會員登入
 用戶名:
 密 碼:
忘記密碼 忘記密碼   免費註冊 免費註冊  

CUeasy 討論區

位置 > 吹水講場 > 寵物情緣 > 示範短片:狗狗清潔耳仔及清潔牙齒及吱肛門線

主題工具 分享
舊 2006-09-13, 12:32 PM   #1
團長 女

toby1023的頭像

註冊日期: 05-01-31
資產: 5000858 金幣
發短訊息給 toby1023
Icon14 示範短片:狗狗清潔耳仔及清潔牙齒及吱肛門線

清潔耳仔示範短片按此
http://www.peteducation.com/categor...?cls=2&cat=2011

清潔牙齒示範短片
http://www.peteducation.com/categor...?cls=2&cat=2012

狗狗吱肛門線
http://s61.photobucket.com/albums/h...nt=M4V07530.flv

唧肛門腺,是因為要把狗狗積聚於肛門腺內之分泌物擠出...
若果積聚時間過久,有機會令狗狗的肛門腺發炎,好痛架....
但是並不是每隻動物也需要唧,因為有些狗狗會經大便一起排出...
所以,當你唧肛門腺,而设有分泌物擠出時,原因有:-
(1) 你唧錯位...
(2) 已經唧清,再等下次沖凉時唧下有冇...
(3) 狗狗的分泌物已經大便自然排出...

另外,通常我們是等狗狗沖凉時唧肛門腺,
因為一來有異味,二來有些狗的分泌物是噴出來的,
所以各位當唧肛門腺時,千萬不要將頭"烘"得太接近狗狗的肛門啊!!

toby1023的自我介紹CU 奇人千奇百怪,唔做會員認真嘥晒...

(以下係CU多年來怪K人仕榜,排名不分先後)

(1)天水圍低B版李小龍
(2)要女唔要仔既咸濕運動選手
(3)女版歐錦棠之十大索女
(4)滿口聖經又要招ONS既淫賤亞伯
(5)REMEMBER...一人分析兩個既思覺失調陽光先生
(6)攬住碌蔗"趙"完鬆既超級國寶
(7)供屋可以養四隻大狗既癲狂大話男
(8)衰左可以再衰重色輕友越大越學壞既排毒小姐
(9)樣貌出神入化口不擇言既哨牙非人
(10)你隻手臭唔臭既青山低B男
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

歡迎各大大提供人名表~~謝謝~~XD

此文章於 2006-09-13 03:41 PM 被 Cegg妹妹 編輯.
toby1023離線中   +80 金幣 回覆時引用此文章
舊 2006-09-13, 02:42 PM   #2
團長 女

toby1023的頭像

預設 回覆: 示範短片:狗狗清潔耳仔及清潔牙齒

推一推先...

toby1023的自我介紹CU 奇人千奇百怪,唔做會員認真嘥晒...

toby1023離線中   回覆時引用此文章
舊 2006-09-13, 03:29 PM   #3
榮譽會員 女

維珍妮亞的頭像

註冊日期: 04-12-03
資產: 976 金幣
發短訊息給 維珍妮亞
預設 回覆: 示範短片:狗狗清潔耳仔及清潔牙齒及吱肛門線

哇...好有難度,我一掂親佢個口佢實以為我同佢玩,唔會坐定定比我掂架...

好難幫佢刷牙.....

