會員登入
 用戶名:
 密 碼:
忘記密碼 忘記密碼   免費註冊 免費註冊  

CUeasy 討論區

位置 > 分享特區 > 音樂歌詞 > 老歌伴星河(痴完線啦,好快會再貼歌)

主題工具 分享
舊 2005-09-22, 06:53 PM   #81
中級長老 男

小小唉的頭像

註冊日期: 04-12-01
資產: 4720 金幣
發短訊息給 小小唉
預設 回覆: 老歌伴星河

HOW AM I SUPPOSED TO LIVE WITHOUT YOU ?

唱:Michael Bolton

I could hardly believe it
When I heard the news today
I had to come and get it straight from you
They said you were leavin'
Someone swept you heart away
From the look upon your face I see it's true
So tell me all about it, tell me 'bout the plans you're makin'
Then tell me one thing more before I go

Chorus:
Tell me how am I supposed to live without you
Now that I've been lovin' you so long
How am I supposed to live without you
How am I supposed to carry on
When all that I've been livin' for is gone

I didn't come here for cryin'
Didn't come here to breakdown
It's just a dream of mine is coming to an end
An how can I blame you
When I built my world around
The hope that someday we'd be so much more than friends
And I don't wanna know the price I'm gonna pay for dreaming
When even now it's more than I can take

Chorus

And I don't wanna face the price I'm gonna pay for dreaming
Now that your dream has come true

Chorus

http://home.lzu.edu.cn/mp3/mp3/mich...thout%20you.mp3

小小唉的自我介紹有能力 就有價值

關於愛情...我們都無能為力

此文章於 2005-09-22 07:00 PM 被 小小唉 編輯.
小小唉離線中   回覆時引用此文章
舊 2005-09-22, 07:08 PM   #82
中級長老 男

小小唉的頭像

發短訊息給 小小唉

Without You

唱:Air Supply

No I can't forget this evening
Or your face as you were leaving
But I guess that's just the way the story goes
You always smile but in your eyes
Your sorrow shows, yes it shows

No I can't forget tomorrow
When I think of all my sorrows
When I had you there but then I let you go
And now it's only fair that I should let you know
What you should know

I can't live, if living is without you
I can't live, I can't give anymore

I can't live, if living is without you
I can't live, I can't give anymore

http://210.218.40.142/~gwakdh/popsong/pop29.mp3

舊 2005-09-22, 07:10 PM   #83
中級長老 男

小小唉的頭像

發短訊息給 小小唉

All Out Of Love

唱: AirSupply

I'm lying alone with my head on the phone
Thinking of you till it hurts
I know you hurt too but what else can we do
Tormented and torn apart
I wish I could carry your smile and my heart
For times when my life feels so low
It would make me believe what tomorrow could bring
When today doesn't really know, doesn't really know

Chorus:
I 'm all out of love, I'm so lost without you
I know you were right believing for so long
I 'm all out of love, what am I without you
I can't be too late to say that I was so wrong

I want you to come back and carry me home
Away from this long lonely nights
I'm reaching for you, are you feeling it too
Does the feeling seem oh so right
And what would you say if I called on you now
And said that I can't hold on
There's no easy way, it gets harder each day
Please love me or I'll be gone, I'll be gone

Repeat Chorus

Oh, what are you thinking of?
What are you thinking of?
Oh, what are you thinking of?
What are you thinking of?

Repeat Chorus x3

http://music.qingdaomedia.com/temp/...llOutOfLove.mp3

舊 2005-09-22, 07:11 PM   #84
資深會員 男

木咀的頭像

註冊日期: 04-12-10
資產: 318 金幣
發短訊息給 木咀 發 MSN 訊息給 木咀 發Yahoo!訊息給 木咀

支持, 努力....

整幾首Sam Hui 得麻.....

木咀的自我介紹你今日飲.......水未,
飲多D水對身體好呀!
唔好掛住上網啦!
木咀離線中   回覆時引用此文章
舊 2005-09-22, 07:23 PM   #85
資深會員 男

木咀的頭像

註冊日期: 04-12-10
資產: 318 金幣
發短訊息給 木咀 發 MSN 訊息給 木咀 發Yahoo!訊息給 木咀

引用:
作者: Cegg妹妹
我都鍾意聽舊歌,
而家好多年輕人唔接受主要因為o個個年代既唱腔問題...

