會員登入
 用戶名:
 密 碼:
忘記密碼 忘記密碼   免費註冊 免費註冊  

CUeasy 討論區

位置 > 文化時事 > 金錢世界 > 最離奇賺 $$$$ 生意!!

主題工具 分享
舊 2006-11-12, 10:20 AM   #41
榮譽會員 男

tssg的頭像

註冊日期: 06-09-15
資產: 14665 金幣
發短訊息給 tssg
預設 回覆: 最離奇賺 $$$$ 生意!!

引用:
作者: 人王
係呀, 我會做宣傳先........
你都好有生意頭腦.

tssg的自我介紹If you catch yourself "killing time",
think of it as "stealing from yourself and your family".

11/11 買 Accelerate. (delayed)
14/11 羅 Refund.

"Do today what others won't, so that you can live tomorrow how others can't"

"You have not because you ask not."

http://www.gatsby.jp/tv/index.html

http://hk.myblog.yahoo.com/angel-heart/archive?l=f&id=10

http://www.imdb.com/title/tt0407887/quotes
tssg離線中   回覆時引用此文章
舊 2006-11-12, 10:23 AM   #42
中級長老 男

人王的頭像

註冊日期: 04-12-10
資產: 402564 金幣
發短訊息給 人王 發 MSN 訊息給 人王

引用:
作者: tssg
你都好有生意頭腦.

多謝.......我要搵好多錢呀.....
人王離線中   回覆時引用此文章
舊 2007-06-01, 12:43 PM   #43
初級長老 男

koala0824的頭像

註冊日期: 07-04-23
資產: 7601 金幣
發短訊息給 koala0824

想不到CU 裡面都有高手。

koala0824的自我介紹有一千萬就可以退休
有無好介紹?
koala0824離線中   回覆時引用此文章
舊 2007-06-02, 01:18 AM   #44
中級會員 女

elaine0516的頭像

註冊日期: 07-04-15
資產: 323 金幣
發短訊息給 elaine0516

引用:
作者: koala0824
想不到CU 裡面都有高手。
你咪係其中之中<--koala.0824.
elaine0516離線中   回覆時引用此文章
舊 2007-06-02, 07:10 PM   #45
初級長老 男

koala0824的頭像

註冊日期: 07-04-23
資產: 7601 金幣
發短訊息給 koala0824

引用:
作者: elaine0516
你咪係其中之中<--koala.0824.

elaine, 賺 $$$$ 我唔叻﹐因為我無去搏﹐
有時諗讀書叻唔係一定叻﹐讀左學位反而被它限制左。走唔出呢一行。
肯動腦筋既人就會賺到錢﹐好似elaine 你都好叻﹐我就做唔到啦。

koala0824的自我介紹有一千萬就可以退休
有無好介紹?
koala0824離線中   回覆時引用此文章
舊 2007-08-12, 04:25 PM   #46
普通會員 男

dannmaio的頭像

註冊日期: 07-05-05
資產: 0 金幣
發短訊息給 dannmaio

thx~~
dannmaio離線中   回覆時引用此文章
舊 2007-08-12, 04:26 PM   #47
普通會員 男

dannmaio的頭像

註冊日期: 07-05-05
資產: 0 金幣
發短訊息給 dannmaio

thx~~`
dannmaio離線中   回覆時引用此文章
舊 2009-01-02, 09:19 PM   #48
中級長老 男

henrychu820405的頭像

註冊日期: 06-12-26
資產: 3392 金幣
發短訊息給 henrychu820405 發 ICQ 訊息給 henrychu820405 發 MSN 訊息給 henrychu820405

之前都無睇過,得閒入左來睇一睇,又真係好正好得意,
唔知香港有幾多個e d 賣垃圾的人呢~~^^

henrychu820405的自我介紹畫人畫虎難畫骨。知人口面不知心
henrychu820405離線中   回覆時引用此文章

主題工具 搜尋本主題

進階搜尋
顯示模式 對此主題評分
對此主題評分:

發文章規則
不可以發表新主題
不可以回覆主題
不可以上傳附件
不可以編輯您的文章

BBCode開啟
[IMG]代碼開啟