會員登入
 用戶名:
 密 碼:
忘記密碼 忘記密碼   免費註冊 免費註冊  

CUeasy 討論區

位置 > 徵友區 > 私人聚會 > ~~~Boardgame Gathering~~~

主題工具 分享
舊 2012-06-07, 04:34 PM   #1
資深會員 女

spicymil的頭像

註冊日期: 07-05-04
資產: 1695 金幣
發短訊息給 spicymil 發 MSN 訊息給 spicymil
預設 ~~~Boardgame Gathering~~~

岩岩先發現個 post 未改到 =0=

全靠樂樂既幫忙~活動如期舉行~但時間有更改~請留意

日期:6月30(六)
時間:夜晚8點半 - 2點
地點:旺角朗晴坊7/F加勒比海CAFE
  (朗豪坊隔離)(8點半UA門口集合)

歡迎各位隨時加入∼
有興趣既朋友可以PM電話俾我方便聯絡∼

此文章於 2012-06-28 10:26 PM 被 spicymil 編輯.
spicymil離線中   回覆時引用此文章
舊 2012-06-09, 07:39 PM   #2
普通會員 男

snowfiland的頭像

註冊日期: 09-07-18
資產: 0 金幣
發短訊息給 snowfiland
預設 回覆: ~~~Boardgame Gathering~~~

哈哈,有興趣...

八一八,宜家已經full未?
snowfiland離線中   回覆時引用此文章
舊 2012-06-11, 12:03 PM   #3
普通會員 女

卡洛兒的頭像

註冊日期: 11-08-29
發短訊息給 卡洛兒
預設 回覆: ~~~Boardgame Gathering~~~

引用:
作者: spicymil
去cafe玩過一兩次好似幾正咁∼

本身唔多fd∼所以想係度搵返d有興趣既人去玩下∼

第1次唔想太多人∼希望搵到5-6個啦∼

暫定日期:6月30(六)
  時間:下奏至夜晚
  地點:旺角(有好玩地方請介紹)

希望搞得成啦∼請各位多多支持!

From 好耐冇係CU蒲頭~
由以前既 可樂妹妹 進化到依家既 AUNTIE COLA ~~~
我淨係中意玩猜猜畫畫
同比較少啲用腦既game 哈哈哈
受唔受我玩 =]
卡洛兒離線中   回覆時引用此文章
舊 2012-06-12, 10:38 PM   #4
資深會員 女

spicymil的頭像

發短訊息給 spicymil 發 MSN 訊息給 spicymil

引用:
作者: snowfiland
哈哈,有興趣...

八一八,宜家已經full未?

你都見個版幾「熱鬧」咖啦xdd

暫時都冇人呢...我都希望搞得成 ^^
舊 2012-06-12, 10:39 PM   #5
資深會員 女

spicymil的頭像

引用:
作者: 卡洛兒
我淨係中意玩猜猜畫畫
同比較少啲用腦既game 哈哈哈
受唔受我玩 =]

上次同fd 玩猜猜畫畫都好正呀~~~

我都比較 prefer 玩d relax 既game 多過要勁用腦既xdd
舊 2012-06-15, 12:15 PM   #6
普通會員 女

卡洛兒的頭像

發短訊息給 卡洛兒

引用:
上次同fd 玩猜猜畫畫都好正呀~~~

我都比較 prefer 玩d relax 既game 多過要勁用腦既xdd
full左未啊~~ 未可以預埋我 =]
fb: cardio711@hotmail.com
舊 2012-06-19, 06:40 AM   #7
普通會員 男

snowfiland的頭像

註冊日期: 09-07-18
發短訊息給 snowfiland

引用:
你都見個版幾「熱鬧」咖啦xdd

暫時都冇人呢...我都希望搞得成 ^^

又真係幾熱鬧喎~~~

請預埋我 ;-)
snowfiland離線中   回覆時引用此文章
舊 2012-06-23, 09:47 AM   #8
貴賓會員 男

伊涼的頭像

註冊日期: 07-07-08
資產: 39115 金幣
發短訊息給 伊涼

Full 未,我send 左電話比你,收到send個MSG 黎,thx
伊涼離線中   回覆時引用此文章
舊 2012-06-23, 10:55 AM   #9
初級會員 男

peterpen的頭像

註冊日期: 07-10-05
資產: 96 金幣
發短訊息給 peterpen 發 MSN 訊息給 peterpen
Icon61 回覆: ~~~Boardgame Gathering~~~

有興趣呀 ﹗預埋我啦 ﹗

peterpen的自我介紹Nice to meet you.
peterpen離線中   回覆時引用此文章
舊 2012-06-24, 06:29 PM   #10
中級長老 男

註冊日期: 04-12-01
資產: 83132 金幣
發短訊息給 我乃狂

尼度真係悶到呢.............................連活動都無曬聲氣.....

