會員登入
 用戶名:
 密 碼:
忘記密碼 忘記密碼   免費註冊 免費註冊  

CUeasy 討論區

位置 > 徵友區 > 知己朋友 > 蒸老豆,阿媽,家姐,細妹,細佬,阿哥同埋蒸女友一個

主題工具 分享
舊 2005-11-14, 03:01 AM   #1
普通會員 男

滅絕龍的頭像

註冊日期: 04-12-29
資產: 0 金幣
Icon4 蒸老豆,阿媽,家姐,細妹,細佬,阿哥同埋蒸女友一個

本人:15歲,唔係幾靚仔
老豆:最好唔好打仔,17-19歲
阿媽:最好唔好打仔,16-18歲
家姐:得閒傾下計,16-17歲
細妹:得閒傾下計,12-14歲
細佬:得閒傾下計,12-14歲
阿哥:得閒傾下計,16-17歲
女友:住觀塘區,唔係豬扒就得,14-15歲
add176087643,講明你係邊個
滅絕龍離線中   回覆時引用此文章
舊 2005-11-16, 10:09 PM   #2
初級長老 女

哀傷小藍的頭像

註冊日期: 05-05-21
資產: 11465 金幣
發短訊息給 哀傷小藍
預設 回覆: 蒸老豆,阿媽,家姐,細妹,細佬,阿哥同埋蒸女友一個

引用:
作者: 滅絕龍

點解冇15歲??????

哀傷小藍的自我介紹°〃★失去了就別再回頭..過去就由它隨風而去,,*小bu

哀傷小藍離線中   回覆時引用此文章
舊 2005-11-17, 11:22 PM   #3
普通會員 男

滅絕龍的頭像

註冊日期: 04-12-29
資產: 0 金幣
預設 回覆: 蒸老豆,阿媽,家姐,細妹,細佬,阿哥同埋蒸女友一個

你想做咩?你add左我先啦
滅絕龍離線中   回覆時引用此文章
舊 2005-11-20, 04:30 PM   #4
初級長老 女

哀傷小藍的頭像

註冊日期: 05-05-21
資產: 11465 金幣
發短訊息給 哀傷小藍

引用:
你想做咩?你add左我先啦

咁不如你@我~

哀傷小藍的自我介紹°〃★失去了就別再回頭..過去就由它隨風而去,,*小bu

哀傷小藍離線中   回覆時引用此文章
舊 2005-11-22, 12:44 AM   #5
中級會員 男

魅的頭像

註冊日期: 05-11-19
資產: 82 金幣
發短訊息給 魅

我只符合做你爸爸 老啦老啦..死啦 我還要沒有icq阿 omg
魅離線中   回覆時引用此文章
舊 2005-11-29, 07:00 PM   #6
普通會員 女

★☆飄憶草心☆★的頭像

註冊日期: 05-11-28
資產: 25 金幣
發短訊息給 ★☆飄憶草心☆★

我可以做你個妹嗎?!

★☆飄憶草心☆★的自我介紹別說對不起 別讓我灰了心
才說不是故意 我卻無法怪你

別說對不起 別讓我的愛情變得
小心翼翼 我卻只能愛你

用行動來證明 你的決心
不要說說而已 我想要的不只是sorry
★☆飄憶草心☆★離線中   回覆時引用此文章
舊 2005-11-30, 04:43 PM   #7
未啟用會藉 女

mandyQ的頭像

註冊日期: 05-11-18
資產: 16 金幣
發短訊息給 mandyQ

我要做妹妹
mandyQ離線中   回覆時引用此文章
舊 2005-11-30, 06:20 PM   #8
中級長老 男

小艾力的頭像

註冊日期: 05-03-02
資產: 5881 金幣
發短訊息給 小艾力 發 MSN 訊息給 小艾力

我超齡~~~~

小艾力的自我介紹Msn : lamtinyequa@yahoo.com.hk
歡迎分析問題~~:]

2010.12.30****慢慢地在改變吧
2011.01.24****往事整理完成80%
2011.02.09****新事物增加

結論:
EQ上升10點, SQ上升10點, 分析力上升15點
小艾力離線中   回覆時引用此文章
舊 2005-12-05, 12:01 PM   #9
中級會員 女

ka302wing的頭像

註冊日期: 04-12-14
資產: 359 金幣
發短訊息給 ka302wing 發 ICQ 訊息給 ka302wing 發 AIM 訊息給 ka302wing 發 MSN 訊息給 ka302wing

引用:
我可以做你家姐^^~

ka302wing的自我介紹唔知唔知,乜都唔知^^
ka302wing離線中   回覆時引用此文章
舊 2005-12-05, 04:15 PM   #10
榮譽會員 女

小虹的頭像

註冊日期: 05-10-03
資產: 1 金幣
發短訊息給 小虹

引用:
我23歲,
咁點喔!
唉~~~~~
我都係一個老太婆喔!
小虹離線中   回覆時引用此文章
舊 2005-12-05, 09:43 PM   #11
資深會員 女

棉花糖的頭像

註冊日期: 04-12-01
資產: 5651 金幣
發短訊息給 棉花糖

我15歲,,咩都做唔到,,,

棉花糖的自我介紹 ▼,\,相逢何必曾相識-"*◆|°

[! \"對不起各位 =]CU大逃殺要暫時暫停"""
棉花糖離線中   回覆時引用此文章
舊 2005-12-05, 09:57 PM   #12
資深會員 男

kk7005的頭像

註冊日期: 04-12-03
資產: 73473 金幣
發短訊息給 kk7005 發 MSN 訊息給 kk7005

嘩下,做下人阿哥都好wor~哈哈~

kk7005的自我介紹南宮黑天使~
問你死未~
kk7005離線中   回覆時引用此文章
舊 2005-12-06, 01:33 PM   #13
高級會員 男

my709394的頭像

註冊日期: 05-09-22
資產: 7673 金幣
發短訊息給 my709394

引用:
作者: 小虹
我23歲,
咁點喔!
唉~~~~~
我都係一個老太婆喔!
路過一睇...我仲慘,做人太曾太公(阿爺的阿爺.)了...

my709394的自我介紹無聊時候 才望到孤單的宇宙
無聊仍是我 又背起千斤苦頭
無聊如舊 曾幻想揮揮衣袖
遺忘誰做戲 並放低點點心上愁
想放手 作出種種借口 只想高飛獨個遠走
不必只懂得看天在懷舊
* 無奈也需交出笑口 不許有點錯或漏
無謂也許通通接收 害怕指責落後
彷彿淒身這小宇宙 漸漸不懂哭訴與分憂
ah...當我想到舊戰友 wo...
無聊時候 常預測今天的以後
無聊誰沒有 受壓抑差點想淚流
無聊難受 常落空得不到接受
無人明白我 象喪失思想的自由
心時邊 太多傷心缺口 只因失落了太久
只好孤單的看天在懷舊 無奈也需交出笑口
重複*
my709394離線中   回覆時引用此文章

主題工具 搜尋本主題

進階搜尋
顯示模式 對此主題評分
對此主題評分: