會員登入
 用戶名:
 密 碼:
忘記密碼 忘記密碼   免費註冊 免費註冊  

CUeasy 討論區

位置 > 會員通訊 > 網主部落 > 《Hello》 by Lionel Richie

主題工具 分享
舊 2010-08-25, 06:03 PM   #1
本站網主 男

admin的頭像

註冊日期: 04-11-03
資產: 37850 金幣
發短訊息給 admin 發 MSN 訊息給 admin
Icon9 《Hello》 by Lionel Richie

好正 ~ Lionel Richie 既一首舊歌《Hello》就唱出了我心底裡面既所有說話!

I've been alone with you inside my mind

And in my dreams I've kissed your lips a thousand times

I sometimes see you pass outside my door

Hello, is it me you're looking for?

I can see it in your eyes

I can see it in your smile

You're all I've ever wanted,

and my arms are open wide

'Cause you know just what to say

And you know just what to do

And I want to tell you so much,

I love you ...

I long to see the sunlight in your hair

And tell you time and time again how much I care

Sometimes I feel my heart will overflow

Hello, I've just got to let you know

'Cause I wonder where you are

And I wonder what you do

Are you somewhere feeling lonely,

or is someone loving you?

Tell me how to win your heart

For I haven't got a clue

But let me start by saying,

I love you ...

Hello, is it me you're looking for?

'Cause I wonder where you are

And I wonder what you do

Are you somewhere feeling lonely or is someone loving you?

Tell me how to win your heart

For I haven't got a clue

But let me start by saying ...

I love you!

MTV:
http://www.youtube.com/watch?v=8THYQkyxZMw

admin的自我介紹Welcome to CUeasy.com

此文章於 2010-08-27 03:45 PM 被 admin 編輯.
admin離線中   回覆時引用此文章
舊 2010-08-25, 10:05 PM   #2
普通會員 男

註冊日期: 07-01-20
資產: 15 金幣
發短訊息給 nenge 發 MSN 訊息給 nenge 發送 QQ 消息給 nenge
預設 回覆: Hello

失恋?~~~~~~~~~~·
nenge離線中   回覆時引用此文章
舊 2010-08-27, 03:48 PM   #3
本站網主 男

admin的頭像

引用:
作者: nenge
失恋?~~~~~~~~~~·

無戀過又點失 ?

admin的自我介紹Welcome to CUeasy.com

舊 2010-08-28, 01:29 PM   #4
中級會員 男

aguafria的頭像

註冊日期: 09-11-28
資產: 105 金幣
發短訊息給 aguafria 發 MSN 訊息給 aguafria
預設 回覆: 《Hello》 by Lionel Richie

听 Lionel Richie 听麻E 首

Say you say me

say it together, but eventually

aguafria的自我介紹不愛我不愛
aguafria離線中   回覆時引用此文章
舊 2010-08-28, 09:45 PM   #5
榮譽會員 男

空白的相片的頭像

註冊日期: 10-02-18
資產: 1138 金幣
發短訊息給 空白的相片 發 MSN 訊息給 空白的相片
預設 回覆: 《Hello》 by Lionel Richie

見番舊相好呀?

空白的相片的自我介紹繼續努力創作, 創作這名為人生的著作
空白的相片離線中   回覆時引用此文章
舊 2010-08-29, 01:48 AM   #6
本站網主 男

admin的頭像

引用:
作者: aguafria
听 Lionel Richie 听麻E 首

Say you say me

say it together, but eventually

你太後生 la, 記錯歌詞 ~ 應該係 Say you, say me. Say it together, naturally!

A voice was crying out
As we go down life's lonesome highway
Seems the hardest thing to do is to find a friend or two

舊 2010-08-29, 01:53 AM   #7
本站網主 男

admin的頭像

引用:
作者: 空白的相片
見番舊相好呀?

好明顯呢首歌唔係講見番舊相好

舊 2010-08-29, 04:24 PM   #8
中級長老 男

註冊日期: 04-12-01
資產: 83132 金幣
發短訊息給 我乃狂

引用:
作者: admin
無戀過又點失 ?
快d 0係CU 度揀返個la!!

我乃狂的自我介紹許多深宵兩點鐘, 睡眼醒鬆輾轉反側蔓延頭痛........
我乃狂離線中   回覆時引用此文章
舊 2010-08-31, 11:42 AM   #9
本站網主 男

admin的頭像

引用:
作者: 我乃狂
快d 0係CU 度揀返個la!!

CU 小妹妹比較多, 我見到徵友既都只係18、22, 連16也有 ...... 我呢 d 適婚既年紀好難揀喎, 留俾 d 後生仔啦

舊 2010-08-31, 03:55 PM   #10
榮譽會員 男

空白的相片的頭像

咁好留比我地d後生既...
不過我都係抱觀望態度...
或許呢d野整定...要黎的時候就會黎...
要做的 大概平常心就ok (希望係咁啦 汗)

舊 2010-08-31, 10:28 PM   #11
本站網主 男

admin的頭像

引用:
作者: 空白的相片
咁好留比我地d後生既...
不過我都係抱觀望態度...
或許呢d野整定...要黎的時候就會黎...
要做的 大概平常心就ok (希望係咁啦 汗)

我都唔想留俾你地 ga, d 小妹妹嫌我老咁有咩計 ?!

舊 2010-09-01, 11:44 AM   #12
榮譽會員 男

空白的相片的頭像

引用:
我都唔想留俾你地 ga, d 小妹妹嫌我老咁有咩計 ?!
唔係既 有D人越老越殺食既 木村算唔算係人板 就快38歲(噗)

舊 2010-09-02, 12:01 AM   #13
中級會員 男

aguafria的頭像

註冊日期: 09-11-28
資產: 105 金幣
發短訊息給 aguafria 發 MSN 訊息給 aguafria

唉...我覺得E句岩FEEL D

引用:
你太後生 la, 記錯歌詞 ~ 應該係 Say you, say me. Say it together, naturally!

A voice was crying out
As we go down life's lonesome highway
Seems the hardest thing to do is to find a friend or two

aguafria的自我介紹不愛我不愛
aguafria離線中   回覆時引用此文章

主題工具 搜尋本主題

進階搜尋
顯示模式 對此主題評分
對此主題評分:

發文章規則
不可以發表新主題
不可以回覆主題
不可以上傳附件
不可以編輯您的文章

BBCode開啟