但其實好多舊歌都真係好好聽架,好似達明一派同埋carpenters既歌啦!嘻

d舊歌好聽其中一個原因係
以前唱歌技巧要求高好多,

唔似得現時有d歌星根本五音不全,
只係靠個樣.....

木咀的自我介紹你今日飲.......水未,
飲多D水對身體好呀!
唔好掛住上網啦!
木咀離線中   回覆時引用此文章
舊 2005-09-22, 07:26 PM   #86
中級長老 男

小小唉的頭像

發短訊息給 小小唉

天才與白痴

曲.詞.唱:許冠傑

呢個世界上 有精仔 有懵仔 有叻仔
散仔 賭仔 重有戇居仔 有衰仔 有好仔
反骨仔 癲仔 蠢仔 重弊過敗家仔 細蚊仔
臭飛仔 招積仔 靚仔 打仔 亂0甘出刀仔
問你點敢亂生仔
邊個系天才(天才) 邊個系白癡(白癡)
扮懵定蠢材(蠢材) 冇0甘易會知(阿茂至知)
天才與白癡 你癡定我癡 天才與白癡 冇0甘易會知
天才與白癡 呢個世界上 有冤鬼 有嘩鬼
有奸鬼 賭鬼 盞鬼 重有鹹濕鬼 有衰鬼
有煙鬼 攝青鬼 生鬼 撞鬼撞著個冒失鬼
醉酒鬼 吊靴鬼 醜死鬼 假鬼 真鬼 亂0甘鬼打鬼
問你究竟搞乜鬼 乜鬼系天才 乜鬼系白癡
扮懵定蠢材 無0甘易會知(阿茂至知)
天才與白癡 你癡定我癡 天才與白癡 無0甘易會知
天才與白癡

呢個世界上
有堅野 有流0野 有精0野 禍0野 渣0野
重有大鑊0野 有衰0野 有好0野 有順0野
貴0野 賤0野 最劃忌就瀨野 醒胃0野 林0番0野
正斗0野 靚0野 傑0野 最爽就撈粗0野
確係認真唔少0野 乜0野0系天才 乜野系白癡 扮懵定蠢材
有0甘易會知 阿茂至知 天才與白癡 你癡定我癡
天才與白癡 無0甘易會知 邊個系天才 邊個系白癡
扮懵定蠢材 無0甘易會知 阿茂至知 天才與白癡 你癡定我癡
天才與白癡 無0甘易會知 天才與白癡 你癡定我癡
天才與白癡 無0甘易會知 天才與白癡

http://202.104.20.200/~yangxq/gechu/shuguanjie/6.mp3

舊 2005-09-22, 07:31 PM   #87
中級長老 男

小小唉的頭像

發短訊息給 小小唉

印象

唱:許冠傑

誰令我當晚舉止失常 難自禁望君你能見諒
但覺萬分緊張 皆因跟你遇上誰令我突然充滿幻想
誰令我意韻腦際飄揚 撩動我內心愛情醞釀
為我拔開憂傷 找得失去樂暢
誰令我仿似初戀再嘗 我心中蘊藏
愛意千百丈 怎許相依戀 永遠心相向
結伴上天際 似燕子飛翔 雙雙去編寫
動聽樂章 誰令我朝晚苦苦思量
長在我夢境永恆照亮 令我萬千猜想
分不清去向 留下了這個深刻印象

http://202.111.175.250:1800/wma055/0241/44.Wma

http://61.172.245.38:8007/Music/HRN...87_Disk_1/4.wma <演唱會版>

舊 2005-09-22, 07:38 PM   #88
中級長老 男

小小唉的頭像

發短訊息給 小小唉

曾在你懷抱

曲:林慕德 詞:盧國沾 唱:林珊珊.陳百強

沉默過後 令我不願再說話 長路你陪我 陪著上斜坡 街燈掩映
照你臉上 看到你怨恨我 我冷著臉無力的發問你怨什麼
從未這樣 共你講著悔氣話 曾在你懷抱 情焰透熊火 火中你我
流過熱汗 彼此也快樂過 每個段落難道不會犯一次錯
能否再講清楚從新再開始來過 如這是你的心願 長路但願再陪我
明知我捨不得 明知你愛戀我 如這是對的話 抱緊我

