會員登入
 用戶名:
 密 碼:
忘記密碼 忘記密碼   免費註冊 免費註冊  

CUeasy 討論區

位置 > 徵友區 > 同性蜜友 > 提防受騙,line:myheartxd專偷人相

主題工具 分享
舊 2020-07-26, 05:14 PM   #1
普通會員 男

jeffrey2004的頭像

註冊日期: 20-05-05
資產: 0 金幣
發短訊息給 jeffrey2004
預設 提防受騙,line:myheartxd專偷人相

cueasy用戶名叫EhdiidH仆街,偷我相同人換??
你實估唔到被你呃左兼block埋嗰啲人加我line
自己相都唔敢出仲約乜撚互打互含,含你老豆啦
大家千祈唔好俾佢呃,佢line id係:myheartxd
jeffrey2004離線中   回覆時引用此文章
舊 2020-07-26, 07:45 PM   #2
普通會員 男

Ehdiid的頭像

註冊日期: 20-07-25
資產: -50 金幣
發短訊息給 Ehdiid
預設 回覆: 提防受騙,line:myheartxd專偷人相

你收撚皮啦**你老母 我認得你 死肥仔一個呀嘛 我唔約你 你**我騙你?你又肥又嘔心 我洗撚拎你相?你條j咁柒 個肚腩大到仆街 自己諗下自己咩料啦 你自己死變態 我唔同你搞就串我
Ehdiid離線中   回覆時引用此文章
舊 2020-07-26, 10:31 PM   #3
普通會員 男

預設

你都幾仆街下喎,如果唔係有人同我換都唔知你條****偷我相,宜家玩顛倒黑白?自問唔細,而且49kg算肥?你覺得肥你又用我啲相?你係咪換得多換到腦失憶,仲要block9我,用我張相跟住人地問你約唔約你就block9人,做咩吖,心虛?自己條件咁好就咪撚用人地啲相啦,cueasy咁細,真係唔驚俾人拆穿?仲理直氣壯咁,唔知醜到咁。
舊 2020-07-26, 10:39 PM   #4
普通會員 男

預設 回覆: 提防受騙,line:myheartxd專偷人相

引用:
作者: Ehdiid
你收撚皮啦**你老母 我認得你 死肥仔一個呀嘛 我唔約你 你**我騙你?你又肥又嘔心 我洗撚拎你相?你條j咁柒 個肚腩大到仆街 自己諗下自己咩料啦 你自己死變態 我唔同你搞就串我

睇你line頭像都知你毒撚一條啦,仲約你,唔諗下自己幾斤幾料,話換相係我sd完之後block9我,而且唔止我一個俾你block,人地拆穿你偷人相又block埋人地,無恥到咁,睇下cueasy仲有冇人敢約你
舊 2020-07-27, 12:43 AM   #5
普通會員 男

Ehdiid的頭像

註冊日期: 20-07-25
資產: -50 金幣
發短訊息給 Ehdiid

咪撚玩啦傻仔 你send完相之後 我覺得唔啱 我block有咩問題?你自己條仆街同人換相俾人拎咗相 係你自己問題 你個邏輯都錯撚晒啦 如果突然之間有條友拎咗你嘅相然後嗰張相係你自己 你係點樣判斷我用咗你張相send俾人?

你講緊嘅嘢根本完全就好矛盾 如果條友真係用緊假相(你張相) 你應該個矛頭係指向嗰條友 咁又關我咩事 唔通比張假相你嗰條友 係認識我同你?然後條友用咗你張假相 然後話ehdiid send比佢?你根本係痴撚線 作個咁嘅故仔出嚟 用常理諗下都唔撚合邏輯啦

根本上你就喺度怒羞 見我block左你 就上黎作故話人騙相 上網睇大把相啦 我同人玩都玩唔少啦 使鬼拎你張相?你仲要係一個肥仔

呀哥哥仔 人哋唔同你玩就****人 你都係返屋企收下皮先啦 我14歲 入圈兩年 依家係你想**琝r 我拒絕有咩問題啊?我就唔係咩大隻仔 只係普普通通一個瘦底14yr男仔 你想入正太group或者約出嚟呢都要合乎標準 不過呢你下次作野都作好啲啦 笑死人咩 係咁啦
Ehdiid離線中   回覆時引用此文章
舊 2020-07-27, 02:39 AM   #6
普通會員 男

預設

你講嘢都幾撚好笑,我諗係你理解能力差睇唔明咋掛傻仔,母語都搞唔掂就咪撚入圈啦14歲。寫咁撚大段野姥丹哄H人地爆埋你line ID出黎啦傻仔,仲話明係cueasy搵H佢,佢今日搵我換相,我梗係俾我啲相佢睇啦,佢話佢見過,我咪問邊個俾相佢囉,跟住咪爆左你ID囉。大腦咩構造,講咁撚多次都可以睇唔明。明H明H,扮傻啊嘛,你好成功。
撇除你睇唔睇得上我同佢,偷我張相呃人本身就好有問題,仲要嫌棄,你嫌棄又要偷?驚我知所以block我?自相矛盾你真係做到極致,咩甯菋d俾人地,人地問你約唔約你就即刻block佢,知唔係自己野所以心虛?敢做唔敢認?仲有你同邊條肥佬換相我唔想知,咪撚代入我身上,哥哥都仲細,實在受唔起。冇需要為左詆毀我黎獲取成就感,以他人身材長相嫁禍於我唔會令你睇上去更加威風。唔對他人外貌做評論乃至詆毀他人係我對自己H要求,咪撚咧末蛈菪扆翔袛埽P,你唔配。至於我自己係點,就唔洗你多作虛假H陳述,人貴自知,自知者明,洗乜多作解釋。不如讀多啲書學下點做人先啦,畢竟三觀重要過約炮。
我知你實唔會認,無謂係度同你嘈,想嘈就解block搵我,咪撚係度吠
舊 2020-07-27, 08:23 AM   #7
普通會員 男

Matt217的頭像

註冊日期: 18-06-28
資產: 20 金幣
發短訊息給 Matt217

係 myheartxd呢條友****賤
Matt217離線中   回覆時引用此文章
舊 2020-07-27, 03:20 PM   #8
普通會員 男

BangBang的頭像

註冊日期: 18-08-09
發短訊息給 BangBang
預設

真係笑撚死 仲話自己14歲 年年都話自己14歲 都係同一個line ID 起碼三年 想呃邊個?

此文章於 2020-07-27 03:26 PM 被 BangBang 編輯.
BangBang離線中   回覆時引用此文章
舊 2020-07-29, 02:22 AM   #9
普通會員 男

chrisleung1117的頭像

註冊日期: 18-06-07
發短訊息給 chrisleung1117

終於有人留意到佢凍齡
chrisleung1117離線中   回覆時引用此文章
舊 2020-07-29, 06:16 PM   #10
普通會員 男

BangBang的頭像

註冊日期: 18-08-09
發短訊息給 BangBang

其實好多人都知😂不過廢撚事講姐 係佢自己on99以為人地唔知
BangBang離線中   回覆時引用此文章

主題工具 搜尋本主題

進階搜尋
顯示模式 對此主題評分
對此主題評分:

發文章規則
不可以發表新主題
不可以回覆主題
不可以上傳附件
不可以編輯您的文章

BBCode開啟
[IMG]代碼開啟