會員登入
 用戶名:
 密 碼:
忘記密碼 忘記密碼   免費註冊 免費註冊  

CUeasy 討論區

位置 > 分享特區 > 趣怪貼圖 > 某中學中文測驗卷

主題工具 分享
舊 2005-06-09, 09:59 PM   #1
中級長老 男

小小唉的頭像

註冊日期: 04-12-01
資產: 4720 金幣
發短訊息給 小小唉
預設 某中學中文測驗卷

你識幾多題~
上傳的圖像

小小唉的自我介紹有能力 就有價值

關於愛情...我們都無能為力
小小唉離線中   回覆時引用此文章
舊 2005-06-09, 10:00 PM   #2
團長 女

toby1023的頭像

註冊日期: 05-01-31
資產: 5000858 金幣
發短訊息給 toby1023
預設 回覆: 某中學中文測驗卷

攪咩呀~~~睇唔到呀傻佬

toby1023的自我介紹CU 奇人千奇百怪,唔做會員認真嘥晒...

(以下係CU多年來怪K人仕榜,排名不分先後)

(1)天水圍低B版李小龍
(2)要女唔要仔既咸濕運動選手
(3)女版歐錦棠之十大索女
(4)滿口聖經又要招ONS既淫賤亞伯
(5)REMEMBER...一人分析兩個既思覺失調陽光先生
(6)攬住碌蔗"趙"完鬆既超級國寶
(7)供屋可以養四隻大狗既癲狂大話男
(8)衰左可以再衰重色輕友越大越學壞既排毒小姐
(9)樣貌出神入化口不擇言既哨牙非人
(10)你隻手臭唔臭既青山低B男
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

歡迎各大大提供人名表~~謝謝~~XD
toby1023離線中   回覆時引用此文章
舊 2005-06-09, 10:02 PM   #3
中級長老 男

小小唉的頭像

註冊日期: 04-12-01
資產: 4720 金幣
發短訊息給 小小唉

而家睇到啦~

第十題係...不在乎天長地久

小小唉的自我介紹有能力 就有價值

關於愛情...我們都無能為力
小小唉離線中   回覆時引用此文章
舊 2005-06-09, 10:02 PM   #4
團長 女

toby1023的頭像

註冊日期: 05-01-31
資產: 5000858 金幣
發短訊息給 toby1023

posted過好多次啦~~~~

toby1023的自我介紹CU 奇人千奇百怪,唔做會員認真嘥晒...

(以下係CU多年來怪K人仕榜,排名不分先後)

(1)天水圍低B版李小龍
(2)要女唔要仔既咸濕運動選手
(3)女版歐錦棠之十大索女
(4)滿口聖經又要招ONS既淫賤亞伯
(5)REMEMBER...一人分析兩個既思覺失調陽光先生
(6)攬住碌蔗"趙"完鬆既超級國寶
(7)供屋可以養四隻大狗既癲狂大話男
(8)衰左可以再衰重色輕友越大越學壞既排毒小姐
(9)樣貌出神入化口不擇言既哨牙非人
(10)你隻手臭唔臭既青山低B男
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

歡迎各大大提供人名表~~謝謝~~XD
toby1023離線中   回覆時引用此文章
舊 2005-06-09, 10:29 PM   #5
資深會員 女

sally of u的頭像

註冊日期: 05-01-03
資產: 5025 金幣
發短訊息給 sally of u

哇哇哇,,,]]]

sally of u的自我介紹
★×*我只能容納你..1個|||*◆□//|
////還可怎麼爭取..*
◆◆□離開你一秒鐘 立刻我就頭痛||||||..../

sally of u離線中   回覆時引用此文章
舊 2005-06-09, 10:33 PM   #6
初級長老 女

lovegirl的頭像

註冊日期: 05-01-15
資產: 5000032 金幣
發短訊息給 lovegirl 發 ICQ 訊息給 lovegirl

禁正確既係咩呀
有幾個我都唔知

lovegirl的自我介紹+++南宮門下~第二十一代弟子~二師姐~南宮lovegirl南宮杜比入室徒兒
外號:傻得令人有點害怕之傻盈
告別未成年....19歲來臨了
我最愛既老公仔:再見了我的最愛
爹地:空想KeNnEtH
掌門師父:南宮杜比
師兄:Vincent銘
我既好徒弟:南宮小K
阿哥:tinsonlee (小行哥哥)
阿哥:sknchk06
阿哥 :chinpomak22
阿妹:阿鼠 (靚靚鼠)
阿妹:哀傷小藍
那怕愛無處不在只怕笑容不再,只怕再次去愛,怕再次受到傷害
愛來過,也走過,癡過也恨過,傷過才懂過,一切皆是錯
今天開始哪個都不愛,忘情棄愛
lovegirl離線中   回覆時引用此文章

主題工具 搜尋本主題

進階搜尋
顯示模式 對此主題評分
對此主題評分: