會員登入
 用戶名:
 密 碼:
忘記密碼 忘記密碼   免費註冊 免費註冊  

CUeasy 討論區

位置 > 會員通訊 > 告示/意見 > CU 遊戲機中心新增10款小遊戲

主題工具 分享
舊 2006-04-17, 01:18 AM   #1
本站網主 男

admin的頭像

註冊日期: 04-11-03
資產: 37850 金幣
發短訊息給 admin 發 MSN 訊息給 admin
Icon52 CU 遊戲機中心新增10款小遊戲

終於有新遊戲啦!今日先加10款,明天再加過!
admin離線中   回覆時引用此文章
舊 2006-04-17, 03:08 AM   #2
中級長老 男

dickey的頭像

註冊日期: 05-07-02
資產: 4999997 金幣
發短訊息給 dickey
預設 回覆: CU 遊戲機中心新增10款小遊戲

玩百事波子機打左千幾萬冇紀錄又冇獎金ga??
dickey離線中   回覆時引用此文章
舊 2006-04-17, 03:14 AM   #3
初級長老 男

wyvernlee的頭像

註冊日期: 05-05-19
資產: 2205005 金幣
發短訊息給 wyvernlee
Icon26 回覆: CU 遊戲機中心新增10款小遊戲

wyvernlee的自我介紹My love 晚安 就別再為難
別管我會受傷
想問 體諒 我已經習慣
不然又能怎樣

這個城市太會說謊
愛情只是昂貴的櫥窗
沿路華麗燦爛 陳列甜美幻象
誰當真誰就上當

竟然以為你會不一樣
但憑什麼你要不一樣
因為寂寞太冷 虛構出的溫暖
沒理由能撐到天亮

以為能夠留你在身旁
但是誰肯留在誰身旁
一首情歌都比一個親吻更長
這就叫做好聚好散

別說你對我感到愧疚
別說你會永遠想念我
我很知道孤單這條路怎麼走
請你不要安慰我

My love 晚安 別放在心上
我只受了點傷 只是受了點傷
wyvernlee離線中   回覆時引用此文章
舊 2006-04-17, 03:36 AM   #4
中級長老 男

dickey的頭像

註冊日期: 05-07-02
資產: 4999997 金幣
發短訊息給 dickey

引用:
作者: wyvernlee

我又打番千幾萬啦你得幾十萬咁小
dickey離線中   回覆時引用此文章
舊 2006-04-17, 08:52 AM   #5
團長 女

toby1023的頭像

註冊日期: 05-01-31
資產: 5000858 金幣
發短訊息給 toby1023

智力無新games呀∼∼加多d個d啦∼∼我好鍾意玩個d啊

toby1023的自我介紹CU 奇人千奇百怪,唔做會員認真嘥晒...

(以下係CU多年來怪K人仕榜,排名不分先後)

(1)天水圍低B版李小龍
(2)要女唔要仔既咸濕運動選手
(3)女版歐錦棠之十大索女
(4)滿口聖經又要招ONS既淫賤亞伯
(5)REMEMBER...一人分析兩個既思覺失調陽光先生
(6)攬住碌蔗"趙"完鬆既超級國寶
(7)供屋可以養四隻大狗既癲狂大話男
(8)衰左可以再衰重色輕友越大越學壞既排毒小姐
(9)樣貌出神入化口不擇言既哨牙非人
(10)你隻手臭唔臭既青山低B男
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

歡迎各大大提供人名表~~謝謝~~XD
toby1023離線中   回覆時引用此文章
舊 2006-04-17, 03:10 PM   #6
本站網主 男

admin的頭像

註冊日期: 04-11-03
資產: 37850 金幣
發短訊息給 admin 發 MSN 訊息給 admin

引用:
作者: toby1023
智力無新games呀∼∼加多d個d啦∼∼我好鍾意玩個d啊
較少!而且用少少 IQ 既 game 我也編了去技巧類!

再加 6 款小遊戲!
admin離線中   回覆時引用此文章
舊 2006-04-17, 03:23 PM   #7
團長 女

toby1023的頭像

引用:
作者: admin
較少!而且用少少 IQ 既 game 我也編了去技巧類!

再加 6 款小遊戲!
哦哦棋類呢咁希望第時有係啦

toby1023的自我介紹CU 奇人千奇百怪,唔做會員認真嘥晒...

舊 2006-04-17, 07:05 PM   #8
高級會員 男

莫邪的頭像

註冊日期: 04-12-01
資產: 14056 金幣
發短訊息給 莫邪
Icon14 回覆: CU 遊戲機中心新增10款小遊戲

棋類我都鍾意
莫邪離線中   回覆時引用此文章
舊 2006-04-17, 11:27 PM   #9
團長 女

LEGO的頭像

註冊日期: 04-12-08
資產: 1186170 金幣
發短訊息給 LEGO

o個個"扭扭擰擰"都唔知點既
明明玩到第3關
至少9千幾分啦
玩唔到落去,佢又唔郁
等到時間夠,佢又同我submit左做0分=.=
好多次都係咁

LEGO的自我介紹慢慢的,長大了,卻感覺變沉默了;
懂得多了,卻不快樂了⋯
LEGO離線中   回覆時引用此文章
舊 2006-04-18, 01:32 AM   #10
團長 女

toby1023的頭像

引用:
作者: LEGO
明明玩到第3關
至少9千幾分啦
玩唔到落去,佢又唔郁
好多次都係咁
係呀寠有時重係一開始就唔識郁呀

舊 2006-04-18, 03:49 PM   #11
普通會員 男

cubaby的頭像

註冊日期: 06-04-18
資產: 34 金幣
發短訊息給 cubaby

goodgoodgood~thx for share
cubaby離線中   回覆時引用此文章
舊 2006-04-18, 05:20 PM   #12
中級長老 女

clover_yoyo的頭像

註冊日期: 04-12-05
資產: 361152 金幣
發短訊息給 clover_yoyo 發 MSN 訊息給 clover_yoyo 發Yahoo!訊息給 clover_yoyo

ok...有時間會去玩玩

clover_yoyo的自我介紹醫院手術室工作.....
clover_yoyo離線中   回覆時引用此文章
舊 2006-04-18, 06:07 PM   #13
團長 女

LEGO的頭像

註冊日期: 04-12-08
資產: 1186170 金幣
發短訊息給 LEGO

引用:
作者: LEGO
明明玩到第3關
至少9千幾分啦
玩唔到落去,佢又唔郁
好多次都係咁
仲有呀
o個個咩"樹熊救兵",,第3關又係玩唔到既!!!

LEGO的自我介紹慢慢的,長大了,卻感覺變沉默了;
懂得多了,卻不快樂了⋯
LEGO離線中   回覆時引用此文章

主題工具 搜尋本主題

進階搜尋
顯示模式 對此主題評分
對此主題評分:

發文章規則
不可以發表新主題
不可以回覆主題
不可以上傳附件
不可以編輯您的文章