會員登入
 用戶名:
 密 碼:
忘記密碼 忘記密碼   免費註冊 免費註冊  

CUeasy 討論區

位置 > 文化時事 > 金錢世界 > 大家估下31/12 恆指係幾多點收市??

主題工具 分享
舊 2008-12-22, 02:30 PM   #1
普通會員 男

kelvinwww的頭像

註冊日期: 08-12-19
資產: 28 金幣
發短訊息給 kelvinwww
Icon4 大家估下31/12 恆指係幾多點收市??

i believe around 13000 - 13500
kelvinwww離線中   回覆時引用此文章
舊 2008-12-22, 04:16 PM   #2
中級長老 男

henrychu820405的頭像

註冊日期: 06-12-26
資產: 3392 金幣
發短訊息給 henrychu820405 發 ICQ 訊息給 henrychu820405 發 MSN 訊息給 henrychu820405
預設 回覆: 大家估下31/12 恆指係幾多點收市??

得返果幾日~~~圖就雙頂中~~
個市太難講,一日唔知一日事~~
估唔到~~hoho估到我就唔放貨啦啦啦~~~~

樓主比左個點數出來,不如再分析下原因和睇法好?

henrychu820405的自我介紹畫人畫虎難畫骨。知人口面不知心
henrychu820405離線中   回覆時引用此文章
舊 2008-12-24, 02:38 PM   #3
普通會員 男

cause的頭像

註冊日期: 08-12-06
資產: 0 金幣
發短訊息給 cause 發 MSN 訊息給 cause

而家咁嘅環境..恆指時不時升跌過千..
好難估佢咩走勢...
但我覺得萬四點應該都有支持...
cause離線中   回覆時引用此文章
舊 2008-12-24, 04:02 PM   #4
本站網主 男

admin的頭像

註冊日期: 04-11-03
資產: 37850 金幣
發短訊息給 admin 發 MSN 訊息給 admin

引用:
作者: kelvinwww
i believe around 13000 - 13500

今日收報 14184, 星期一就結算, 個勢似做低多, 假期前例牌又成交少, 13500 都唔奇!
admin離線中   回覆時引用此文章
舊 2008-12-25, 05:09 PM   #5
普通會員 男

poh991303的頭像

註冊日期: 08-12-13
資產: 107 金幣
發短訊息給 poh991303 發 MSN 訊息給 poh991303

一定係下晝四點收市,我可以好肯定!
poh991303離線中   回覆時引用此文章
舊 2008-12-26, 01:14 AM   #6
中級長老 男

henrychu820405的頭像

註冊日期: 06-12-26
資產: 3392 金幣
發短訊息給 henrychu820405 發 ICQ 訊息給 henrychu820405 發 MSN 訊息給 henrychu820405

引用:
作者: poh991303
一定係下晝四點收市,我可以好肯定!
仲有勁假時段呢~~~~

henrychu820405的自我介紹畫人畫虎難畫骨。知人口面不知心
henrychu820405離線中   回覆時引用此文章
舊 2008-12-26, 09:46 AM   #7
高級會員 男

dardar0323的頭像

註冊日期: 07-08-11
資產: 1814 金幣
發短訊息給 dardar0323 發 MSN 訊息給 dardar0323

Not sure will have January effect next year...

dardar0323的自我介紹宅男一個
dardar0323離線中   回覆時引用此文章
舊 2008-12-27, 07:08 PM   #8
中級會員 男

ykm620的頭像

註冊日期: 05-05-23
資產: 60 金幣
發短訊息給 ykm620 發 MSN 訊息給 ykm620 發Yahoo!訊息給 ykm620

小心d啦呢個市!!
ykm620離線中   回覆時引用此文章
舊 2008-12-29, 07:16 PM   #9
高級會員 男

hopeYIU的頭像

註冊日期: 07-08-06
資產: 466 金幣
發短訊息給 hopeYIU 發 MSN 訊息給 hopeYIU

假期前成交量小~~~

我諗如果去到14000樓下會有人接貨~~~~~~~
支持點係14000點...
hopeYIU離線中   回覆時引用此文章
舊 2008-12-30, 08:30 PM   #10
貴賓會員 女

vivian0111的頭像

註冊日期: 06-11-03
資產: 7354 金幣
發短訊息給 vivian0111

引用:
作者: hopeYIU
假期前成交量小~~~

我諗如果去到14000樓下會有人接貨~~~~~~~
支持點係14000點...
下~~你都有玩股票咩?

vivian0111的自我介紹再煩,也別忘微笑;
再急,也要注意語氣;
再苦,也別忘堅持;
再累,也要愛自己。
vivian0111離線中   回覆時引用此文章

主題工具 搜尋本主題