會員登入
 用戶名:
 密 碼:
忘記密碼 忘記密碼   免費註冊 免費註冊  

CUeasy 討論區

位置 > 會員通訊 > 網主部落 > 老闆

主題工具 分享
舊 2009-11-03, 12:17 PM   #21
中級長老 男

註冊日期: 04-12-01
資產: 83132 金幣
發短訊息給 我乃狂
預設 回覆: 老闆

引用:
作者: Cday
有無bonus 呀?

等多一兩年, 裝備下自己再創業都未遲.

唔見你係kissfuzz 出現既??

可能有la。
其實上年無做成年野,諗唔到可以做咩,d 錢使得7788。今年先有d 頭緒可以攪咩,但就無錢........

而家日日都裝備緊la!!! 裝到我個腦實一實!!

我都未0係kissfuzz 度註冊,d 粉腸唔好諗住用我個名呀! 因為我都想改0下名...

我乃狂的自我介紹許多深宵兩點鐘, 睡眼醒鬆輾轉反側蔓延頭痛........
我乃狂離線中   回覆時引用此文章
舊 2009-11-03, 12:30 PM   #22
資深會員 女

Cday的頭像

註冊日期: 07-11-08
資產: 48692 金幣
發短訊息給 Cday

引用:
作者: 我乃狂
可能有la。
其實上年無做成年野,諗唔到可以做咩,d 錢使得7788。今年先有d 頭緒可以攪咩,但就無錢........

而家日日都裝備緊la!!! 裝到我個腦實一實!!

我都未0係kissfuzz 度註冊,d 粉腸唔好諗住用我個名呀! 因為我都想改0下名...
要幾多錢??

我係kissfuzz 既UID 係 2. 即係除左admin 之外, 我算係第一個 kissfuzz 既會員.

等到頸都長. 琴日先等到lego, 你又唔知幾時先肯出現...

Cday的自我介紹一個喜歡藍天白雲的宅女
Cday離線中   回覆時引用此文章
舊 2009-11-03, 12:55 PM   #23
中級長老 男

發短訊息給 我乃狂

引用:
要幾多錢??

我係kissfuzz 既UID 係 2. 即係除左admin 之外, 我算係第一個 kissfuzz 既會員.

等到頸都長. 琴日先等到lego, 你又唔知幾時先肯出現...

我諗4萬都夠玩,但我係0係大陸攪, 所以先尼個價。
我同妳d 時間日夜顛倒,妳等到我都無用0個wow.......

我尼期一係掛住做自己野,一係做緊第二d 無咁緊要既野,結果唔記得做最緊要0個樣野,俾老細捉0左去照肺
,而家我用緊尼部機我尋日臨收工終於裝0左個鬧鐘program,提我夠鐘就要做咩,希望我唔好再漏,唔係我就係咁多0架la.....

我乃狂的自我介紹許多深宵兩點鐘, 睡眼醒鬆輾轉反側蔓延頭痛........
舊 2009-11-03, 02:34 PM   #24
資深會員 女

Cday的頭像

發短訊息給 Cday

引用:
我諗4萬都夠玩,但我係0係大陸攪, 所以先尼個價。
我同妳d 時間日夜顛倒,妳等到我都無用0個wow.......

我尼期一係掛住做自己野,一係做緊第二d 無咁緊要既野,結果唔記得做最緊要0個樣野,俾老細捉0左去照肺
,而家我用緊尼部機我尋日臨收工終於裝0左個鬧鐘program,提我夠鐘就要做咩,希望我唔好再漏,唔係我就係咁多0架la.....
4萬!! 快啦, 快啦....祝你大展雄圖.

舊 2009-11-03, 02:43 PM   #25
中級長老 男

發短訊息給 我乃狂

引用:
4萬!! 快啦, 快啦....祝你大展雄圖.

嘩! 妳0個邊幾點呀? 妳唔使訓0架!?!?!

舊 2009-11-03, 03:09 PM   #26
資深會員 女

Cday的頭像

發短訊息給 Cday

引用:
嘩! 妳0個邊幾點呀? 妳唔使訓0架!?!?!
我傷風左兩個星期, 星期日開始咳, 琴日上堂忍咳忍到半死. 一返屋企就訓覺, 半夜起身眼光光.

一陳去睇醫生...今日請一日假, 留係屋企休息下, 睇下書算數.

舊 2009-11-03, 03:11 PM   #27
高級會員 男

教父的頭像

註冊日期: 07-04-08
資產: 609 金幣
發短訊息給 教父 發 MSN 訊息給 教父

引用:
買部機唔係問題. 鏡頭先係大問題.....
唔係問題黎嫁

教父的自我介紹當你滿足現在所擁有的,你便已得到幸福~
教父離線中   回覆時引用此文章
舊 2009-11-03, 03:40 PM   #28
中級長老 男

發短訊息給 我乃狂

引用:
我傷風左兩個星期, 星期日開始咳, 琴日上堂忍咳忍到半死. 一返屋企就訓覺, 半夜起身眼光光.

一陳去睇醫生...今日請一日假, 留係屋企休息下, 睇下書算數.

病係唔應該睇書同上網0架 咁會死好多腦細胞0架!

舊 2009-11-03, 10:51 PM   #29
資深會員 女

Cday的頭像

發短訊息給 Cday

引用:
作者: 教父
唔係問題黎嫁
你pm 我做乜呀? 我CU 個pm box 滿左十年啦. 我見你都係kissfuzz 會員, 你有祕密野可以係kissfuzz 度 pm 我啦.

舊 2009-11-03, 10:53 PM   #30
資深會員 女

Cday的頭像

發短訊息給 Cday

引用:
病係唔應該睇書同上網0架 咁會死好多腦細胞0架!
唔睇書同上網我即刻就會死架...

舊 2009-11-05, 05:52 AM   #31
團長 女

LEGO的頭像

註冊日期: 04-12-08
資產: 1186170 金幣
發短訊息給 LEGO

引用:
無得上網我都會病架.哈哈~~
睇書就間唔中先要

LEGO的自我介紹慢慢的,長大了,卻感覺變沉默了;
懂得多了,卻不快樂了⋯
LEGO離線中   回覆時引用此文章
舊 2009-11-19, 12:58 PM   #32
初級長老 男

koala0824的頭像

註冊日期: 07-04-23
資產: 7601 金幣
發短訊息給 koala0824

引用:

同意!
病死好過悶死 ..haha

koala0824的自我介紹有一千萬就可以退休
有無好介紹?
koala0824離線中   回覆時引用此文章

主題工具 搜尋本主題

進階搜尋
顯示模式 對此主題評分
對此主題評分:

發文章規則
不可以發表新主題
不可以回覆主題