會員登入
 用戶名:
 密 碼:
忘記密碼 忘記密碼   免費註冊 免費註冊  

CUeasy 討論區

位置 > 徵友區 > 私人聚會 > 星期5晚有無人想出旺角食放題噶?

主題工具 分享
舊 2012-04-25, 12:30 AM   #1
貴賓會員 女

MandyM的頭像

註冊日期: 07-03-18
資產: 880 金幣
發短訊息給 MandyM 發送 QQ 消息給 MandyM
預設 星期5晚有無人想出旺角食放題噶?

6月有無人想食放題噶?
5人以上95折...多多支持!
好想食放題,多d人熱鬧d!(地點可能會在兆萬)
食野+識朋友
本人26歲(太細個溝通唔來,驚食無滋味)

請踴躍留言,多謝各位叔伯兄弟。小姐

MandyM的自我介紹 ● .、☆.σ囿d".嘢..遗忘゛咗.ɑ。
ε﹎゛.◇.可能係另外噎緞幸福嘅開始.﹏﹖

無msn,只有facebook或whatsapp
各位請不要再問我有無msn或加msn了,我再講多一千幾百次我都係無。

此文章於 2012-05-29 12:06 PM 被 MandyM 編輯.
MandyM離線中   回覆時引用此文章
舊 2012-04-25, 12:33 AM   #2
貴賓會員 女

MandyM的頭像

預設 回覆: 星期5晚有無人想出旺角食放題噶?

引用:
作者: MandyM
4月27號星期5,9點左右食
星期5晚有無人想出旺角食放題噶?
食野+識朋友

MandyM的自我介紹 ● .、☆.σ囿d".嘢..遗忘゛咗.ɑ。

各位請不要再問我有無msn或加msn了,我再講多一千幾百次我都係無。
舊 2012-04-25, 09:04 PM   #3
資深會員 男

孤苦伶仃的頭像

註冊日期: 07-05-25
資產: 1989 金幣
發短訊息給 孤苦伶仃 發Yahoo!訊息給 孤苦伶仃 發送 QQ 消息給 孤苦伶仃
Icon49 回覆: 星期5晚有無人想出旺角食放題噶?

你D活動冇一個搞成

孤苦伶仃的自我介紹看看我 為了妳寫的溫柔 妳怎麼不懂 怎麼不曾懂
想要忘記 一切的一切 想要認清 所有的所有
想要愛妳 或許不真實 想要有妳 或許不可能
想要等妳 或許不長久
至少 你讓我擁有一篇快樂!!
孤苦伶仃離線中   回覆時引用此文章
舊 2012-04-26, 11:54 PM   #4
貴賓會員 女

MandyM的頭像

引用:
作者: 孤苦伶仃
你D活動冇一個搞成

米就系,我甘黑噶!嗚嗚嗚...無人so,好慘啊

舊 2012-04-27, 08:40 PM   #5
資深會員 男

孤苦伶仃的頭像

發短訊息給 孤苦伶仃 發Yahoo!訊息給 孤苦伶仃 發送 QQ 消息給 孤苦伶仃

引用:
米就系,我甘黑噶!嗚嗚嗚...無人so,好慘啊

哈哈,你D活動我有報名!可惜到依家都識你五到!

孤苦伶仃的自我介紹看看我 為了妳寫的溫柔 妳怎麼不懂 怎麼不曾懂
想要等妳 或許不長久
舊 2012-04-28, 12:23 AM   #6
中級會員 男

MaxT的頭像

註冊日期: 09-07-24
資產: 509 金幣
發短訊息給 MaxT

oh~~~ 岩岩先見到~~~
唔係一齊去... sosad~~~~

MaxT的自我介紹宅仔 : 美劇 健身 電玩

另外本人有售銀器,玉石,水晶飾品
歡迎批發及零售。
自設廠房, 有興趣pm我, 設網上商店。
MaxT離線中   回覆時引用此文章
舊 2012-04-30, 12:11 AM   #7
高級會員 女

rinyan的頭像

註冊日期: 07-07-17
資產: 1305 金幣
發短訊息給 rinyan 發 MSN 訊息給 rinyan 發Yahoo!訊息給 rinyan

我OK啊^^

rinyan的自我介紹*討厭心有人的自己 討厭他心没有我的人*
*討厭再去在意人的一舉一動*
*很想躲回我的井裡~呱呱*
*一上黎就發現....我太傻=_=*

*無相唔回*
*無用MSN好耐,加我都無用啦~*
rinyan離線中   回覆時引用此文章
舊 2012-05-02, 02:12 PM   #8
貴賓會員 女

MandyM的頭像

甘不如再搞過一個拉。6號得唔得啊?

