會員登入
 用戶名:
 密 碼:
忘記密碼 忘記密碼   免費註冊 免費註冊  

CUeasy 討論區

位置 > 分享特區 > 型男索女 > bonnie520520頭象係假呀,xd:!

主題工具 分享
舊 2010-08-30, 02:48 PM   #1
普通會員 男

asd741288的頭像

註冊日期: 10-08-30
資產: 32 金幣
發短訊息給 asd741288 發 MSN 訊息給 asd741288
預設 bonnie520520頭象係假呀,xd:!

asd741288離線中   回覆時引用此文章
舊 2010-08-30, 05:08 PM   #2
普通會員 女

易小妞的頭像

資產: 8 金幣
發短訊息給 易小妞
預設 回覆: bonnie520520頭象係假呀,xd:!

哈哈..我都知啦xD
易小妞離線中   回覆時引用此文章
舊 2010-08-30, 06:02 PM   #3
中級會員 男

FA830910的頭像

註冊日期: 09-03-26
資產: 48 金幣
發短訊息給 FA830910

無相都一件事,假相真係好撚9囉!

FA830910的自我介紹有邊個女仔可以同我拍拖呢,玩就唔好啦,我想穩定的呀...
FA830910離線中   回覆時引用此文章
舊 2010-08-31, 04:45 AM   #4
初級會員 女

孤獨的頭像

註冊日期: 08-05-04
資產: 333 金幣
發短訊息給 孤獨 發 MSN 訊息給 孤獨

引用:
作者: FA830910
無相都一件事,假相真係好撚9囉!

哈哈'說得對呀...假相既人真係好白痴既行為....

孤獨的自我介紹多次地真心付出-卻換來的只是欺騙的感覺!
是否真心都是一種錯呢?!
離離合合-徘徘徊徊-永遠也要這個定律嗎?!

→欺騙我的請離開§真心愛我的請接近←
孤獨離線中   回覆時引用此文章
舊 2010-08-31, 04:48 AM   #5
初級會員 女

孤獨的頭像

註冊日期: 08-05-04
資產: 333 金幣
發短訊息給 孤獨 發 MSN 訊息給 孤獨

其實我都唔明白點解啲女仔咁喜歡用假相嫁..無相味無相囉..
樣衰味樣衰囉(好似我咁樣衰都用番自己張相啦)
唔需要用假相去呃人地囉....
超唔Like啲人用假相..女仔係勁多會用假相反而男仔係少用....
用假相是否型啲-聰明啲....令啲既呢....?!

孤獨的自我介紹多次地真心付出-卻換來的只是欺騙的感覺!
是否真心都是一種錯呢?!
離離合合-徘徘徊徊-永遠也要這個定律嗎?!

→欺騙我的請離開§真心愛我的請接近←
孤獨離線中   回覆時引用此文章
舊 2010-08-31, 02:43 PM   #6
普通會員 男

發短訊息給 asd741288 發 MSN 訊息給 asd741288

可能佢個樣似豬扒咁柒...
舊 2010-08-31, 02:45 PM   #7
普通會員 男

男仔仲恐怖喎=.=
扮人妖都幾多下,唔講唔講,係呢個論壇有100個都有10係男人用女仔ac..
舊 2010-09-02, 02:40 PM   #8
中級會員 男

potterharry的頭像

註冊日期: 09-08-01
資產: 353 金幣
發短訊息給 potterharry 發 MSN 訊息給 potterharry

引用:
作者: asd741288
男仔仲恐怖喎=.=
扮人妖都幾多下,唔講唔講,係呢個論壇有100個都有10係男人用女仔ac..

呢度有咁多男仔用女仔相咁恐怖…
…話時話你又知?

potterharry的自我介紹就算生命只剩下最後一秒,我也願意留在你身邊……
potterharry離線中   回覆時引用此文章
舊 2010-09-02, 06:51 PM   #9
中級長老 男

步驚雲的頭像

註冊日期: 06-05-30
資產: 40289 金幣
發短訊息給 步驚雲

一早知.........

步驚雲的自我介紹本能驅使我制裁社會中的敗類

步驚雲離線中   回覆時引用此文章
舊 2010-09-16, 02:20 AM   #10
普通會員 男

jerrylommw的頭像

註冊日期: 10-08-27
資產: 52 金幣
發短訊息給 jerrylommw 發 MSN 訊息給 jerrylommw

男仔用女ACC 為D咩呢?....
jerrylommw離線中   回覆時引用此文章

主題工具 搜尋本主題

進階搜尋
顯示模式 對此主題評分
對此主題評分:

發文章規則
不可以發表新主題
不可以回覆主題
不可以上傳附件
不可以編輯您的文章

BBCode開啟
[IMG]代碼開啟