我乃狂的自我介紹許多深宵兩點鐘, 睡眼醒鬆輾轉反側蔓延頭痛........
我乃狂離線中   回覆時引用此文章
舊 2012-06-28, 10:17 PM   #11
資深會員 女

spicymil的頭像

引用:
岩岩先發現個post 未改到 =0=

歡迎各位隨時加入∼

各位有興趣既朋友請留意∼活動搞得成喇!
聽日晏奏會BOOK位∼想玩就要快手喇!

spicymil的自我介紹MSN/FB:

COLA_MIL@HOTMAIL.COM

WHATSAPP 暫時只限家中WIFI使用~請見諒 @@

舊 2012-06-29, 05:56 PM   #12
普通會員 女

卡洛兒的頭像

發短訊息給 卡洛兒

引用:
岩岩先發現個 post 未改到 =0=

歡迎各位隨時加入∼
我宜家先發現你擺左我上枱囉 哈哈
咁聽晚見啦 BABY~ =]
舊 2012-07-06, 10:46 PM   #13
團長 女

LEGO的頭像

註冊日期: 04-12-08
資產: 1186170 金幣
發短訊息給 LEGO

COLA攪FUNCTION?? 岩岩先睇到TIM!
下次FB叫埋我嘛哈哈~~

LEGO的自我介紹慢慢的,長大了,卻感覺變沉默了;
懂得多了,卻不快樂了⋯
LEGO離線中   回覆時引用此文章
舊 2022-08-05, 09:53 PM   #14
初級會員 男

av426的頭像

註冊日期: 22-04-12
資產: 2325 金幣
發短訊息給 av426

上門回收二手音響(香港54003144)回收喇叭,回收擴音,回收CD,回收黑膠,回收SACD二手

影音交換買賣54003144港九新界24小時上門服務(好壞收免除不必要壞機麻煩野)遠近去.上門收,現金

交易,高低級.54003144回收音響,影音組合,歐美,外國,日本.膽機.包全屋清理清走服務...

二手音響**,54003144上門回收音響,影音組合一call 必到,港九新界,24小時服務 好壞收,遠近去.上門收,現金交易....

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
HIFI 回收音響回收價格54003144
54003144多年音響回收經驗,回收各類喇叭陳列品及發燒家庭的二手音響影音**54003144信譽保證54003144
回收CD唱片.54003144 回收擴音機54003144. 回收揚聲器. 54003144回收喇叭多年音響回收經驗多年

回收黑膠唱片 黑膠唱片回收 收購黑膠唱片 黑膠唱片收購 回收CD CD回收 收購CD CD收購 回收LP LP回收 收購LP Tel/WhatsApp54003144
高價現金54003144上門回收黑膠唱片回收LP新舊黑膠唱片收購黑膠唱片大量收購80,90年代黑膠碟CD碟收購張國榮譚詠麟陳百強,梅艷芳,鄧麗君,蔡琴,徐小鳳等LP,CD
收購熱線WhatsApp:54003144
WeChat:hinghing49
收購黑膠唱片54003144香港54003144舊CD碟-回收黑膠碟 黑膠碟回收 收購黑膠碟 黑膠碟收購 回收黑膠唱片 黑膠唱片回收 收購黑膠唱片 黑膠唱片收購 回收CD CD回收 收購CD CD收購 回收LP LP回收 收購LP whatsApp 54003144
高價現金上門54003144回收黑膠唱片香港54003144、回收LP、新舊黑膠唱片、收購黑膠唱片,大量收購80,,90年代黑膠碟,CD碟,收購張國榮,梅艷芳,鄧麗君,蔡琴,徐小鳳等LP,CD
whatsApp 54003144
回收80年代舊黑膠香港54003144.90年代舊黑膠CD錄音帶鄧麗君蔡琴張國榮梅艷芳陳百強beyond等等的LP黑膠唱片CD錄音帶 新舊不拘,價錢公道,遠近都到,誠信至上!
香港收購黑膠唱片香港54003144、80中文LP碟回收張國榮歌星黑膠CD唱片
本地高價現金上門回收54003144黑膠唱片回收LP新舊黑膠唱片收購黑膠唱片
av426離線中   回覆時引用此文章

主題工具 搜尋本主題

進階搜尋
顯示模式 對此主題評分
對此主題評分:

發文章規則
不可以發表新主題
不可以回覆主題
不可以上傳附件
不可以編輯您的文章

BBCode開啟
[IMG]代碼開啟