舊 2012-05-02, 07:57 PM   #9
普通會員 男

RALAN84的頭像

註冊日期: 11-05-27
資產: 0 金幣
發短訊息給 RALAN84
Icon19 回覆: 星期5晚有無人想出旺角食放題噶?

引用:
甘不如再搞過一個拉。6號得唔得啊?
借問先咩係放題
RALAN84離線中   回覆時引用此文章
舊 2012-05-02, 08:03 PM   #10
資深會員 男

孤苦伶仃的頭像

Icon51 回覆: 星期5晚有無人想出旺角食放題噶?

哈哈,係去先好講

想要等妳 或許不長久
舊 2012-05-03, 12:03 AM   #11
貴賓會員 女

MandyM的頭像

引用:
哈哈,係去先好講

夠人先去到兼便d噶?
我同你2個去無用噶...

舊 2012-05-03, 12:04 AM   #12
貴賓會員 女

MandyM的頭像

引用:
作者: RALAN84
借問先咩係放題

米即系任食咯,間鋪賣咩我地米食咩咯 ...你有無興趣先

舊 2012-05-03, 01:28 AM   #13
普通會員 男

RALAN84的頭像

註冊日期: 11-05-27
發短訊息給 RALAN84

引用:
米即系任食咯,間鋪賣咩我地米食咩咯 ...你有無興趣先
好牙~~約個時間來~
RALAN84離線中   回覆時引用此文章
舊 2012-05-05, 03:44 AM   #14
LHS
普通會員 男

LHS的頭像

註冊日期: 11-08-22
發短訊息給 LHS 發 MSN 訊息給 LHS

想黎但果日唔得閒
LHS離線中   回覆時引用此文章
舊 2012-05-05, 05:25 PM   #15
普通會員 女

fatfat123的頭像

註冊日期: 11-12-20
發短訊息給 fatfat123

引用:
作者: LHS
想黎但果日唔得閒

提議唔錯 ^_^

fatfat123的自我介紹我只是一個普通, 又點肥既女子, 樣子普通o 短髮

** 已婚人士 & 只想有sex 既人, 唔好搔擾我o
fatfat123離線中   回覆時引用此文章
舊 2012-05-05, 06:18 PM   #16
資深會員 男

孤苦伶仃的頭像

又槁五成,,,

想要等妳 或許不長久
舊 2012-05-05, 08:05 PM   #17
貴賓會員 女

MandyM的頭像

引用:
又槁五成,,,

你揾一个朋友,我揾2个
甘米去得成咯

舊 2012-05-18, 09:18 AM   #18
普通會員 女

卡洛兒的頭像

註冊日期: 11-08-29
發短訊息給 卡洛兒

引用:
5月20或27號星期日晚有無人想出旺角食放題噶?
食野+識朋友

halo 仲係咪搞呀?? 我27/5應該ok啵^^
卡洛兒離線中   回覆時引用此文章
舊 2012-05-18, 03:27 PM   #19
普通會員 男

siupower的頭像

註冊日期: 10-11-26
發短訊息給 siupower

何謂太細 20?.?
siupower離線中   回覆時引用此文章
舊 2012-05-18, 10:46 PM   #20
普通會員 男

GTR317的頭像

註冊日期: 12-05-16
發短訊息給 GTR317

選邊間 ???樓主

我有興趣
GTR317離線中   回覆時引用此文章

主題工具 搜尋本主題

進階搜尋
顯示模式 對此主題評分
對此主題評分:

發文章規則
不可以發表新主題
不可以回覆主題
不可以上傳附件
不可以編輯您的文章