會員登入
 用戶名:
 密 碼:
忘記密碼 忘記密碼   免費註冊 免費註冊  

CUeasy 討論區

位置 > 徵友區 > 真心伴侶 > 想搵女朋友

主題工具 分享
舊 2005-11-18, 01:14 PM   #1
普通會員 男

yip1223的頭像

註冊日期: 05-01-02
資產: 1 金幣
發短訊息給 yip1223 發 MSN 訊息給 yip1223
Icon37 想搵女朋友

我想搵個真心對我好,關心我既女朋友呀!
yip1223離線中   回覆時引用此文章
舊 2005-11-19, 09:05 AM   #2
初級會員 女

michelle1808的頭像

註冊日期: 04-12-01
資產: 73 金幣
發短訊息給 michelle1808 發 ICQ 訊息給 michelle1808 發 MSN 訊息給 michelle1808
預設 回覆: 想搵女朋友

hihi~~~~

michelle1808的自我介紹我係一個好鐘意與人談天說地,
朋友都好喜歡同我分享心事,
一些開心與唔開心都會傾呀!
你地都可以同我傾下呀
可以add我icq or msn呀!!!
michelle1808離線中   回覆時引用此文章
舊 2005-11-19, 10:39 AM   #3
普通會員 男

yip1223的頭像

發短訊息給 yip1223 發 MSN 訊息給 yip1223

引用:
作者: michelle1808
hihi~~~~

halo.......nice to meet you ar!

yip1223的自我介紹其實我個人好簡單,只係想搵一個會對我好,會關心我既女朋友!呢d要求算唔算過份呀?但點解都咁難丫???

如果愛一個人可能三分鍾便可以了但要忘記一個人可能要用
上一輩子時間但就算和別人怎說忘記始終都是在自己心中永
遠都只能埋在心裡當被別人踏進或提到那禁區時候那種不開
心和孤獨感又再心頭上湧現了
如果一切是夢便好不再是一回事你只是一個美夢和童話
但到了真實時候便會覺得是一個傷心和不安的故事了
舊 2005-11-19, 06:38 PM   #4
初級會員 女

發短訊息給 michelle1808 發 ICQ 訊息給 michelle1808 發 MSN 訊息給 michelle1808

nice to meet you too ar~~
你做搵咩類型既gf呀

michelle1808的自我介紹我係一個好鐘意與人談天說地,
你地都可以同我傾下呀
舊 2005-11-20, 10:08 PM   #5
普通會員 男

yip1223的頭像

引用:
nice to meet you too ar~~
你做搵咩類型既gf呀

其實你介唔介意話我知你叫咩名呀?

我想搵咩類型既女朋友?
我唔會介意對方既外表,但佢一定要專一,
對我好,錫我,識關心我....
可能我會係一個唔細心,操心大意既男朋友,
但我都希望我既女朋友會識體諒我!
我咁既要求係咪會好難搵女朋友呀??

yip1223的自我介紹其實我個人好簡單,只係想搵一個會對我好,會關心我既女朋友!呢d要求算唔算過份呀?但點解都咁難丫???

舊 2005-11-21, 10:57 AM   #6
初級會員 女

引用:
作者: yip1223
其實你介唔介意話我知你叫咩名呀?

我想搵咩類型既女朋友?
我唔會介意對方既外表,但佢一定要專一,
對我好,錫我,識關心我....
可能我會係一個唔細心,操心大意既男朋友,
但我都希望我既女朋友會識體諒我!
我咁既要求係咪會好難搵女朋友呀??
咁你又介唔介意話比我知你叫咩名呀?
咁你以前既女朋友對你唔好咩?
咁我唸你要改善下你既唔細心,操心大意呀
你咪做事既時候細心d呀

你地都可以同我傾下呀
舊 2005-11-21, 11:29 AM   #7
中級會員 女

ka302wing的頭像

註冊日期: 04-12-14
資產: 359 金幣
發短訊息給 ka302wing 發 ICQ 訊息給 ka302wing 發 AIM 訊息給 ka302wing 發 MSN 訊息給 ka302wing

hihi~everybody

ka302wing的自我介紹唔知唔知,乜都唔知^^
ka302wing離線中   回覆時引用此文章
舊 2005-11-22, 10:59 AM   #8
普通會員 男

yip1223的頭像

引用:
咁你又介唔介意話比我知你叫咩名呀?
咁你以前既女朋友對你唔好咩?
咁我唸你要改善下你既唔細心,操心大意呀
你咪做事既時候細心d呀

當然可以啦,
我叫阿yip呀,nice to meet you!

其實我都想改善下架,
但係都要有女朋友係我身邊提醒我,
幾時做錯左?做d咩先可以令佢開心....
依家得我一個人我幾時做錯,幾時做岩都無人知啦!

舊 2005-11-22, 11:00 AM   #9
普通會員 男

yip1223的頭像

引用:
作者: ka302wing
hihi~everybody

halo......nice to meet you!

舊 2005-11-22, 12:49 PM   #10
初級會員 女

引用:
作者: yip1223
當然可以啦,
我叫阿yip呀,nice to meet you!

其實我都想改善下架,
但係都要有女朋友係我身邊提醒我,
幾時做錯左?做d咩先可以令佢開心....
依家得我一個人我幾時做錯,幾時做岩都無人知啦!
我叫michelle呀, nice to meet you too
咁你咪快d搵個女朋友呀
但其實你以前點樣對你既女朋友嫁呀
你要知道錯咩先容易d改善呀
係呢
你住邊呀?

你地都可以同我傾下呀
舊 2005-11-23, 11:29 PM   #11
初級會員 女

??????

你地都可以同我傾下呀

主題工具 搜尋本主題

進階搜尋
顯示模式 對此主題評分
對此主題評分:

發文章規則
不可以發表新主題
不可以回覆主題
不可以上傳附件
不可以編輯您的文章

BBCode開啟
[IMG]代碼開啟