻的需要~)...........唔識再唱啦~~

好似叫做~~~~>我要你每日陪住我

toby1023的自我介紹CU 奇人千奇百怪,唔做會員認真嘥晒...

(以下係CU多年來怪K人仕榜,排名不分先後)

(1)天水圍低B版李小龍
(2)要女唔要仔既咸濕運動選手
(3)女版歐錦棠之十大索女
(4)滿口聖經又要招ONS既淫賤亞伯
(5)REMEMBER...一人分析兩個既思覺失調陽光先生
(6)攬住碌蔗"趙"完鬆既超級國寶
(7)供屋可以養四隻大狗既癲狂大話男
(8)衰左可以再衰重色輕友越大越學壞既排毒小姐
(9)樣貌出神入化口不擇言既哨牙非人
(10)你隻手臭唔臭既青山低B男
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

歡迎各大大提供人名表~~謝謝~~XD
toby1023離線中   回覆時引用此文章
舊 2005-09-25, 12:34 AM   #46
團長 女

toby1023的頭像

重有黎姿個首 白恤3

toby1023的自我介紹CU 奇人千奇百怪,唔做會員認真嘥晒...

舊 2005-09-25, 12:43 AM   #47
初級長老 女

小珊瑚(泡泡)的頭像

引用:

(無論氣溫興空調,我此刻的需要~)...........唔識再唱啦~~

呢兩首加埋頭先我講果首...最o岩做orange show果陣唱...!~

舊 2005-09-25, 02:10 PM   #48
團長 女

toby1023的頭像

引用:
作者: 小珊瑚(泡泡)
呢兩首加埋頭先我講果首...最o岩做orange show果陣唱...!~

絕配啦~~~~~

舊 2005-09-26, 12:34 PM   #49
中級長老 男

小小唉的頭像

資產: 4720 金幣
發短訊息給 小小唉

擋不住的風情

唱:葉玉卿

來吧 要甚麼都應承
來吧 我甚麼都聽命
但你別心急痴情
來吧 有事情是要事前弄清

如欲吻吧點水蜻蜓
如欲抱吧高低我定
別要自已枉聰明
無謂再自嗚是個大情聖

*手 要聽我命令
咀 要跟我談情
心 要菴溫馨
才任由少許不正經

#誰若破壞先旨聲明
誰若破壞君子協定
未會受本小姐歡迎
無謂再自嗚是個大情聖

來吧 我是千般風情
來吧 我是騷得要命
因望你在苦忍表情
來吧 繼續無謂半路來夢醒

還未夠吧加點騷勁
還未夠吧腰肢再檸
如若破壞卿卿規定
無謂再自嗚是個大情聖

重唱 *,#
http://play.real2000.org/playwma.as...z9*yln&id=74067

小小唉的自我介紹有能力 就有價值

關於愛情...我們都無能為力
小小唉離線中   +20 金幣 回覆時引用此文章
舊 2005-09-26, 02:19 PM   #50
榮譽會員 女

亞爪的頭像

資產: 421880 金幣
發短訊息給 亞爪
Icon49 回覆: 回憶總是跳躍的(如果有死link請通知我)

引用:

我要你每夜陪住我
猛火要狠狠燒滾我心窩
狂熱氣溫要空調
我這刻真的需要
如沒冷氣我怕今宵會闖禍

我要你每夜陪住我
這不羈的心怎可再上鎖
情憾美的俏佳人
這身軀必需解放
求讓冷氣冷卻火的炭座

莫再等等等等一錯再錯
XXXXXXXXXXXXX
有一些東西是不需多講
問你知不知道心底這盼望

記得少少咋...有D唔記得呀!! 又搵唔到. 激死
亞爪離線中   +20 金幣 回覆時引用此文章
舊 2005-09-26, 05:56 PM   #51
團長 女

toby1023的頭像

亞爪~~~加分~~

首歌n年前你都識背既點解

舊 2005-09-26, 09:00 PM   #52
榮譽會員 女

亞爪的頭像

發短訊息給 亞爪
Icon52 回覆: 回憶總是跳躍的(如果有死link請通知我)

引用:
亞爪~~~加分~~

首歌n年前你都識背既點解

我都25歲啦...呢首歌出果時我好似讀緊中四.
果時起學校好多人唱
亞爪離線中   回覆時引用此文章
舊 2005-09-26, 10:48 PM   #53
團長 女

toby1023的頭像

引用:
作者: 亞爪
我都25歲啦...呢首歌出果時我好似讀緊中四.
果時起學校好多人唱
係咩~~我個時又似........................做緊野

舊 2005-09-27, 10:49 AM   #54
榮譽會員 女

亞爪的頭像

發短訊息給 亞爪
Icon52 回覆: 回憶總是跳躍的(如果有死link請通知我)

引用:
係咩~~我個時又似........................做緊野

你都係大我少少之嘛!!
舊 2005-09-27, 02:48 PM   #55
團長 女

toby1023的頭像

引用:
你都係大我少少之嘛!!
係囉寠好小好小寠~~

舊 2005-09-27, 03:04 PM   #56
滿
中級長老 女

註冊日期: 05-07-17
資產: 543826 金幣

你咁樣咪爆晒比人知,阿toby姐有幾老囉

toby姐係唔會殺人滅口架!
引用:
你都係大我少少之嘛!!
滿離線中   回覆時引用此文章
舊 2005-09-27, 03:11 PM   #57
榮譽會員 女

亞爪的頭像

發短訊息給 亞爪

引用:
作者: 滿

咩啊?? 我25. 佢大我少少即係可能大我一年. 79件10月23日生日
咁佢26歲好老咩??
舊 2005-09-27, 03:13 PM   #58
團長 女

toby1023的頭像

引用:
作者: 滿

喂喂~~我就係亞爪話既26歲~~~好老咩

舊 2005-09-27, 03:20 PM   #59
滿
中級長老 女

註冊日期: 05-07-17
資產: 543826 金幣
Icon26 回覆: 回憶總是跳躍的(如果有死link請通知我)

你就老過我乘x咁多個月...........
引用:
喂喂~~我就係亞爪話既26歲~~~好老咩
大過我......咁囉!(老唔老睇心境o者)
引用:
咩啊?? 我25. 佢大我少少即係可能大我一年. 79件10月23日生日
咁佢26歲好老咩??
*不過次次打字都要就住就住(唔打得HK字!)
滿離線中   回覆時引用此文章
舊 2005-09-27, 03:36 PM   #60
榮譽會員 女

亞爪的頭像

發短訊息給 亞爪
Icon26 回覆: 回憶總是跳躍的(如果有死link請通知我)

26歲都不知幾後生

主題工具 搜尋本主題

進階搜尋
顯示模式 對此主題評分
對此主題評分:

發文章規則
不可以發表新主題
不可以回覆主題
不可以上傳附件
不可以編輯您的文章

BBCode開啟