會員登入
 用戶名:
 密 碼:
忘記密碼 忘記密碼   免費註冊 免費註冊  

CUeasy 討論區

位置 > 會員通訊 > 告示/意見 > Black List 會員大行動

主題工具 分享
舊 2008-08-13, 02:12 AM   #21
團長 男

靈魂的頭像

註冊日期: 07-11-14
資產: 32716 金幣
發短訊息給 靈魂
預設 回覆: Bad List 會員大行動

其實我覺得而家cu都唔算小野睇...有d區仲有d比人濫用既感覺...

講真...好難做到滿足晒所有人既..

靈魂的自我介紹我覺得,人生就好似一杯鷄尾酒,
有些會平淡如水, 有些會淡中帶甜
有些又會令人覺得辛辣無比
有些會辛辣中帶點香醇
有些又會令人覺得香醇可口

而我就想要辛辣中帶點香醇這種,
因為唔想人生太過平淡無味,
唔知你又鍾意邊種呢

此文章於 2008-08-13 10:29 PM 被 靈魂 編輯.
靈魂離線中   回覆時引用此文章
舊 2008-08-13, 03:15 PM   #22
初級長老 男

ar110sp的頭像

註冊日期: 08-07-30
資產: 4367 金幣
發短訊息給 ar110sp 發 MSN 訊息給 ar110sp

嗯~ 我有點無聊過頭~ 回太多post~ 靈魂說得太對~ 自律ing~

ar110sp的自我介紹林伯伯 !!!

ar110sp離線中   回覆時引用此文章
舊 2008-08-14, 01:09 AM   #23
中級長老 男

人王的頭像

註冊日期: 04-12-10
資產: 402564 金幣
發短訊息給 人王 發 MSN 訊息給 人王

引用:
作者: cybergrasses
哈哈.. 你想我自爆姐.. 咁我都會有 pm 人傾咸野.. 所以我怕我都會被 Bad list ar... 捉晒虫.... kakakakakakaka
好坦白既表現
人王離線中   回覆時引用此文章
舊 2008-08-14, 01:20 AM   #24
中級長老 男

步驚雲的頭像

註冊日期: 06-05-30
資產: 40289 金幣
發短訊息給 步驚雲

加個百加樂區好d

步驚雲的自我介紹本能驅使我制裁社會中的敗類

步驚雲離線中   回覆時引用此文章
舊 2008-08-14, 01:40 AM   #25
團長 男

靈魂的頭像

註冊日期: 07-11-14
資產: 32716 金幣
發短訊息給 靈魂

引用:
作者: 步驚雲
加個百加樂區好d

整埋個萄京係cu好唔好~~

靈魂的自我介紹我覺得,人生就好似一杯鷄尾酒,
有些會平淡如水, 有些會淡中帶甜
有些又會令人覺得辛辣無比
有些會辛辣中帶點香醇
有些又會令人覺得香醇可口

而我就想要辛辣中帶點香醇這種,
因為唔想人生太過平淡無味,
唔知你又鍾意邊種呢

靈魂離線中   回覆時引用此文章
舊 2008-08-14, 07:07 PM   #26
高級會員 男

michael838的頭像

註冊日期: 07-09-17
資產: 703 金幣
發短訊息給 michael838

我自己Bad List 我自己
michael838離線中   回覆時引用此文章
舊 2008-08-15, 02:58 AM   #27
高級會員 男

天風極夢的頭像

註冊日期: 08-07-07
資產: 595 金幣
發短訊息給 天風極夢

對於濫招ons問題
除左對短訊息既規管
會唔會考慮都對會員發帖/回帖作規管?

假設一個新會員
係發帖招友既時候
引黎大堆金魚叔叔,咸濕哥哥既淫穢性回文
真係走都走唔切了

=============================
對於草提出既宗教版
個人而言都幾贊成
不過,需知道
宗教問題永遠都係敏感的
管得好既話,可以引黎唔少良性交流
但一唔小心就好易變成是非之地
所以,管理方面要非常謹慎

天風極夢的自我介紹秋雨,散落滿地憂傷,
寒風,挽歌聲聲低唱,
浮萍,自嘆命途悲涼,
夜曲,最是教人斷腸。
<< 請勿擅自轉載,謝=] >>
天風極夢離線中   回覆時引用此文章
舊 2008-08-15, 04:17 AM   #28
本站網主 男

admin的頭像

註冊日期: 04-11-03
資產: 37850 金幣
發短訊息給 admin 發 MSN 訊息給 admin

引用:
作者: 天風極夢
對於濫招ons問題
除左對短訊息既規管
會唔會考慮都對會員發帖/回帖作規管?

假設一個新會員
係發帖招友既時候
引黎大堆金魚叔叔,咸濕哥哥既淫穢性回文
真係走都走唔切了

=============================
對於草提出既宗教版
個人而言都幾贊成
不過,需知道
宗教問題永遠都係敏感的

咪話左 '如果個女仔入了「一夜浪漫」組或曾係「一夜浪漫」板徵友, 咁投訴就會無效!"
admin離線中   回覆時引用此文章
舊 2008-08-15, 04:43 AM   #29
高級會員 男

天風極夢的頭像

註冊日期: 08-07-07
資產: 595 金幣
發短訊息給 天風極夢

引用:
作者: admin
咪話左 '如果個女仔入了「一夜浪漫」組或曾係「一夜浪漫」板徵友, 咁投訴就會無效!"
但分開講
我講既情況係其他版出現呢?

