會員登入
 用戶名:
 密 碼:
忘記密碼 忘記密碼   免費註冊 免費註冊  

CUeasy 討論區

位置 > 徵友區 > 網友筆友 > 網友筆友規則~~~

主題工具 分享
舊 2005-07-26, 01:05 PM   #1
總版主 女

速龍的頭像

註冊日期: 04-12-02
資產: 5001474 金幣
發短訊息給 速龍
預設 網友筆友規則~~~(更新日期12/06/14)

首先~
多謝網主比機會我做板主~
我會比心機去做嫁la~~

開始正題~~

網友筆友 係比想認識更多網友或筆友的地方~~
係呢到要遵守以下規則:

1) 嚴禁放咸相同色情文字或文章
2) 請集中一個 tp 結識網友筆友, 不可以亂開tp。
3) 為保障大家的安全,不建議大家 post 個人手提電話,違規者一律刪除文章
4) 結交網友的主題,不能顯示手機號碼及溝通程式的個人ID。違者視作賣廣告鎖 tp。
5) 結交網友的文章內容,如 post 出 wechat , whatsapp , line ID.
若然未經授權登出,除了文章被刪除外,會員戶藉亦可能註銷。若是留言者本人,請留意遇到任何騷擾,這不屬我們管輍範圍,後果自負。

6) 此地方係認識網友或筆友的地方~~如想找一夜倩請到到 <一級性事>
7) 請別在其他板開同一樣的tp~~(一致都會扣分和鎖TP, 只會留下相關既的TP)
8) 嚴禁賣廣告 (違者會刪除 tp)
9) 因各人喜好不同, 請不要在此評論有關事情, 所謂願者上吊
10) 新規定:除了「吹水聊天 」板外,會員不能在徵友區及其他板招攬網友成立家族、團體;這類招攬文章必需移入「吹水聊天 」板。
11) 呢到唔係吹水區, 請不要在吹水

如有發現以上問題不會作警告, 一致都會扣分和鎖TP
多謝合作~~~

速龍字

此文章於 2014-06-12 10:50 AM 被 速龍 編輯.
速龍離線中   回覆時引用此文章
舊 2005-07-26, 11:58 PM   #2
高級會員 男

kakalee的頭像

註冊日期: 05-05-20
資產: 240 金幣
發短訊息給 kakalee 發 ICQ 訊息給 kakalee 發 MSN 訊息給 kakalee 發Yahoo!訊息給 kakalee
預設 回覆: 網友筆友規則~~~

加番d野先...
1.請各位唔好將自已既真實地址post上黎,請使用CUmessage...
2.請各位唔好將人地既資料post上黎...
3.切向使用不雅字眼,人身攻擊

kakalee的自我介紹一杯 Blue Label 既 JohnnieWalker,
仲要加兩粒冰...
一張好 soft 既 梳化,
一枝 J & R 既雪茄,
一個一望無際既大海景,
一部靚hifi 聽住 jazz,
人生 -------- 就係咁簡單 .... 咁去hea!
kakalee離線中   回覆時引用此文章
舊 2005-07-27, 12:06 AM   #3
資深會員 女

風鈴的頭像

註冊日期: 05-06-17
資產: 1089 金幣

我係速龍皇上ge護妃將軍啦~~~

即係呢~~~實Q囉!

我會幫手睇場架啦!

風鈴的自我介紹大風吹...呼呼呼...
大風吹...呼呼呼...

風吹到樹,風就變成樹。。。
風吹到火,風就變成火。。。

*我係南宮派大師姐*
※來自拉曼卻的哭喪著臉天使∼***∼
^^
風鈴離線中   回覆時引用此文章
舊 2005-07-27, 01:22 PM   #4
團長 女

toby1023的頭像

註冊日期: 05-01-31
資產: 5000858 金幣
發短訊息給 toby1023

杜鵑妃子~又黎睇踢

toby1023的自我介紹CU 奇人千奇百怪,唔做會員認真嘥晒...

(以下係CU多年來怪K人仕榜,排名不分先後)

(1)天水圍低B版李小龍
(2)要女唔要仔既咸濕運動選手
(3)女版歐錦棠之十大索女
(4)滿口聖經又要招ONS既淫賤亞伯
(5)REMEMBER...一人分析兩個既思覺失調陽光先生
(6)攬住碌蔗"趙"完鬆既超級國寶
(7)供屋可以養四隻大狗既癲狂大話男
(8)衰左可以再衰重色輕友越大越學壞既排毒小姐
(9)樣貌出神入化口不擇言既哨牙非人
(10)你隻手臭唔臭既青山低B男
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

歡迎各大大提供人名表~~謝謝~~XD
toby1023離線中   回覆時引用此文章
舊 2005-07-30, 01:39 PM   #5
總版主 女

速龍的頭像

發短訊息給 速龍

死~~我都唔知自己邊係寫咩~
舊 2005-08-01, 09:26 PM   #6
普通會員 男

渦卷鳴人的頭像

資產: 714 金幣
發短訊息給 渦卷鳴人

板主呀板主....麻煩俾返張相我丫唔該....好地地del左人地既.....
渦卷鳴人離線中   +20 金幣 回覆時引用此文章
舊 2005-08-01, 09:34 PM   #7
榮譽會員 男