維珍妮亞的自我介紹我 不 知 道 該 用 甚 麼 言 語 表 達 我 愛 你 ,
你 在 我 心 目 中 是 獨 一 無 二 的 ,
在 這 一 刻 , 除 了 你 , 我 還 可 以 對 誰 在 說 情 話 ?
還 可 以 拉 誰 的 手 在 街 上 跑 ?
還 可 以 享 受 誰 的 吻 ?
還 可 以 擁 著 誰 睡 覺 ?
還 可 以 在 夢 中 掛 念 誰 ?
還 可 以 期 待 跟 誰 有 將 來 ?
世 界 上 的 男 人 , 在 我 心 目 中 , 只 分 成 兩 類 ,
第 一 類 是 我 不 愛 的 , 有 好 幾 億 人 ;
第 二 類 是 我 深 愛 的 , 就 只 有 你 一 個 。
維珍妮亞離線中   回覆時引用此文章
舊 2006-09-13, 03:31 PM   #4
團長 女

toby1023的頭像

引用:
作者: 維珍妮亞
哇...好有難度,我一掂親佢個口佢實以為我同佢玩,唔會坐定定比我掂架...

好難幫佢刷牙.....
放佢上"木台"到整會唔會好d啊

舊 2006-09-13, 03:41 PM   #5
團長 女

Cegg妹妹的頭像

註冊日期: 04-12-01
資產: 817955 金幣
發短訊息給 Cegg妹妹

好好,如果個畫面大d或有埋中文版同貓貓版仲好,嘻!

Cegg妹妹的自我介紹 

當初我們都流淚…

到現在,
   卻淡淡的說再見…

那種痛是聽不見、看不到…
   深深的打入心臟…

Cegg妹妹離線中   回覆時引用此文章
舊 2006-09-13, 03:46 PM   #6
團長 女

toby1023的頭像

引用:
作者: Cegg妹妹
好好,如果個畫面大d或有埋中文版同貓貓版仲好,嘻!
Broadband (300 kbps)個畫面會大d啊~

貓貓呢~~等我搵搵有無先

嘩~~加左好多分啊~~

舊 2006-09-13, 03:48 PM   #7
團長 女

Cegg妹妹的頭像

引用:
作者: toby1023
Broadband (300 kbps)個畫面會大d啊~

貓貓呢~~等我搵搵有無先

其實點解要清肛門線呢?等寵物乾淨d?
我見寵物店都有呢個服務幫貓貓做啊!

Cegg妹妹的自我介紹 

當初我們都流淚…

到現在,
   卻淡淡的說再見…

深深的打入心臟…

舊 2006-09-13, 03:49 PM   #8
團長 女

toby1023的頭像

引用:
其實點解要清肛門線呢?等寵物乾淨d?
我見寵物店都有呢個服務幫貓貓做啊!
嗚嗚嗚~~cegg唔睇字啊~~上面講左囉曳曳呀你

舊 2006-09-13, 04:06 PM   #9
團長 女

Cegg妹妹的頭像

引用:
嗚嗚嗚~~cegg唔睇字啊~~上面講左囉曳曳呀你

係喎,睇左片冇睇字@@
因我只見到個人係咁o即狗狗d便便出黎,嘻

Cegg妹妹的自我介紹 

當初我們都流淚…

到現在,
   卻淡淡的說再見…

深深的打入心臟…

舊 2006-09-13, 04:12 PM   #10
團長 女

toby1023的頭像

引用:
係喎,睇左片冇睇字@@
因我只見到個人係咁o即狗狗d便便出黎,嘻
嘻嘻~~

其實真係好鬼好鬼好好好臭~係有一種好好好好鬼腥既味所以如果長期排唔出真係發炎時佢除左痛重會好好好好好臭

舊 2006-12-20, 01:16 AM   #11
中級會員 男

macgyer的頭像

註冊日期: 06-12-12
資產: 221 金幣
發短訊息給 macgyer

Thanks for sharing
macgyer離線中   回覆時引用此文章
舊 2007-02-07, 02:54 PM   #12
普通會員 女

獨樂樂的頭像

註冊日期: 07-02-05
資產: 1104 金幣
發短訊息給 獨樂樂

唔該我隻芝娃娃八個月大咁要唔要吱肛門線呢???

獨樂樂的自我介紹難以形容^____^咁我一定係乖乖女
獨樂樂離線中   回覆時引用此文章
舊 2007-06-23, 04:16 PM   #13
普通會員 女

Roye的頭像

註冊日期: 07-04-04
資產: 21 金幣
發短訊息給 Roye
Icon15 回覆: 示範短片:狗狗清潔耳仔及清潔牙齒及吱肛門線

thanks....

