會員登入
 用戶名:
 密 碼:
忘記密碼 忘記密碼   免費註冊 免費註冊  

CUeasy 討論區

位置 > 會員通訊 > 告示/意見 > 灌水時限

主題工具 分享
舊 2008-09-28, 10:29 PM   #1
總版主 男

cybergrasses的頭像

註冊日期: 04-12-04
資產: 22786 金幣
發短訊息給 cybergrasses 發 ICQ 訊息給 cybergrasses 發 MSN 訊息給 cybergrasses
預設 灌水時限

admin... 以前好多 forum 都會出現灌水的情況先會出呢一項的守則, 免得server 會死

依家, 都好少人會咁做咯

所以我想了解一下, 可唔可以將覆連續 reply post 的時間,由相隔三十秒, 改短返少少.. 變成相隔十幾秒啊

cybergrasses的自我介紹打從十八後,我的個人理念係 : 千金散盡還復來
因為我深信 : 天生我才必有用 ....

就算我可能只係一舊叉燒咁笨
======================
就到廿八,我的個人理念係 :
吃得苦中苦
嗒糖易過人

百忍可成金,我要學做有魅力的大男人

cybergrasses離線中   回覆時引用此文章
舊 2008-09-29, 02:49 AM   #2
本站網主 男

admin的頭像

註冊日期: 04-11-03
資產: 37850 金幣
發短訊息給 admin 發 MSN 訊息給 admin
Icon1 回覆: 灌水時限

引用:
作者: cybergrasses
admin... 以前好多 forum 都會出現灌水的情況先會出呢一項的守則, 免得server 會死

依家, 都好少人會咁做咯

所以我想了解一下, 可唔可以將覆連續 reply post 的時間,由相隔三十秒, 改短返少少.. 變成相隔十幾秒啊

三十秒唔多啦, 你睇完再按 reply, load 完再打一行字, 再加多一個可愛既 Icon 先 send 都超過三十秒啦!

時間長 d 可防止人 copy & paste 狂 sent 野, 30 sec. 算短!
admin離線中   回覆時引用此文章
舊 2008-09-29, 09:11 AM   #3
中級長老 男

步驚雲的頭像

註冊日期: 06-05-30
資產: 40289 金幣
發短訊息給 步驚雲
預設 回覆: 灌水時限

引用:
作者: admin
三十秒唔多啦, 你睇完再按 reply, load 完再打一行字, 再加多一個可愛既 Icon 先 send 都超過三十秒啦!

時間長 d 可防止人 copy & paste 狂 sent 野, 30 sec. 算短!
不如你整個潛水時限仲好啦....

步驚雲的自我介紹本能驅使我制裁社會中的敗類

步驚雲離線中   回覆時引用此文章
舊 2008-09-29, 10:17 AM   #4
榮譽會員 女

十soul十的頭像

註冊日期: 08-05-27
資產: 923 金幣
發短訊息給 十soul十

引用:
作者: 步驚雲
不如你整個潛水時限仲好啦....
潛水@@?咁咪要個幾鐘 不過30sec真係耐左少少

十soul十的自我介紹鬼東西
十soul十離線中   回覆時引用此文章
舊 2008-09-29, 10:35 AM   #5
中級長老 男

步驚雲的頭像

註冊日期: 06-05-30
資產: 40289 金幣
發短訊息給 步驚雲

引用:
作者: 十soul十
潛水@@?咁咪要個幾鐘 不過30sec真係耐左少少
即係d乜鬼野團長潛水太耐唔可以再做

步驚雲的自我介紹本能驅使我制裁社會中的敗類

步驚雲離線中   回覆時引用此文章
舊 2008-09-29, 10:59 AM   #6
初級長老 男

ar110sp的頭像

註冊日期: 08-07-30
資產: 4367 金幣
發短訊息給 ar110sp 發 MSN 訊息給 ar110sp

引用:
作者: 步驚雲
即係d乜鬼野團長潛水太耐唔可以再做
呢個okay喎~ 有point~

ar110sp的自我介紹林伯伯 !!!

ar110sp離線中   回覆時引用此文章
舊 2008-09-29, 01:49 PM   #7
長老長 女

文文豬的頭像

註冊日期: 07-04-02
資產: 230490 金幣
發短訊息給 文文豬 發 ICQ 訊息給 文文豬 發 MSN 訊息給 文文豬 發Yahoo!訊息給 文文豬

哈哈哈~~呢個30秒時間唔長又唔短...只怪我打字太快了....成日都有呢個阻礙..所以我都係減小出字...(說笑...請不要扣我分....)

文文豬的自我介紹我係T家大家姐
文文豬離線中   回覆時引用此文章
舊 2008-09-29, 05:47 PM   #8
中級長老 女

小由的頭像

註冊日期: 07-10-07
資產: 135184 金幣
發短訊息給 小由 發 ICQ 訊息給 小由

引用:
作者: 文文豬
哈哈哈~~呢個30秒時間唔長又唔短...只怪我打字太快了....成日都有呢個阻礙..所以我都係減小出字...(說笑...請不要扣我分....)

真係有阻礙lei........

小由的自我介紹Pentax K-x ,DAL18-55,T90
小由離線中   回覆時引用此文章
舊 2008-09-29, 06:48 PM   #9
長老長 女

文文豬的頭像

發短訊息給 文文豬 發 ICQ 訊息給 文文豬 發 MSN 訊息給 文文豬 發Yahoo!訊息給 文文豬

知左巧耐喇.......不過都已經習慣左喇....為有打慢d囉..依家唔去得第二度得人鬧交囉...同人鬧交我一定蝕底晒........haahahhaahaa
引用:
作者: 小由
真係有阻礙lei........

舊 2008-10-01, 03:24 PM   #10
中級長老 男

註冊日期: 04-12-01
資產: 83132 金幣
發短訊息給 我乃狂

引用:
作者: 文文豬
知左巧耐喇.......不過都已經習慣左喇....為有打慢d囉..依家唔去得第二度得人鬧交囉...同人鬧交我一定蝕底晒........haahahhaahaa
最慘係唔可以同時一對三咁鬧交,我就得30秒,人地就30 x X 咁上,無著數呀

我乃狂的自我介紹許多深宵兩點鐘, 睡眼醒鬆輾轉反側蔓延頭痛........
我乃狂離線中   回覆時引用此文章
舊 2008-10-01, 03:46 PM   #11
長老長 女

文文豬的頭像

所以咪話冇得去同人鬧交囉.....
引用:
作者: 我乃狂
最慘係唔可以同時一對三咁鬧交,我就得30秒,人地就30 x X 咁上,無著數呀

主題工具 搜尋本主題

進階搜尋
顯示模式 對此主題評分
對此主題評分:

發文章規則
不可以發表新主題
不可以回覆主題
不可以上傳附件
不可以編輯您的文章

BBCode開啟