會員登入
 用戶名:
 密 碼:
忘記密碼 忘記密碼   免費註冊 免費註冊  

CUeasy 討論區

位置 > 會員通訊 > 告示/意見 > KissFizz 咩事?

主題工具 分享
舊 2011-02-28, 02:39 PM   #1
資深會員 男

Trunks的頭像

註冊日期: 05-04-19
資產: 73415 金幣
發短訊息給 Trunks 發 ICQ 訊息給 Trunks 發 MSN 訊息給 Trunks 發Yahoo!訊息給 Trunks
預設 KissFizz 咩事?

KissFizz 咩事?
今日28/02/11~入唔倒KissFizz ...喎~???
冇得鹹好悶~~...............!!
Trunks離線中   回覆時引用此文章
舊 2011-02-28, 03:34 PM   #2
本站網主 男

admin的頭像

註冊日期: 04-11-03
資產: 37850 金幣
發短訊息給 admin 發 MSN 訊息給 admin
預設 回覆: KissFizz 咩事?

引用:
作者: Trunks
KissFizz 咩事?
今日28/02/11~入唔倒KissFizz ...喎~???
冇得鹹好悶~~...............!!

乜原來仲有人去 ga ?! 我忘了 renew server, 所以吉了

kissfizz 唔知做乜, 注冊要認證e-mail先入到去, 但都俾大陸人賣廣告洗版, 所以唔想開番 ....

有無人想接管 kissfizz ?

admin的自我介紹Welcome to CUeasy.com

admin離線中   回覆時引用此文章
舊 2011-02-28, 03:37 PM   #3
榮譽會員 男

空白的相片的頭像

註冊日期: 10-02-18
資產: 1138 金幣
發短訊息給 空白的相片 發 MSN 訊息給 空白的相片

算吧啦...
我都唔明點解d大陸人咁無聊 仲衰過d三毛黨

不過話說開番佢黎為乜= =?
因為cu係健康向 所以要開番個限制級? (哈 囧)

空白的相片的自我介紹繼續努力創作, 創作這名為人生的著作
空白的相片離線中   回覆時引用此文章
舊 2011-02-28, 03:44 PM   #4
本站網主 男

admin的頭像

引用:
作者: 空白的相片
算吧啦...
我都唔明點解d大陸人咁無聊 仲衰過d三毛黨

不過話說開番佢黎為乜= =?
因為cu係健康向 所以要開番個限制級? (哈 囧)

吸納唔同客源

admin的自我介紹Welcome to CUeasy.com

舊 2011-02-28, 03:45 PM   #5
榮譽會員 男

空白的相片的頭像

引用:
作者: admin
吸納唔同客源
汗...唔見得果邊有咩客源可言....

舊 2011-02-28, 03:50 PM   #6
本站網主 男

admin的頭像

引用:
作者: 空白的相片
汗...唔見得果邊有咩客源可言....

所以無 renew ~

重新再造過 lor

舊 2011-02-28, 04:43 PM   #7
榮譽會員 男

空白的相片的頭像

引用:
作者: admin
所以無 renew ~

重新再造過 lor
都好既...話唔定我都有機會趁單身無女友 去鬼混下
(作為一個男人...難道就註定要同內心這惡勢力對抗一生 orz)

舊 2011-03-01, 01:08 AM   #8
中級長老 男

人王的頭像

註冊日期: 04-12-10
資產: 402564 金幣
發短訊息給 人王 發 MSN 訊息給 人王
Icon52 回覆: KissFizz 咩事?

RENEW 返D 平既 hosting
人王離線中   回覆時引用此文章

主題工具 搜尋本主題

進階搜尋
顯示模式 對此主題評分
對此主題評分:

發文章規則
不可以發表新主題
不可以回覆主題
不可以上傳附件
不可以編輯您的文章

BBCode開啟