http://202.111.175.250:1800/wma2004/378/26.wma

此文章於 2005-09-22 07:56 PM 被 小小唉 編輯.
舊 2005-09-22, 07:47 PM   #89
初級長老 女

小M的頭像

資產: 14457 金幣
發短訊息給 小M

你又知我想聽但願人長久
小M離線中   回覆時引用此文章
舊 2005-09-22, 07:49 PM   #90
中級長老 男

小小唉的頭像

發短訊息給 小小唉

引用:
作者: 小M
你又知我想聽但願人長久

我一嬲刀咁知你心架啦~

舊 2005-09-22, 07:56 PM   #91
中級長老 男

小小唉的頭像

發短訊息給 小小唉

成吉思汗

曲:Ralph Siegal/Brown/R.Van Winkle 詞:鄭國江 唱:林子祥

Hoo ha hoo Hoo ha hoo Hoo ha hoo
Hoo ha hoo Hoo ha hoo Hoo ha hoo

* 風沙之 追追趕趕 彼此熱烈在歌唱
Ha hoo ha 不需擔憂 摔交飲酒 彼此地上盡歡暢
Ha hoo ha 奔奔跑跑沙丘上 馬壯牛強
威威風風馬背上 胸襟開朗
我高聲歡呼 我是熱與光 hoo ha

# Dschin khan Dschin khan Dschin khan
生不怕 死不怕 天不怕 天生英勇
Dschin khan Dschin khan Dschin khan
心向上 心向上心向上 堅心向上
我決意他鄉往 WO hoo... 大地任我闖蕩 wo ha
不可阻擋我願獨霸一方

Repeat #

不可阻擋 只想我是王

Repeat *

(力理服四方 hoo ha hoo)

http://www.myoldcd.com/music/lin_chen.wma

小小唉離線中   +20 金幣 回覆時引用此文章
舊 2005-09-22, 07:56 PM   #92
初級長老 女

小M的頭像

資產: 14457 金幣
發短訊息給 小M

引用:
作者: 小小唉
我一嬲刀咁知你心架啦~

多謝你呀!!!!!!
小M離線中   回覆時引用此文章
舊 2005-09-22, 07:59 PM   #93
中級長老 男

小小唉的頭像

發短訊息給 小小唉

引用:
作者: 小M
多謝你呀!!!!!!

咁又唔洗多謝~

舊 2005-09-22, 08:03 PM   #94
中級長老 男

小小唉的頭像

發短訊息給 小小唉

亞里巴巴

曲:K.Heinz 詞:鄭國江 唱:林子祥

實在沒法打開她的芳心 令我每天傷心
為甚尚未打開她的芳心 未似Ali咁幸運
只要有恆心 鐵柱磨成針

自問或會鬱鬱終始一生
我有真心有癡心 可否幫我默默問愛神

Ali AliBaba AliBaba 跟蹤土匪好細心
Ali AliBaba AliBaba 跟蹤土匪好勇敢

芝麻開門 芝麻開門 明白了 明白了

Ali AliBaba 門禁點樣打開Ali聽到真
Ali AliBaba 門禁點樣打開Ali睇到真

Open Open Open Open Sesame Sesame
Open Open Open Open Sesame Sesame

Ali AliBaba 令我點樣想到打開她的心

http://www.verein.com.cn/Music/Wma/35/93/4.wma

舊 2005-09-22, 08:53 PM   #95
中級長老 男

小小唉的頭像

發短訊息給 小小唉

Hello

唱:Lionel Richie

I’ve been alone with you
Inside my mind
And in my dreams I’ve kissed your lips
A thousand times
I sometimes see you
Pass outside my door
Hello!
Is it me you’re looking for?
I can see it in your eyes
I can see it in your smile
You’re all I’ve ever wanted
And my arms are open wide
Because you know just what to say
And you know just what to do
And I want to tell you so much
I love you

I long to see the sunlight in your hair
And tell you time and time again
How much I care
Sometimes I feel my heart will overflow
Hello!
I’ve just got to let you know
Because I wonder where you are
And I wonder what you do
Are you somewhere feeling lonely?
Or is someone loving you?
Tell me how to win your heart
For I haven’t got a clue
But let me start by saying I love you

Hello!
Is it me you’re looking for?
Becuase I wonder where you are
And I wonder what you do
Are you somewhere feeling lonely?
Or is someone loving you?
Tell me how to win your heart
For I haven’t got a clue
But let me start by saying I love you

http://bbs.jdz.jx.cn/ftp/helenso800/10hello.wma

舊 2005-09-22, 09:18 PM   #96
中級長老 男

小小唉的頭像

發短訊息給 小小唉

Imagine

曲.詞.唱:John Lennon

Imagine there's no heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
Imagine all the people living for today
Imagine there's no country
It isn't hard to do
Nothing to kill or die for
And no religion too
Imagine all the people living life in peace
You may say I'm a dreamer
but I'm not the only one
I hope someday you'll join us
and the world will be as one