Roye的自我介紹我好想識多d朋友仔~~
希望同有緣既妳/你做fds
我本身係一個好被動既人
只是對一些不熟的朋友.
好鐘意熱鬧..多d人開心d a ma~~
想識番個男朋友仔呀~~~
 我的日記。私家Blog:
http://hk.myblog.yahoo.com/
Roye離線中   回覆時引用此文章
舊 2008-01-19, 10:13 PM   #14
普通會員 男

imjaunty的頭像

註冊日期: 08-01-19
資產: 0 金幣
發短訊息給 imjaunty

Very useful~~thx~~~
引用:
清潔耳仔示範短片按此
http://www.peteducation.com/categor...?cls=2&cat=2011

清潔牙齒示範短片
http://www.peteducation.com/categor...?cls=2&cat=2012

狗狗吱肛門線
http://s61.photobucket.com/albums/h...nt=M4V07530.flv

唧肛門腺,是因為要把狗狗積聚於肛門腺內之分泌物擠出...
若果積聚時間過久,有機會令狗狗的肛門腺發炎,好痛架....
但是並不是每隻動物也需要唧,因為有些狗狗會經大便一起排出...
所以,當你唧肛門腺,而设有分泌物擠出時,原因有:-
(1) 你唧錯位...
(2) 已經唧清,再等下次沖凉時唧下有冇...
(3) 狗狗的分泌物已經大便自然排出...

另外,通常我們是等狗狗沖凉時唧肛門腺,
因為一來有異味,二來有些狗的分泌物是噴出來的,
所以各位當唧肛門腺時,千萬不要將頭"烘"得太接近狗狗的肛門啊!!
imjaunty離線中   回覆時引用此文章
舊 2008-01-29, 10:06 PM   #15
普通會員 男

kakuann的頭像

註冊日期: 08-01-29
資產: -370 金幣
發短訊息給 kakuann

多謝分響!
kakuann離線中   回覆時引用此文章
舊 2008-02-18, 10:07 AM   #16
普通會員 女

hyps的頭像

註冊日期: 08-02-15
資產: 9 金幣
發短訊息給 hyps
Icon24 回覆: 示範短片:狗狗清潔耳仔及清潔牙齒及吱肛門線

Thanks for your share! 我隻狗狗掂親佢個口都一樣以為我同佢玩,唔會坐定定比我掂!
hyps離線中   回覆時引用此文章
舊 2008-04-19, 04:47 PM   #17
普通會員 女

Cathyin1410的頭像

註冊日期: 08-04-19
資產: 15 金幣
發短訊息給 Cathyin1410
Icon15 回覆: 示範短片:狗狗清潔耳仔及清潔牙齒及吱肛門線

goood !!!!!!thanks for sharing, lov it. Very useful , I've a doggy tooo!!!!!!!
Cathyin1410離線中   回覆時引用此文章
舊 2008-06-19, 02:31 PM   #18
普通會員 男

註冊日期: 08-06-19
資產: -12 金幣
發短訊息給 lilylai26199366
Icon45 回覆: 示範短片:狗狗清潔耳仔及清潔牙齒及吱肛門線

You are very silly!
lilylai26199366離線中   回覆時引用此文章
舊 2008-08-28, 11:16 PM   #19
初級會員 女

angel214的頭像

註冊日期: 08-08-23
資產: 0 金幣
發短訊息給 angel214 發 MSN 訊息給 angel214

唔該哂你呢
angel214離線中   回覆時引用此文章
舊 2009-04-23, 04:28 AM   #20
普通會員 女

bbtong的頭像

註冊日期: 08-02-25
資產: 45 金幣
發短訊息給 bbtong

條link 死左呀 ><
去唔到嚟睇