會員登入
 用戶名:
 密 碼:
忘記密碼 忘記密碼   免費註冊 免費註冊  

CUeasy 討論區

位置 > 會員通訊 > 會員活動 > 12/7 CUeasy.com Single Party 8 (吹水區)

主題工具 分享
舊 2009-07-18, 04:35 PM   #61
中級會員 男

royshow的頭像

註冊日期: 06-11-28
資產: 217 金幣
發短訊息給 royshow
預設 回覆: 12/7 CUeasy.com Single Party 8 (吹水區)

引用:
作者: 小師妹
嗯!可以令你呢個自稱溝唔到女的可憐蟲,識下d高質架朋友!
CU給了緣份認識了你們,十分感謝!
哼...妳呢個自稱冇仔溝既可憐虫...咁我地咪天生一對囉!!
royshow離線中   回覆時引用此文章
舊 2009-07-18, 05:03 PM   #62
團長 女

LEGO的頭像

註冊日期: 04-12-08
資產: 1186170 金幣
發短訊息給 LEGO
預設 回覆: 12/7 CUeasy.com Single Party 8 (吹水區)

你2隻潛水怪幾時搭上架?

LEGO的自我介紹慢慢的,長大了,卻感覺變沉默了;
懂得多了,卻不快樂了⋯
LEGO離線中   回覆時引用此文章
舊 2009-07-19, 02:08 PM   #63
普通會員 女

shoespaper的頭像

註冊日期: 09-06-29
資產: 4 金幣
發短訊息給 shoespaper

send 左俾admin啦
shoespaper離線中   回覆時引用此文章
舊 2009-07-20, 06:21 PM   #64
普通會員 男

sheungcham的頭像

註冊日期: 09-04-22
資產: 1 金幣
發短訊息給 sheungcham
Icon7 回覆: 12/7 CUeasy.com Single Party 8 (吹水區)

hello~

今次果然係好好既體驗,不過都唔知自己o係度做乜,哈哈
請問係咪有相薄睇? 去邊睇架?

sheungcham的自我介紹hihi~第1次join 呢D活動派對.唔知乜攪呢 o.o
唔知講乜好,識耐左就自然唔駛介紹 ^^
sheungcham離線中   回覆時引用此文章
舊 2009-07-20, 08:04 PM   #65
中級會員 女

pooh321的頭像

註冊日期: 08-02-23
資產: 494 金幣
發短訊息給 pooh321

好唔開心 lor~~ 點解每次都女仔年令 set 左向 30之內 !
我見到有 d 過左 30 男仕參加 ~~~
我覺得參加厘 s party 唔洗太限制年紀 ~~
因為我覺得鍾意同綠份厘家野...無分年紀界限 ~~
我覺得好似比人歧視左年紀咁 !! 好無耐 lor !!!
我想講做朋友唔一定男大過女 !!

pooh321的自我介紹你們相信命中注定嗎...?
pooh321離線中   回覆時引用此文章
舊 2009-07-20, 08:10 PM   #66
中級會員 女

pooh321的頭像

同埋咁樣....點報名都無用 !!
我有過提議 ! 我見有 d 單身 party 每次係主權人set 定左男同女既年紀先可以報名 !
我覺得咁好 d lor~~ 起碼知道今次活動只 for d 咩年紀參加 !

例如:
XX/XX/2009
地點 : XX
只限 女仔20-30 男仔 30上 人仕報名參加

(我覺得咁會好 D LOR)....

舊 2009-07-20, 09:56 PM   #67
本站網主 男

admin的頭像

註冊日期: 04-11-03
資產: 37850 金幣
發短訊息給 admin 發 MSN 訊息給 admin

引用:
作者: pooh321
好唔開心 lor~~ 點解每次都女仔年令 set 左向 30之內 !
我見到有 d 過左 30 男仕參加 ~~~
我覺得參加厘 s party 唔洗太限制年紀 ~~
因為我覺得鍾意同綠份厘家野...無分年紀界限 ~~
我覺得好似比人歧視左年紀咁 !! 好無耐 lor !!!
我想講做朋友唔一定男大過女 !!

我都唔想咖, 但男仔最大都係得30, 咁我都無咩辦法 !!

如果你一個特別大既參加, 咁你都無癮啦, 我都係為你好!