陸安同的頭像

註冊日期: 04-12-01
資產: 902 金幣
發短訊息給 陸安同 發 ICQ 訊息給 陸安同

引用:
作者: 速龍
首先~
多謝網主比機會我做板主~
我會比心機去做嫁la~~

開始正題~~

網友筆友 係比想認識更多網友或筆友的地方~~
係呢到要遵守以下規則:

1)嚴禁放咸相同色情文字或文章
2)呢到主要係想結識更多網友筆友, 所以不可以在這裡亂開tp, 有咩想分享~~請到正確的討論區

3)此地係認識網友或筆友的地方~~如想找一夜倩請到別的交友網~

多謝合作~~~

速龍字
速龍 .
陸安同離線中   回覆時引用此文章
舊 2005-08-01, 09:35 PM   #8
總版主 女

速龍的頭像

發短訊息給 速龍

引用:
作者: 渦卷鳴人
板主呀板主....麻煩俾返張相我丫唔該....好地地del左人地既.....
玩野呀~~
舊 2005-08-01, 09:35 PM   #9
總版主 女

速龍的頭像

發短訊息給 速龍

引用:
作者: 陸安同
速龍 .
係到~~~~~做咩
舊 2005-08-02, 03:17 PM   #10
榮譽會員 男

陸安同的頭像

註冊日期: 04-12-01
資產: 902 金幣
發短訊息給 陸安同 發 ICQ 訊息給 陸安同

引用:
作者: 速龍
係到~~~~~做咩
收你皮呀

此文章於 2005-08-02 04:04 PM 被 陸安同 編輯.
陸安同離線中   回覆時引用此文章
舊 2005-08-02, 04:51 PM   #11
總版主 女

速龍的頭像

發短訊息給 速龍

引用:
作者: 陸安同
收你皮呀
我有皮你收咩~係到收你嗰d 先la~
舊 2005-11-07, 08:46 AM   #12
普通會員 女

彩兒的頭像

註冊日期: 05-04-06
資產: 44 金幣
發 ICQ 訊息給 彩兒 發送 QQ 消息給 彩兒
Icon24 回覆: 網友筆友規則~~~

唔好意思.....我只是路過此地.......
SORRY 唔好意思 害羞 好難為情

彩兒的自我介紹當一根小提琴的琴弦被撥動時,會引起同一房間堜狾釧飲祩鼓漲@振,即使這個振動微弱到肉耳根本聽不見,但是,最敏感的人都能感受到這種共振。當靈魂那根弦被撥動了,身體和愛也會共振……

彩兒離線中   回覆時引用此文章
舊 2006-06-23, 10:51 AM   #13
普通會員 男

mackjoy552631的頭像

註冊日期: 06-06-23
資產: 23 金幣
發短訊息給 mackjoy552631

顶顶顶顶顶顶顶

顶顶顶顶顶顶顶
mackjoy552631離線中   回覆時引用此文章
舊 2006-12-12, 01:35 AM   #14
榮譽會員 男

註冊日期: 06-11-17
資產: 1222 金幣
發短訊息給 NO DREAM

版主∼
呢度有人講粗口呀
NO DREAM離線中   回覆時引用此文章
舊 2007-01-25, 01:08 PM   #15
普通會員 女

iris1003的頭像

註冊日期: 05-09-28
資產: 17 金幣
發短訊息給 iris1003 發 MSN 訊息給 iris1003

哈哈哈!!!
这里讲野!!!好得意!!
唔好意思! 我都是路过!!!

iris1003的自我介紹我丫。。。。要怎樣說呢﹗
我呢平常喜歡畫畫﹐交友﹐收集貝殼﹐寫寫日記﹗
雖然剛認識我時會覺得我 不多 話﹐﹗
但久而久之你們就會知道我是怎樣的人啦﹗
想要和我交友的人﹐記得Add我喔﹗﹗﹗
哈哈。。。。。

iris1003離線中   回覆時引用此文章
舊 2007-02-02, 12:32 PM   #16
普通會員 女

babytoro的頭像

註冊日期: 07-01-23
資產: 9 金幣
發短訊息給 babytoro 發 ICQ 訊息給 babytoro 發 MSN 訊息給 babytoro 發Yahoo!訊息給 babytoro

sorry...

i am new here...
erm...
just wanna ask ...
what is TP ??????
babytoro離線中   回覆時引用此文章
舊 2007-02-12, 01:51 PM   #17
普通會員 男

raymond05的頭像

註冊日期: 07-02-11
資產: 100 金幣
發短訊息給 raymond05 發 MSN 訊息給 raymond05

引用:
作者: babytoro
sorry...

i am new here...
erm...
just wanna ask ...
what is TP ??????
Yea.. I got the puzzle like yours... it seems noone here could answer us...

raymond05的自我介紹I'm not I was, eventually I'm I'm

naluriku berkata..tak ingin terulang lagi, kehilangan cinta hati bagai raga tak bernyawa.

raymond05離線中   回覆時引用此文章
舊 2007-04-15, 02:02 PM   #18
高級會員 女

雪晴100的頭像

註冊日期: 07-01-12
資產: 782 金幣
發短訊息給 雪晴100 發 ICQ 訊息給 雪晴100 發送 QQ 消息給 雪晴100

版主:雅雪呃post開咗3個一樣嘅話題
雪晴100離線中   回覆時引用此文章
舊 2007-05-07, 02:43 PM   #19
初級長老 男

koala0824的頭像

註冊日期: 07-04-23
資產: 7601 金幣
發短訊息給 koala0824

速龍板主﹐我支持你。

努力做好的啦。