會員登入
 用戶名:
 密 碼:
忘記密碼 忘記密碼   免費註冊 免費註冊  

CUeasy 討論區

位置 > 吹水講場 > 趣味笑話 > 趣味笑話版規

主題工具 分享
舊 2008-04-10, 06:43 AM   #1
團長 男

靈魂的頭像

註冊日期: 07-11-14
資產: 32716 金幣
發短訊息給 靈魂
預設 趣味笑話版規

再一次多謝網主能比這次機會我,我會盡量做好呢個版的.

歡迎各會員在止版發表笑話,同時希望大家能遵守以下小小規則:
  1. 只能發表與笑話有關的主題
  2. 不容許粗口/不雅用語/人身攻擊
  3. 不得以相同/近似字句進行多個及同一主題的連續回覆e.g. "thx","ok"...
  4. 回復內容不得空白,或發表c、xxxx等毫無意義的用語
  5. 本版絕不容許任何色情圖片
  6. 每位會員每日只可在同一區發表不多於三個主題
  7. 請各會員發表主題時能夠加以思考,盡量避免一些無聊笑話出現
凡犯以上規則者,初犯會被警告一次,再犯則因應嚴重性而扣分。

如有疑問,歡迎以pm或回覆查詢。

靈魂的自我介紹我覺得,人生就好似一杯鷄尾酒,
有些會平淡如水, 有些會淡中帶甜
有些又會令人覺得辛辣無比
有些會辛辣中帶點香醇
有些又會令人覺得香醇可口

而我就想要辛辣中帶點香醇這種,
因為唔想人生太過平淡無味,
唔知你又鍾意邊種呢

靈魂離線中   回覆時引用此文章
舊 2008-04-11, 08:21 AM   #2
榮譽會員 男

string的頭像

註冊日期: 07-03-04
資產: 601 金幣
發短訊息給 string
Icon28 回覆: 趣味笑話版規

新官上任, 祝你好運

string的自我介紹本團紅棍:獅子狗

8?golds class:
ghosts hate class class boss-string grandfa
string離線中   回覆時引用此文章
舊 2008-06-20, 03:20 AM   #3
團長 女

toby1023的頭像

註冊日期: 05-01-31
資產: 5000858 金幣
發短訊息給 toby1023
Icon10 回覆: 趣味笑話版規

請問版主你用什麼角度,什麼準則評估什麼是無聊笑話?

用你自己的思想?心情?還是其他?

我問問題咋,我冇唔友善哇

我真係好驚呀~好驚我出POST你話我個POST唔好笑扣我分又DEL我TP啊 >"<
一陣我明明覺得好好笑架嘛~我點知你心情唔好時會唔會覺得唔好笑同無聊架~我都係問清楚D好囉 ><

同埋呢我想知呢

笑話係唔係一定要好有建設性?駛唔駛要有教育意義啊?我頭都大埋啦家陣

THX啊

toby1023的自我介紹CU 奇人千奇百怪,唔做會員認真嘥晒...

(以下係CU多年來怪K人仕榜,排名不分先後)

(1)天水圍低B版李小龍
(2)要女唔要仔既咸濕運動選手
(3)女版歐錦棠之十大索女
(4)滿口聖經又要招ONS既淫賤亞伯
(5)REMEMBER...一人分析兩個既思覺失調陽光先生
(6)攬住碌蔗"趙"完鬆既超級國寶
(7)供屋可以養四隻大狗既癲狂大話男
(8)衰左可以再衰重色輕友越大越學壞既排毒小姐
(9)樣貌出神入化口不擇言既哨牙非人
(10)你隻手臭唔臭既青山低B男
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

歡迎各大大提供人名表~~謝謝~~XD

此文章於 2008-06-20 03:27 AM 被 toby1023 編輯.
toby1023離線中   回覆時引用此文章
舊 2008-06-20, 06:21 PM   #4
團長 女

toby1023的頭像

預設 回覆: 趣味笑話版規

點解我見版主大人你online都唔答小妹問題既?

好難答?太深?要考慮?
比3,5,7個月你諗好唔好

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
正經點吧. ^^
其實大家都係版主,見到有問題拎出黎提提好閒的.
不需覺得羞死怪架啵
接唔接受就隨你了
反正你係尼到版主,第時有問題又唔會插我,好又唔會讚我既 ~

toby1023的自我介紹CU 奇人千奇百怪,唔做會員認真嘥晒...

舊 2008-06-20, 10:08 PM   #5
團長 女

toby1023的頭像

Icon26 回覆: 趣味笑話版規

選擇性回覆天啊版主,你真係得架喇 ~嘻嘻

舊 2008-09-16, 03:17 AM   #6
中級長老 男

人王的頭像

註冊日期: 04-12-10
資產: 402564 金幣
發短訊息給 人王 發 MSN 訊息給 人王

人地問你, 你做咩唔答呀?

我都想知個答案喎
人王離線中   回覆時引用此文章
舊 2008-10-13, 09:32 AM   #7
資深會員 女

小玉子的頭像

註冊日期: 08-06-27
資產: 4116 金幣
發短訊息給 小玉子

靈魂哥哥貴人善忙呢~!!

小玉子的自我介紹愛是一種感覺
用口是說不出
用眼是看不到
只能用心領會
這樣才是真愛
小玉子離線中   回覆時引用此文章
舊 2009-07-22, 04:50 PM   #8
普通會員 男

pleasestar的頭像

註冊日期: 09-07-21
資產: 9 金幣
發短訊息給 pleasestar 發 MSN 訊息給 pleasestar

ok啊 .
pleasestar離線中   回覆時引用此文章

主題工具 搜尋本主題

進階搜尋
顯示模式 對此主題評分
對此主題評分:

發文章規則
不可以發表新主題
不可以回覆主題
不可以上傳附件
不可以編輯您的文章