會員登入
 用戶名:
 密 碼:
忘記密碼 忘記密碼   免費註冊 免費註冊  

CUeasy 討論區

位置 > 會員通訊 > 告示/意見 > CUeasy 24/9 更新

主題工具 分享
舊 2008-09-27, 10:23 AM   #41
團長 女

YanYan的頭像

註冊日期: 05-03-30
資產: 5000337 金幣
發短訊息給 YanYan 發 ICQ 訊息給 YanYan
預設 回覆: CUeasy 24/9 更新

開錯左區要轉移咁點 ?
請問有冇人可以答我 ?
thanks

YanYan的自我介紹不需要了
YanYan離線中   回覆時引用此文章
舊 2008-09-27, 03:16 PM   #42
本站網主 男

admin的頭像

註冊日期: 04-11-03
資產: 37850 金幣
發短訊息給 admin 發 MSN 訊息給 admin

引用:
作者: YanYan
開錯左區要轉移咁點 ?
請問有冇人可以答我 ?
thanks

剛剛整好 lu !!

團長可以:

推薦精華文章 (請勿將徵友文章做精華, 我諗唔到一個值得推薦既理由)
移動/復製文章 (移去應該去既板, 廣告就移去垃圾筒)
合併文章 (把 2 個相似的主題合併)
刪除重定向 (移位是你可選擇留標記, 若你選擇留標記, 刪除重定向就是刪標記)

首批團長只有11位, 全部是前版主, 我會睇情況再加團長
admin離線中   回覆時引用此文章
舊 2008-09-27, 09:15 PM   #43
團長 男

靈魂的頭像

註冊日期: 07-11-14
資產: 32716 金幣
發短訊息給 靈魂

我想問...版規是否仍然生效~??

靈魂的自我介紹我覺得,人生就好似一杯鷄尾酒,
有些會平淡如水, 有些會淡中帶甜
有些又會令人覺得辛辣無比
有些會辛辣中帶點香醇
有些又會令人覺得香醇可口

而我就想要辛辣中帶點香醇這種,
因為唔想人生太過平淡無味,
唔知你又鍾意邊種呢

靈魂離線中   回覆時引用此文章
舊 2008-09-27, 10:20 PM   #44
本站網主 男

admin的頭像

引用:
作者: 靈魂
我想問...版規是否仍然生效~??

好問題 !!

以前既版規係無效, 但我地會盡快定一套總版規俾所有版!
舊 2008-09-27, 11:46 PM   #45
團長 女

Cegg妹妹的頭像

註冊日期: 04-12-01
資產: 817955 金幣
發短訊息給 Cegg妹妹

咁而家做版主既仲有冇分係邊區既版主架?@v@
(因為睇極唔明新既模式,所以問左無聊問題都不要打頭啊>__<)

Cegg妹妹的自我介紹 

當初我們都流淚…

到現在,
   卻淡淡的說再見…

那種痛是聽不見、看不到…
   深深的打入心臟…

Cegg妹妹離線中   回覆時引用此文章
舊 2008-09-27, 11:53 PM   #46
本站網主 男

admin的頭像

引用:
作者: Cegg妹妹
咁而家做版主既仲有冇分係邊區既版主架?@v@
(因為睇極唔明新既模式,所以問左無聊問題都不要打頭啊>__<)

無版主 la ..... 全部都變晒團長 ..... 任何一區也可搬走其他人 d topic !!
舊 2008-09-28, 12:19 AM   #47
中級長老 男

步驚雲的頭像

註冊日期: 06-05-30
資產: 40289 金幣
發短訊息給 步驚雲

一間又多左好似聊天室呢d廢料出離

步驚雲的自我介紹本能驅使我制裁社會中的敗類

步驚雲離線中   回覆時引用此文章
舊 2008-09-28, 01:18 AM   #48
團長 男

aloneman的頭像

註冊日期: 04-12-14
資產: 12079 金幣
發短訊息給 aloneman 發 ICQ 訊息給 aloneman 發 MSN 訊息給 aloneman 發Yahoo!訊息給 aloneman

團長改為本站管理員, 總板主改為本站總管, admin 個就不變....
我覺得本站二字或可改為網站都得....

其實我算唔算係經常失蹤既板主呀, 你地都知我既留言係幾少架喇....

另我想問...而家我係咪冇得編輯其他會員既留言???

aloneman的自我介紹我個留言板, 得閒就去參選下啦...
http://hk.myblog.yahoo.com/aloneman88888
在cueasy負責的版為 ---- 攝影天地
aloneman離線中   回覆時引用此文章
舊 2008-09-28, 03:05 AM   #49
團長 女

LEGO的頭像

註冊日期: 04-12-08
資產: 1186170 金幣
發短訊息給 LEGO

引用:
作者: aloneman
團長改為本站管理員, 總板主改為本站總管, admin 個就不變....
我覺得本站二字或可改為網站都得....

其實我算唔算係經常失蹤既板主呀, 你地都知我既留言係幾少架喇....

另我想問...而家我係咪冇得編輯其他會員既留言???
我尋晚都諗過"管理員"呢個名
不如"網站管理員"?

LEGO的自我介紹慢慢的,長大了,卻感覺變沉默了;
懂得多了,卻不快樂了⋯
LEGO離線中   回覆時引用此文章
舊 2008-09-28, 02:50 PM   #50
中級長老 男

步驚雲的頭像

註冊日期: 06-05-30
資產: 40289 金幣
發短訊息給 步驚雲