會員登入
 用戶名:
 密 碼:
忘記密碼 忘記密碼   免費註冊 免費註冊  

CUeasy 討論區

位置 > 徵友區 > 網友筆友 > 【求助】夜媽媽,瞓唔著,聽日又唔洗過返學,一路飲ice一路等發毛..........有人既入黎吹下水吖

主題工具 分享
舊 2005-03-18, 01:40 AM   #1
資深會員 男

KiraWong0的頭像

註冊日期: 05-03-16
資產: 4162 金幣
發短訊息給 KiraWong0 發 ICQ 訊息給 KiraWong0 發 MSN 訊息給 KiraWong0 發送 QQ 消息給 KiraWong0
預設 【求助】夜媽媽,瞓唔著,聽日又唔洗過返學,一路飲ice一路等發毛..........有人既入黎吹下水吖

好L悶..............
KiraWong0離線中   回覆時引用此文章
舊 2005-03-18, 11:02 AM   #2
高級長老 女

Anna的頭像

註冊日期: 04-12-01
資產: 19477 金幣
發短訊息給 Anna
預設 回覆: 【求助】夜媽媽,瞓唔著,聽日又唔洗過返學,一路飲ice一路等發毛..........有人既入黎吹下水吖

你好慘 wor !

Anna的自我介紹心情仍是低低地
以後不要打擾我
Anna離線中   回覆時引用此文章
舊 2005-03-19, 11:27 AM   #3
團長 女

toby1023的頭像

註冊日期: 05-01-31
資產: 5000858 金幣
發短訊息給 toby1023
預設 回覆: 【求助】夜媽媽,瞓唔著,聽日又唔洗過返學,一路飲ice一路等發毛..........有人既入黎吹下水吖

閃左啦~??

toby1023的自我介紹CU 奇人千奇百怪,唔做會員認真嘥晒...

(以下係CU多年來怪K人仕榜,排名不分先後)

(1)天水圍低B版李小龍
(2)要女唔要仔既咸濕運動選手
(3)女版歐錦棠之十大索女
(4)滿口聖經又要招ONS既淫賤亞伯
(5)REMEMBER...一人分析兩個既思覺失調陽光先生
(6)攬住碌蔗"趙"完鬆既超級國寶
(7)供屋可以養四隻大狗既癲狂大話男
(8)衰左可以再衰重色輕友越大越學壞既排毒小姐
(9)樣貌出神入化口不擇言既哨牙非人
(10)你隻手臭唔臭既青山低B男
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

歡迎各大大提供人名表~~謝謝~~XD
toby1023離線中   回覆時引用此文章
舊 2005-03-19, 01:21 PM   #4
資深會員 女

阿忍的頭像

註冊日期: 05-01-01
資產: 367 金幣
發短訊息給 阿忍

發左毛啦!

阿忍的自我介紹

千山萬水盡我家

雨沐風餐我獨行

是苦是甜在我心

我如風箏空飄飄

*∼∼*∼∼*∼
阿忍離線中   回覆時引用此文章
舊 2005-03-19, 02:35 PM   #5
資深會員 男

亞號的頭像

註冊日期: 05-01-27
資產: 4048 金幣
發短訊息給 亞號 發 ICQ 訊息給 亞號 發 MSN 訊息給 亞號 發送 QQ 消息給 亞號

結果~訓左la~
亞號離線中   回覆時引用此文章
舊 2005-03-19, 02:36 PM   #6
高級長老 女

Anna的頭像

發短訊息給 Anna

我都唔知 !

以後不要打擾我
舊 2005-03-19, 09:02 PM   #7
團長 女

toby1023的頭像

註冊日期: 05-01-31
資產: 5000858 金幣
發短訊息給 toby1023

喂~~~有無人呀喂!~~~~~~~~~~~~~~~~~~

toby1023的自我介紹CU 奇人千奇百怪,唔做會員認真嘥晒...

(以下係CU多年來怪K人仕榜,排名不分先後)

(1)天水圍低B版李小龍
(2)要女唔要仔既咸濕運動選手
(3)女版歐錦棠之十大索女
(4)滿口聖經又要招ONS既淫賤亞伯
(5)REMEMBER...一人分析兩個既思覺失調陽光先生
(6)攬住碌蔗"趙"完鬆既超級國寶
(7)供屋可以養四隻大狗既癲狂大話男
(8)衰左可以再衰重色輕友越大越學壞既排毒小姐
(9)樣貌出神入化口不擇言既哨牙非人
(10)你隻手臭唔臭既青山低B男
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

歡迎各大大提供人名表~~謝謝~~XD
toby1023離線中   回覆時引用此文章
舊 2005-03-19, 09:07 PM   #8
高級長老 女

Anna的頭像

發短訊息給 Anna

有人喇 !

以後不要打擾我
舊 2005-03-20, 09:49 AM   #9
中級會員 男

註冊日期: 04-12-07
資產: -174 金幣
發短訊息給 rogerha

引用:
作者: toby1023
喂~~~有無人呀喂!~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Yes, I'm here..我就係更辛苦,作晚份工通頂,明天就番早,所以現在想瞓都唔得,因為瞓左今晚就瞓唔到......
rogerha離線中   回覆時引用此文章

主題工具 搜尋本主題

進階搜尋
顯示模式 對此主題評分
對此主題評分:

發文章規則
不可以發表新主題
不可以回覆主題
不可以上傳附件
不可以編輯您的文章

BBCode開啟
[IMG]代碼開啟