希望下次換一個理想 d 既場地會好 d 。
admin離線中   回覆時引用此文章
舊 2009-07-20, 10:59 PM   #68
普通會員 男

stevenkit的頭像

註冊日期: 08-01-27
資產: 47 金幣
發短訊息給 stevenkit
Icon1 回覆: 12/7 CUeasy.com Single Party 8 (吹水區)

我都想參加!!!
下次記得PM 我

下次係咪遊船河? 我報定名先
stevenkit離線中   回覆時引用此文章
舊 2009-07-21, 10:26 AM   #69
中級長老 男

註冊日期: 04-12-01
資產: 83132 金幣
發短訊息給 我乃狂

引用:
作者: admin

我想識d 年紀細d 既............

我乃狂的自我介紹許多深宵兩點鐘, 睡眼醒鬆輾轉反側蔓延頭痛........
我乃狂離線中   回覆時引用此文章
舊 2009-07-22, 07:09 AM   #70
團長 女

LEGO的頭像

發短訊息給 LEGO

引用:
作者: 我乃狂
我想識d 年紀細d 既............
咁我咪無行??

懂得多了,卻不快樂了⋯
舊 2009-07-22, 07:16 AM   #71
團長 女

LEGO的頭像

發短訊息給 LEGO

我終於知問題出係邊啦
原來之前真係全CU都知我有BF咁濟
我只係想澄清一點
我JOIN Single party既時候真係單身架!唔該!

懂得多了,卻不快樂了⋯
舊 2009-07-22, 11:13 AM   #72
中級長老 男

註冊日期: 04-12-01
資產: 83132 金幣
發短訊息給 我乃狂

引用:
作者: LEGO
咁我咪無行??

係我無尼個福份0者......

我乃狂的自我介紹許多深宵兩點鐘, 睡眼醒鬆輾轉反側蔓延頭痛........
我乃狂離線中   回覆時引用此文章
舊 2009-07-22, 02:43 PM   #73
本站網主 男

admin的頭像

引用:
作者: LEGO
我終於知問題出係邊啦
原來之前真係全CU都知我有BF咁濟
我只係想澄清一點
我JOIN Single party既時候真係單身架!唔該!

你言下之意係現在已拍拖 ?

女仔想拍拖真快手 ......
舊 2009-07-24, 11:55 PM   #74
普通會員 男

Percyma的頭像

註冊日期: 09-04-19
發短訊息給 Percyma

引用:
作者: 小師妹
作者: charleslegeo</STRONG>
參加了single party 8後有些建議!

首先 欣賞參加者男女方都素質頗高, 意料之外.

原本也有想∼他這麼樣說有點壓力哦!所以不好啦,我很怕

素質係指 樣, 學歷, 身材, 職位, 邊方面高?
Percyma離線中   回覆時引用此文章
舊 2009-07-25, 11:58 PM   #75
普通會員 男

lawstar的頭像

註冊日期: 07-11-11
發短訊息給 lawstar

我淨係想知有相睇未架??
lawstar離線中   回覆時引用此文章
舊 2009-07-26, 05:54 PM   #76
中級會員 女

pooh321的頭像

引用:

我覺得又唔可以咁講既 ~~
以家好多情侶不一定要男大過女....
証如唔一定要 "男主外...女主內" 一樣道理者~

舊 2009-07-27, 11:43 PM   #77
普通會員 女

shoespaper的頭像

註冊日期: 09-06-29
資產: 4 金幣
發短訊息給 shoespaper

我都想知幾時有相~話唔定...一個月或者之後...
shoespaper離線中   回覆時引用此文章
舊 2009-07-30, 05:09 AM   #78
團長 女

LEGO的頭像

發短訊息給 LEGO

引用:
你言下之意係現在已拍拖 ?

女仔想拍拖真快手 ......
我無咁講過呀

關係複雜中..~~

懂得多了,卻不快樂了⋯
舊 2009-07-30, 11:11 AM   #79
本站網主 男

admin的頭像

無相 ?

我一早連配對既contact e-mail 晒出去la, 收唔到請 PM / E-mail 我!
舊 2009-08-08, 07:22 AM   #80
初級會員 女

Amanda美琪的頭像

註冊日期: 07-10-17
資產: 693 金幣
發短訊息給 Amanda美琪

哈哈..我都好耐冇玩過呢個活動=]

Amanda美琪的自我介紹喜、怒、哀、懼、愛、惡、慾。
色慾、形貌慾、威信姿態慾、言語音聲慾,細滑慾、人想慾。

我喜歡電影,音樂,文藝(睇戲,[聽歌,睇書)
Amanda美琪離線中   回覆時引用此文章

主題工具 搜尋本主題

進階搜尋
顯示模式 對此主題評分
對此主題評分:

發文章規則
不可以發表新主題
不可以回覆主題
不可以上傳附件
不可以編輯您的文章

BBCode開啟
[IMG]代碼開啟