會員登入
 用戶名:
 密 碼:
忘記密碼 忘記密碼   免費註冊 免費註冊  

CUeasy 討論區

位置 > 會員通訊 > 告示/意見 > 嚴厲警告 (尤其宣傳廣告)

主題工具 分享
舊 2014-08-18, 07:58 PM   #1
總版主 男

cybergrasses的頭像

註冊日期: 04-12-04
資產: 22786 金幣
發短訊息給 cybergrasses 發 ICQ 訊息給 cybergrasses 發 MSN 訊息給 cybergrasses
預設 嚴厲警告 (尤其宣傳廣告)

由 2014 年 8 月 18 日起,未經授權的廣告, 一旦不停洗版,影響日常運作及構成滋擾,網站的主持人及任何版主有權保留追究權利。

每一個違規的 post 需付上 USD 100 費用當作維持開支及重新建立 cueasy 網站之用

至於之前留下來的 post.. 全部予以刪除

兇狠的 cybergrasses 示

cybergrasses的自我介紹打從十八後,我的個人理念係 : 千金散盡還復來
因為我深信 : 天生我才必有用 ....

就算我可能只係一舊叉燒咁笨
======================
就到廿八,我的個人理念係 :
吃得苦中苦
嗒糖易過人

百忍可成金,我要學做有魅力的大男人

cybergrasses離線中   回覆時引用此文章
舊 2014-08-20, 02:40 PM   #2
中級長老 男

註冊日期: 04-12-01
資產: 83132 金幣
發短訊息給 我乃狂
預設 回覆: 嚴厲警告 (尤其宣傳廣告)

有用嗎你覺得?

我乃狂的自我介紹許多深宵兩點鐘, 睡眼醒鬆輾轉反側蔓延頭痛........
我乃狂離線中   回覆時引用此文章
舊 2014-08-21, 04:36 PM   #3
總版主 女

速龍的頭像

註冊日期: 04-12-02
資產: 5001383 金幣
發短訊息給 速龍

請問點收佢地錢錢呀~~???
速龍離線中   回覆時引用此文章
舊 2014-08-21, 07:08 PM   #4
總版主 男

發短訊息給 cybergrasses 發 ICQ 訊息給 cybergrasses 發 MSN 訊息給 cybergrasses

引用:
作者: 速龍

警示姐... 多數呢類野, 可以民事架嘛.. 唔係咩

cybergrasses的自我介紹打從十八後,我的個人理念係 : 千金散盡還復來

吃得苦中苦
嗒糖易過人

舊 2014-08-22, 09:30 AM   #5
資深會員 男

Trunks的頭像

註冊日期: 05-04-19
資產: 48826 金幣
發短訊息給 Trunks 發 ICQ 訊息給 Trunks 發 MSN 訊息給 Trunks 發Yahoo!訊息給 Trunks

引用:
作者: 速龍
可以,好像以前香港政府(某高官)話,睇香港鹹網,用VISA"
我以前上一個(三餐)鹹壇要入數目,可是入數目一個月之後,執咗"~!!!
畀人壇主吞錢"~!崑錢~!!唔係永久性感.
咁~依個CU-Easy,咁鬼靜態"?
有冇鹹Video?鹹圖片?
你地以前個分流論壇有圖片~喎,,?
執咗"~!!!
Cu-easy有冇靚女聚會呢"???
有冇會員入數目畀你地"呢"?

Cu-easy又是否永久"?好像香港ID"?
有用咩"???
Trunks離線中   回覆時引用此文章
舊 2014-08-23, 11:48 AM   #6
團長 女

LEGO的頭像

註冊日期: 04-12-08
資產: 1186170 金幣
發短訊息給 LEGO

可唔可以講同做d實際少少, 可行少少既野
你都代表緊cu架

LEGO的自我介紹慢慢的,長大了,卻感覺變沉默了;
懂得多了,卻不快樂了⋯
LEGO離線中   回覆時引用此文章
舊 2014-08-24, 01:48 AM   #7
總版主 男

唉.......... 唔好滿腦子情色

吃得苦中苦
嗒糖易過人

主題工具 搜尋本主題

進階搜尋
顯示模式 對此主題評分
對此主題評分:

發文章規則