會員登入
 用戶名:
 密 碼:
忘記密碼 忘記密碼   免費註冊 免費註冊  

CUeasy 討論區

位置 > 資源交流 > 影視分享 > BT求檔區~~~~

主題工具 分享
舊 2006-09-13, 10:44 AM   #1
初級長老 女

高飛妹的頭像

註冊日期: 04-12-01
資產: 12702 金幣
發短訊息給 高飛妹
Icon5 BT求檔區~~~~

各會員可於此區留言說明想徵求之BT檔案
如有會員能找尋到
可獲贈+100分

請會員於開新TOPIC上載相關之BT檔案時
TOPIC名稱請注明︰
回覆求檔區會員︰"會員明稱"~ "檔案明稱"

注意︰此板只是 "求檔" ,上載檔案時必需另開新TOPIC,謝謝﹗

希望各會員踴躍支持~~

高飛妹的自我介紹無咩好介紹
普通人一個囉~~

最叻都係..食..玩...訓~~

此文章於 2006-09-14 09:44 AM 被 高飛妹 編輯.
高飛妹離線中   回覆時引用此文章
舊 2006-09-13, 07:03 PM   #2
團長 男

batis的頭像

註冊日期: 04-12-02
資產: 11015 金幣
發短訊息給 batis
預設 回覆: BT求檔區~~~~

求美女廚房全集~1000 cu金幣

batis的自我介紹她走左之後,屋企的野變得好傷心,每晚我要安慰佢地,我先訓得著,對番皂講「以前你知唔知你瘦左?你以前肥嘟嘟,你睇下你而家,何苦呢,要對自己有信心先得架]對條濕毛巾講:「你唔好喊啦,你甘樣喊喊到幾時?做人要堅強的,你睇下你,成劈野甘躂係道。唉,等我幫你啦]把毛巾擰乾,掛起來然後他說「而家係唔係舒服好多」同個毛公仔講野「仲乜唔出聲?唔好嬲佢啦,每個人都有唔清醒的時候,比個機會佢好唔好」同底衫講「是不是好寂寞?幾日之麻,使唔使咁,等我比d溫暖你]一個人喊,你只需比張紙巾佢,一間屋喊你要做多好多功夫
batis離線中   回覆時引用此文章
舊 2006-09-14, 03:30 AM   #3
榮譽會員 女

維珍妮亞的頭像

註冊日期: 04-12-03
資產: 976 金幣
發短訊息給 維珍妮亞

求:志雲飯局(最好全集)(或軟硬天使一集)

維珍妮亞的自我介紹我 不 知 道 該 用 甚 麼 言 語 表 達 我 愛 你 ,
你 在 我 心 目 中 是 獨 一 無 二 的 ,
在 這 一 刻 , 除 了 你 , 我 還 可 以 對 誰 在 說 情 話 ?
還 可 以 拉 誰 的 手 在 街 上 跑 ?
還 可 以 享 受 誰 的 吻 ?
還 可 以 擁 著 誰 睡 覺 ?
還 可 以 在 夢 中 掛 念 誰 ?
還 可 以 期 待 跟 誰 有 將 來 ?
世 界 上 的 男 人 , 在 我 心 目 中 , 只 分 成 兩 類 ,
第 一 類 是 我 不 愛 的 , 有 好 幾 億 人 ;
第 二 類 是 我 深 愛 的 , 就 只 有 你 一 個 。
維珍妮亞離線中   回覆時引用此文章
舊 2006-09-14, 07:41 AM   #4
初級會員 男

joe_1206的頭像

資產: 26202 金幣
發短訊息給 joe_1206 發 MSN 訊息給 joe_1206
Icon52 回覆: BT求檔區~~~~

引用:
作者: batis
求美女廚房全集~1000 cu金幣
阿東,係你要一定唔敢收你錢啦∼∼∼

美女廚房 CH01-13 TV-RMVB *fixed CH04*

【檔案大小】 : 2.82GB
【影片格式】 : RMVB
【發音語言】 : 粵語
【字幕語言】 : 中文字幕

由於torrent出現問題,請在下載1-13到99.9%之後再下載埋第4集個torrent就可以完Seed了....

