會員登入
 用戶名:
 密 碼:
忘記密碼 忘記密碼   免費註冊 免費註冊  

CUeasy 討論區

位置 > 會員通訊 > 告示/意見 > 好靜呀..

主題工具 分享
舊 2010-05-02, 02:01 AM   #1
miu
中級會員 女

miu的頭像

註冊日期: 04-12-01
資產: 1459 金幣
發短訊息給 miu 發 ICQ 訊息給 miu
預設 好靜呀..

半年無上黎, 今日上返覺得呢度好靜, 人又少,唉

miu的自我介紹愛情跟所有食物一樣,都有它的賞味限期,當味覺和感覺過了期,我們的幸福只不過是一個遙遠的冀盼.......

此文章於 2010-05-15 03:01 AM 被 miu 編輯.
miu離線中   回覆時引用此文章
舊 2010-05-03, 01:37 AM   #2
中級會員 男

smallfat的頭像

註冊日期: 05-02-10
資產: 134 金幣
發短訊息給 smallfat 發 MSN 訊息給 smallfat
預設 回覆: 可以取消本人acc嗎, thks

y cancel

引用:
作者: miu
半年無上黎, 今日上返覺得呢度好靜, 人又少, 可以幫忙取消本人acc嗎, 謝謝!
smallfat離線中   回覆時引用此文章
舊 2010-05-09, 10:10 PM   #3
中級長老 男

步驚雲的頭像

註冊日期: 06-05-30
資產: 40289 金幣
發短訊息給 步驚雲

唔上咪得lor..洗鬼取消咩

步驚雲的自我介紹本能驅使我制裁社會中的敗類

步驚雲離線中   回覆時引用此文章
舊 2010-05-14, 07:52 AM   #4
普通會員 女

偉少爺的頭像

註冊日期: 10-05-14
資產: 12 金幣
發短訊息給 偉少爺 發 AIM 訊息給 偉少爺 發 MSN 訊息給 偉少爺

有時人唔可以自私!!!小人又點呢.....你估好似你咁坐係個office到玩電腦咁好呀!!!!我地日日返工返到傻晒啦!!!想上黎玩都無時間!!!我地呢d分分中都係錢!!!時間唔夠用就慘架a~

偉少爺的自我介紹這也是唯一她安慰和幸福的泉源。就像司湯達的格言:[人要存在於世界,目的不在於富有而在於幸福。]難到還有比這更讓人嚮往的人生嗎?
偉少爺離線中   回覆時引用此文章
舊 2010-05-15, 03:00 AM   #5
miu
中級會員 女

miu的頭像

註冊日期: 04-12-01
資產: 1459 金幣
發短訊息給 miu 發 ICQ 訊息給 miu

引用:
作者: 偉少爺
有時人唔可以自私!!!小人又點呢.....你估好似你咁坐係個office到玩電腦咁好呀!!!!我地日日返工返到傻晒啦!!!想上黎玩都無時間!!!我地呢d分分中都係錢!!!時間唔夠用就慘架a~

你點知我坐OFFICE呀, 你係新會員你之前係點你咩都唔知, 你有咩資格鬧呀, 係鬧都係版主鬧LA, 關你q事呀

miu的自我介紹愛情跟所有食物一樣,都有它的賞味限期,當味覺和感覺過了期,我們的幸福只不過是一個遙遠的冀盼.......
miu離線中   回覆時引用此文章

主題工具 搜尋本主題

進階搜尋
顯示模式 對此主題評分
對此主題評分:

發文章規則
不可以發表新主題
不可以回覆主題
不可以上傳附件
不可以編輯您的文章

BBCode開啟
[IMG]代碼開啟