會員登入
 用戶名:
 密 碼:
忘記密碼 忘記密碼   免費註冊 免費註冊  

CUeasy 討論區

位置 > 會員通訊 > 告示/意見 > 投訴此會員∼有冇黑名單按鍵?

主題工具 分享
舊 2014-10-12, 12:09 AM   #1
中級會員 女

HEiBabi的頭像

註冊日期: 09-01-06
資產: 40 金幣
發短訊息給 HEiBabi
Icon45 投訴此會員∼有冇黑名單按鍵?

投訴此會員ID:: badmasnonwantyou

此人私下發信息inbox我∼
標題::妳對幾多寸咩cup 呀?

信息內容::
引用:
作者: badmasnonwantyou
幻想下我條大肉腸插晒入妳下面會有幾high

狗公搵食搵到甘昌狂!?
點解可以甘變態!?

HEiBabi的自我介紹

♥車廂中 哼著您莪滴爰歌;*.
                   (K)

HEiBabi離線中   回覆時引用此文章
舊 2014-10-12, 04:23 PM   #2
總版主 男

cybergrasses的頭像

註冊日期: 04-12-04
資產: 22786 金幣
發短訊息給 cybergrasses 發 ICQ 訊息給 cybergrasses 發 MSN 訊息給 cybergrasses
預設 回覆: 投訴此會員∼有冇黑名單按鍵?

唔係唔想幫你,限於我呢個論壇唔係我本人,而且佢無係出面論壇留言的話,只係 pm.. 我根本係唔可以扣分... 所以我係做唔到 block account 或者 black list 佢

引用:
作者: HEiBabi
投訴此會員ID:: badmasnonwantyou

此人私下發信息inbox我∼
標題::妳對幾多寸咩cup 呀?

信息內容::

狗公搵食搵到甘昌狂!?
點解可以甘變態!?

cybergrasses的自我介紹打從十八後,我的個人理念係 : 千金散盡還復來
因為我深信 : 天生我才必有用 ....

就算我可能只係一舊叉燒咁笨
======================
就到廿八,我的個人理念係 :
吃得苦中苦
嗒糖易過人

百忍可成金,我要學做有魅力的大男人

cybergrasses離線中   回覆時引用此文章
舊 2014-10-13, 05:42 PM   #3
團長 女

LEGO的頭像

註冊日期: 04-12-08
資產: 1186170 金幣
發短訊息給 LEGO

等admin block ip

LEGO的自我介紹慢慢的,長大了,卻感覺變沉默了;
懂得多了,卻不快樂了⋯
LEGO離線中   回覆時引用此文章
舊 2014-10-15, 01:13 PM   #4
團長 女

LEGO的頭像

註冊日期: 04-12-08
資產: 1186170 金幣
發短訊息給 LEGO

我都收到了.. 個msg一模一樣..

LEGO的自我介紹慢慢的,長大了,卻感覺變沉默了;
懂得多了,卻不快樂了⋯
LEGO離線中   回覆時引用此文章
舊 2014-10-15, 08:44 PM   #5
總版主 男

發短訊息給 cybergrasses 發 ICQ 訊息給 cybergrasses 發 MSN 訊息給 cybergrasses

引用:
作者: LEGO
等admin block ip

要佢出手先得

cybergrasses的自我介紹打從十八後,我的個人理念係 : 千金散盡還復來

吃得苦中苦
嗒糖易過人

舊 2014-10-17, 08:39 PM   #6
總版主 男

其實, 即使我地 block 佢 ip 只係杜絕佢係一個地方登入.. 唔確保佢係其他地方用唔同 ip 使用。 我希望收到有關照片同性騷擾的女會員,唔介意先取佢的聯絡方式,然後儲齊証據, 相片, 聯絡方式,直接向警方求助

吃得苦中苦
嗒糖易過人

主題工具 搜尋本主題

進階搜尋
顯示模式 對此主題評分
對此主題評分:

發文章規則