" 求檔區第一個留言以說明這堨u是"求檔",
請你下次回覆時另開新TOPIC~
謝謝~~ - BY 高飛妹 "

此文章於 2006-09-14 09:42 AM 被 高飛妹 編輯.
joe_1206離線中   +100 金幣 回覆時引用此文章
舊 2006-09-14, 04:24 PM   #5
初級會員 男

joe_1206的頭像

發短訊息給 joe_1206 發 MSN 訊息給 joe_1206

我知喇~thx

THANK YOU
不過你都好利害
真係咩都找到~~
我多謝你至岩

此文章於 2006-09-15 12:06 AM 被 高飛妹 編輯.
joe_1206離線中   回覆時引用此文章
舊 2006-09-16, 12:07 AM   #6
團長 男

batis的頭像

資產: 11015 金幣
發短訊息給 batis

引用:
作者: joe_1206
我知喇~thx

THANK YOU
不過你都好利害
真係咩都找到~~
我多謝你至岩

唔該晒阿joe~過夠10000比你

batis的自我介紹她走左之後,屋企的野變得好傷心,每晚我要安慰佢地,我先訓得著,對番皂講「以前你知唔知你瘦左?你以前肥嘟嘟,你睇下你而家,何苦呢,要對自己有信心先得架]對條濕毛巾講:「你唔好喊啦,你甘樣喊喊到幾時?做人要堅強的,你睇下你,成劈野甘躂係道。唉,等我幫你啦]把毛巾擰乾,掛起來然後他說「而家係唔係舒服好多」同個毛公仔講野「仲乜唔出聲?唔好嬲佢啦,每個人都有唔清醒的時候,比個機會佢好唔好」同底衫講「是不是好寂寞?幾日之麻,使唔使咁,等我比d溫暖你]一個人喊,你只需比張紙巾佢,一間屋喊你要做多好多功夫
batis離線中   回覆時引用此文章
舊 2006-09-16, 06:50 AM   #7
初級會員 男

joe_1206的頭像

引用:
作者: batis
唔該晒阿joe~過夠10000比你
咁我咪好快變百萬富翁 哈哈.........
joe_1206離線中   回覆時引用此文章
舊 2006-11-04, 03:32 PM   #8
普通會員 女

xmas的頭像

註冊日期: 06-05-07
資產: 38 金幣
發短訊息給 xmas

求志雲飯局~鄭伊健,黃秋生,鍾鎮濤..thanks 各位
xmas離線中   回覆時引用此文章
舊 2006-11-30, 11:17 PM   #9
普通會員 男

edwardskin的頭像

註冊日期: 06-09-03
資產: 2 金幣
發短訊息給 edwardskin 發 MSN 訊息給 edwardskin

我想要死亡筆記真人電影版...邊集都好啦...好想睇....唔該晒...

edwardskin的自我介紹我生於這個年代 但不屬於這個年代.
edwardskin離線中   回覆時引用此文章
舊 2006-12-01, 06:20 AM   #10
高級會員 男

dboyhk的頭像

註冊日期: 06-11-19
資產: 77223 金幣
發 MSN 訊息給 dboyhk 發Yahoo!訊息給 dboyhk
預設 回覆求檔區會員︰"會員明稱:edwardskin "~ "檔案明稱:死亡筆記真人電影版"

...找左比你啦~~有問題p.m我~~

dboyhk的自我介紹烏龍/龍井/水仙/普洱/鐵觀音/紅茶/綠茶/花茶/白茶..要咩茶先~~~~
如果~電腦上有問題~可以找我~因為我都識維修電腦~
希望幫到有須要既人啦~~
dboyhk離線中   +20 金幣 回覆時引用此文章
舊 2006-12-01, 06:21 AM   #11
高級會員 男

dboyhk的頭像

發 MSN 訊息給 dboyhk 發Yahoo!訊息給 dboyhk
預設 會員明稱:xmas "~ "檔案明稱:志雲飯局"

^^~~~有咩問題p.m我~~

dboyhk的自我介紹烏龍/龍井/水仙/普洱/鐵觀音/紅茶/綠茶/花茶/白茶..要咩茶先~~~~
dboyhk離線中   +20 金幣 回覆時引用此文章
舊 2006-12-03, 07:34 PM   #12
榮譽會員 男

剌心之橙的頭像

註冊日期: 04-12-18
資產: 162398 金幣
發短訊息給 剌心之橙 發 ICQ 訊息給 剌心之橙 發 MSN 訊息給 剌心之橙

我想要死亡魔法呀~
有冇人可以幫幫手呀~
大萬個thx~!!!!