天風極夢的自我介紹秋雨,散落滿地憂傷,
寒風,挽歌聲聲低唱,
浮萍,自嘆命途悲涼,
夜曲,最是教人斷腸。
<< 請勿擅自轉載,謝=] >>
天風極夢離線中   回覆時引用此文章
舊 2008-08-18, 07:16 PM   #30
貴賓會員 男

pyeah的頭像

註冊日期: 05-08-13
資產: 1230 金幣
發短訊息給 pyeah 發 MSN 訊息給 pyeah

引用:
但分開講
我講既情況係其他版出現呢?

你如過無入過ons組同無係果度發過帖當然可投訴啦....但如過係一d純粹援交廣告我估就算你係ons發過帖都可投訴.....不過一日入左ons 一世都係ons 嗎?有無得退出ga?
ons呢個區我都覺得要保留,不竟呢個年代ons都唔算咩不可告人的事,自己無玩都係自己無膽,唔係無諗過......

pyeah的自我介紹股票必勝法:
貪心輸錢贏 輸血不輸錢 人人去輸血 殺人不打風
落雨去離島 離家飲煉奶 見人分遺產 出獄嫌錢腥
快樂冇人格 出家冇人工 攻而無不克 戰無不勝矣

愛情基本法:
愛情從來就係不可理喻
以為苦盡甘來,原來咫尺天涯
pyeah離線中   回覆時引用此文章
舊 2008-08-19, 01:30 AM   #31
團長 女

LEGO的頭像

註冊日期: 04-12-08
資產: 1186170 金幣
發短訊息給 LEGO

引用:
作者: pyeah
你如過無入過ons組同無係果度發過帖當然可投訴啦....但如過係一d純粹援交廣告我估就算你係ons發過帖都可投訴.....不過一日入左ons 一世都係ons 嗎?有無得退出ga?
ons呢個區我都覺得要保留,不竟呢個年代ons都唔算咩不可告人的事,自己無玩都係自己無膽,唔係無諗過......

1.入左組有得退出架~

2.我諗唔係太關大唔大膽事, 係價值觀同需求問題.

LEGO的自我介紹慢慢的,長大了,卻感覺變沉默了;
懂得多了,卻不快樂了⋯
LEGO離線中   回覆時引用此文章
舊 2008-08-20, 03:23 PM   #32
普通會員 男

lapming的頭像

註冊日期: 08-06-01
資產: 2251 金幣
發短訊息給 lapming

好贊成你嘅做法啊 我都試過投訴架,果次就獎勵咗我 1,000 個金幣喇,真係估唔到 ,所以大家不妨舉報啊

lapming的自我介紹我係一個又老又醜又窮嘅男人
lapming離線中   回覆時引用此文章
舊 2008-08-22, 07:34 PM   #33
總版主 男

cybergrasses的頭像

註冊日期: 04-12-04
資產: 22786 金幣
發短訊息給 cybergrasses 發 ICQ 訊息給 cybergrasses 發 MSN 訊息給 cybergrasses

引用:
對於草提出既宗教版
個人而言都幾贊成
不過,需知道
宗教問題永遠都係敏感的

我個人的看法係,尊重別人的宗教,是相信宗教應有的正確態度。如果去踐踏別人去信教,已是一種非理性的討論,亦係需要約束的。故此,將來留言的人,如果沒有申報自己的信仰,同時採取非友善的態度去回覆的話,有警告及扣分得規則來管理。

cybergrasses的自我介紹打從十八後,我的個人理念係 : 千金散盡還復來
因為我深信 : 天生我才必有用 ....

就算我可能只係一舊叉燒咁笨
======================
就到廿八,我的個人理念係 :
吃得苦中苦
嗒糖易過人

百忍可成金,我要學做有魅力的大男人

cybergrasses離線中   回覆時引用此文章
舊 2008-09-01, 01:27 AM   #34
普通會員 男

lapming的頭像

註冊日期: 08-06-01
資產: 2251 金幣
發短訊息給 lapming
Icon4 有人賣廣告!

2008-09-01, 12:55 AM #1</STRONG> endy tang
普通會員

註冊日期: 08-08-27
現金: 10 金幣
資產: 10 金幣

好好的網站....</STRONG>
http://www.webfreeonline.com/index.php?id= endy99
很好的=]

&laquo;</STRONG> 上一主題 | 下一主題 &raquo;</STRONG>

lapming的自我介紹我係一個又老又醜又窮嘅男人
lapming離線中   回覆時引用此文章
舊 2008-09-01, 12:53 PM   #35
榮譽會員 男

剌心之橙的頭像

註冊日期: 04-12-18
資產: 162393 金幣
發短訊息給 剌心之橙 發 ICQ 訊息給 剌心之橙 發 MSN 訊息給 剌心之橙

1. 不滿 admin 的人 ~ CUeasy.com 係我既地方, 咁唔滿意又要上來玩, 呢點實在令人費解。請自動消失, 要我踢你走就無癮啦!哈~呢點我鐘意~

剌心之橙的自我介紹在吃飯時,記得:細嚼慢嚥。
在戀愛時,記得:用心體會。
生活裡有關品味的精雕細琢,
靠的不是金錢,
而是時間和真情。
剌心之橙離線中   回覆時引用此文章
舊 2009-08-21, 11:29 PM   #36
普通會員 男

moonmoonboy的頭像

註冊日期: 07-03-26
資產: 1121 金幣
發短訊息給 moonmoonboy
Icon52 回覆: Black List 會員大行動

HELLO~好耐冇上黎喇~唔好black list me~because i allway play cueasy d game ga~我d記錄有人破到未~?

moonmoonboy的自我介紹

moonmoonboy離線中   回覆時引用此文章

主題工具 搜尋本主題

進階搜尋
顯示模式 對此主題評分
對此主題評分:

發文章規則
不可以發表新主題
不可以回覆主題
不可以上傳附件
不可以編輯您的文章

BBCode開啟