Imagine no possessions
I wonder if you can
No need for greed or hunger
A brotherhood of man
Imagine all the people sharing all the world
You may say I'm a dreamer
But I'm not the only one
I hope someday you'll join us
And the world will be as one

http://bbs.roombars.com/music/Imagine.wma

舊 2005-09-22, 09:25 PM   #97
中級長老 男

小小唉的頭像

發短訊息給 小小唉

問候

曲:陳光榮 詞:周禮茂 唱:黎瑞恩

為何避免相逢竟邂逅
為何未捨拋開卻分手
東拉西扯怎拖也不會太久
仍難避過是你這問候

我跟他 幸福嗎
其實心底始終喜歡你多過愛他
我跟他 幸福嗎
隨便敷衍的說也不太差

為何望你黯然的接受
為何像針心中刺一口
只知應該走的我應要再走
但我未捨是向你問候

你跟她 幸福嗎
其望聽到始終喜歡我多過愛她
你跟她 幸福嗎
如未可相處 願再取替她

說一聲 幸福嗎
隨便的講始終喜歡我便重留下
你跟她 幸福嗎
然後只聽到你已適應她

http://wma.wish365.com/up/0307/28/10.Wma

舊 2005-09-22, 09:36 PM   #98
中級長老 男

小小唉的頭像

發短訊息給 小小唉

說句對不起

曲:大規啟之 詞:張麗瑾 唱:張麗瑾

絕望造就悲傷的火滲透我心 獨讓落寞孤單演出這一曲怨歌
剩下路上風中翻飛你我照片
舊日浪漫癡心一顆以往的記憶破碎 此刻的一切完全失去預計

何時何日你休再來找我 問我問我有否怨你
我會說對你不起 please go away
情熱那允許請你讓我粉碎 無謂再讓情枯乾至心底去
其實我也許不再為你癡醉 今天我要主宰我的心
命運玩弄高燒戀火叫我碎心 盡量漠視心中抑鬱想得太多厭倦
此刻的一切完全失去預計

何時何日你休再來找我 問我問我有否怨你
我會說對你不起 please go away

* 情熱那允許請你讓我粉碎 無謂再讓情枯乾至心底去
其實我也許不再為你癡醉 只因我再擁有我的心

Repeat *

寒夜伴冷風此際令我感到 情若已逝毋再為情傷感
其實我也許不再為你癡醉 可知愛已盡變了怨恨
La La

http://www.joy99.com/music/Z/200598/124010/456206.wma

舊 2005-09-22, 10:06 PM   #99
中級長老 男

小小唉的頭像

發短訊息給 小小唉

美麗的謊言

曲︰齊秦 詞︰盧永強 編︰涂惠源 唱:蔡濟文

為何情人離別後不斷 今晚再通電
一嗟一怨一語一句還痴纏

彷彿體貼知我心仍然失眠

原來柔情全是你手段 他與我也心亂
他知我跟你此際仍糾纏
他必靠緊你早晚陪身邊

重複所得到一遍的謊言
何以我幼稚再受傷受騙
無非心中愛戀纏綿多年
無非一絲幻想愛戀重頭開展

重複所得到古老的謊言
何以我幼稚再受傷受騙
無非心相信真愛還保存
無非不相信深愛你人已變

http://rapidshare.de/files/5396747/_______e__.mp3.html

此文章於 2005-09-29 06:52 PM 被 小小唉 編輯.
舊 2005-09-22, 10:58 PM   #100
初級長老 女

小珊瑚(泡泡)的頭像

資產: 285230 金幣
發短訊息給 小珊瑚(泡泡)

姐夫仔好叻呀!!!!!!!~
唔該哂!!!~

小珊瑚(泡泡)的自我介紹~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
我個寶貝仔o係2009年1月5日出o左世喇!~^_*
回憶計時器:六年~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
小珊瑚(泡泡)離線中   回覆時引用此文章

主題工具 搜尋本主題

進階搜尋
顯示模式 對此主題評分
對此主題評分:

發文章規則
不可以發表新主題
不可以回覆主題
不可以上傳附件
不可以編輯您的文章

BBCode開啟
[IMG]代碼開啟