剌心之橙的自我介紹在吃飯時,記得:細嚼慢嚥。
在戀愛時,記得:用心體會。
生活裡有關品味的精雕細琢,
靠的不是金錢,
而是時間和真情。
剌心之橙離線中   回覆時引用此文章
舊 2006-12-04, 06:18 PM   #13
榮譽會員 男

剌心之橙的頭像

發短訊息給 剌心之橙 發 ICQ 訊息給 剌心之橙 發 MSN 訊息給 剌心之橙

有冇人有詹瑞文新碟~單人匹馬呀~
thxthxthx~

靠的不是金錢,
而是時間和真情。
舊 2006-12-07, 11:09 AM   #14
高級會員 男

dboyhk的頭像

Icon26 回覆: BT求檔區~~~~

引用:
作者: 剌心之橙
thxthxthx~

幫伙找緊中...比你頂住先,.....好好笑
http://www.youtube.com/watch?v=brXyqr6hb68&eurl=

dboyhk離線中   回覆時引用此文章
舊 2006-12-12, 10:04 PM   #15
高級會員 男

dboyhk的頭像

Icon52 回覆: BT求檔區~~~~

引用:
作者: 剌心之橙
thxthxthx~

同你找到了~~~~

dboyhk離線中   回覆時引用此文章
舊 2007-01-28, 11:58 AM   #16
資深會員 男

CHRIS0707的頭像

資產: 7860 金幣
發短訊息給 CHRIS0707 發 ICQ 訊息給 CHRIS0707 發 MSN 訊息給 CHRIS0707

我想問邊度可以找到bt呢個程式dl 完之後可以dl到睇你地d片嫁?
因為我成日都想dl 你地d片, 但又無果個程式, 就咁上網找黎dl, 我又怕會有痴毒
所以希望你地可以介紹一個dl bt程式既網站比我.....
thx~
CHRIS0707離線中   回覆時引用此文章
舊 2007-03-09, 03:23 PM   #17
榮譽會員 男

剌心之橙的頭像

咁多位~
我想要飛黃騰達第四季同之後嗰啲呀~
我淨係搵到一,二,三季jar
唔知有冇人可以幫到我呢~
thx

靠的不是金錢,
而是時間和真情。
舊 2007-03-17, 02:45 PM   #18
普通會員 女

kindywing的頭像

註冊日期: 07-03-17
資產: 4 金幣
發短訊息給 kindywing

志雲飯局-全集

http://toget.pchome.com.tw/intro/ne...load/24560.html

按下載
輸入志雲飯局
就找到啦
kindywing離線中   回覆時引用此文章
舊 2007-03-17, 02:53 PM   #19
普通會員 女

kindywing的頭像

註冊日期: 07-03-17
資產: 4 金幣
發短訊息給 kindywing

飛黃騰達

http://www.youtube.com/results?sear...4&search=Search

youtube希望幫倒你
kindywing離線中   回覆時引用此文章
舊 2007-03-19, 08:03 PM   #20
未啟用會藉 女

凌天羽的頭像

註冊日期: 06-09-30
資產: 2455 金幣
發短訊息給 凌天羽

有無人有肥姐金象米果個廣告呀?

即係"我自摸爆棚你都唔駛那住那住" 果個廣告哩....

果個廣告好出名架......
凌天羽離線中   回覆時引用此文章

主題工具 搜尋本主題

進階搜尋
顯示模式 對此主題評分
對此主題評分:

發文章規則
不可以發表新主題
不可以回覆主題
不可以上傳附件
不可以編輯您的文章

BBCode開啟