會員登入
 用戶名:
 密 碼:
忘記密碼 忘記密碼   免費註冊 免費註冊  

CUeasy 討論區

位置 > 會員通訊 > 網主部落 > 近況 Ver.2

主題工具 分享
舊 2014-06-09, 01:56 PM   #21
本站網主 男

admin的頭像

註冊日期: 04-11-03
資產: 37850 金幣
發短訊息給 admin 發 MSN 訊息給 admin
預設 回覆: 近況 Ver.2

我返來啦 ~

前幾年主要攪影會, 之後就找到 Partner 攪攝影班... 攪攝影班算係搵到d錢, 所以上年就將之前既利潤全部投入轉做婚紗攝影... 不過租間二千幾呎 studio 皮費太重, 又要請人, 所以一直蝕緊錢... 今年五月起, 見業務無乜氣色, 把心一橫集中資源去宣傳公司強項 ~ 自己設計婚紗, 並以設計師名 JC Lai 去命名新公司

生意難做, 俾個 Like 支持下我 http://www.facebook.com/jcnine

而今日上來, 係昨日有朋友話好多人想攪返 CU, 所以上來留個言, 同埋睇下可以點攪

admin的自我介紹Welcome to CUeasy.com

admin離線中   回覆時引用此文章
舊 2014-06-10, 01:45 AM   #22
總版主 男

陸奧的頭像

註冊日期: 05-07-01
資產: 39802 金幣
發短訊息給 陸奧

引用:
作者: admin
我返來啦 ~

前幾年主要攪影會, 之後就找到 Partner 攪攝影班... 攪攝影班算係搵到d錢, 所以上年就將之前既利潤全部投入轉做婚紗攝影... 不過租間二千幾呎 studio 皮費太重, 又要請人, 所以一直蝕緊錢... 今年五月起, 見業務無乜氣色, 把心一橫集中資源去宣傳公司強項 ~ 自己設計婚紗, 並以設計師名 JC Lai 去命名新公司

生意難做, 俾個 Like 支持下我 http://www.facebook.com/jcnine

而今日上來, 係昨日有朋友話好多人想攪返 CU, 所以上來留個言, 同埋睇下可以點攪

要不先找幾個舊人回來商議?

陸奧的自我介紹You Never Try , You Never Know.......
陸奧離線中   回覆時引用此文章
舊 2014-06-10, 06:17 PM   #23
本站網主 男

admin的頭像

引用:
作者: 陸奧
要不先找幾個舊人回來商議?

唔知仲有無舊人喎

admin的自我介紹Welcome to CUeasy.com

舊 2014-06-10, 07:32 PM   #24
總版主 男

cybergrasses的頭像

註冊日期: 04-12-04
資產: 22786 金幣
發短訊息給 cybergrasses 發 ICQ 訊息給 cybergrasses 發 MSN 訊息給 cybergrasses

引用:
作者: admin
唔知仲有無舊人喎

要吹的話, 要搵返舊人唔難的....

希望你的人事脈絡幫助到你的婚紗設計發展... 加油... 最多幫你讚完後...
分享一下... 等多 d 人知

cybergrasses的自我介紹打從十八後,我的個人理念係 : 千金散盡還復來
因為我深信 : 天生我才必有用 ....

就算我可能只係一舊叉燒咁笨
======================
就到廿八,我的個人理念係 :
吃得苦中苦
嗒糖易過人

百忍可成金,我要學做有魅力的大男人

cybergrasses離線中   回覆時引用此文章
舊 2014-06-11, 10:54 AM   #25
本站網主 男

admin的頭像

引用:
作者: cybergrasses
要吹的話, 要搵返舊人唔難的....

希望你的人事脈絡幫助到你的婚紗設計發展... 加油... 最多幫你讚完後...
分享一下... 等多 d 人知

Thank you

舊 2014-07-28, 04:56 PM   #26
團長 女

LEGO的頭像

註冊日期: 04-12-08
資產: 1186170 金幣
發短訊息給 LEGO

吸取從前經驗, 有心就事成..
加油!

LEGO的自我介紹慢慢的,長大了,卻感覺變沉默了;
懂得多了,卻不快樂了⋯
LEGO離線中   回覆時引用此文章
舊 2014-08-26, 02:14 PM   #27
資深會員 男

mansun的頭像

註冊日期: 05-03-25
資產: 3464 金幣
發短訊息給 mansun

我都由廢青讀番個碩仕